בעיה ענקית!!!

קייט14

New member
בעיה ענקית!!!

אני מנסה להתקין את הסימס סופר סטאר וכשהמחשב מסיים להתקין מהדיסק הראשון אני מכניסה את השני אבל המחשב כותב לי that does not apear to be the correct CD... אם מישהו יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי! נ.ב- אני חדשה : )

shirush3

New member
בורכה הבאה../images/Emo24.gif בקשר לבעיה

זה כותב לך באמצע ההתקנה ? כי בדך כלל זה כותב בסוף ההתקנה שמנסים לעלות את זה בצרובים. או שאת צריכה להמשיך עם הדיסק השני

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאני יודעת../images/Emo110.gif

נכון שאת מכניסה את הדיסק השני אז יש לי שאלה לפני שאת לוחצת על o.k את מחכה קצת עד שהדיסק יעלה או שאת לוחצת על o.k ישר אחרי שאת מכניסה את הדיסק לכונן? כי אם את לוחצת ישר את צריכה לחכות קצת עד שהדיסק יעלה!

קייט14

New member
אבל...

הדיסק מקורי וזה כותב לי את זה באמצע ההתקנה כשאני צריכה להכניס את הדיסק השני... אני מכניסה ומחכה והוא עדיין טוען שהדיסק הזה הוא הדיסק הלא נכון.... תודה לכל מי שניסה לעזור לי... אם עוד מישהו יכול לנסות אני אודה לו מאוד...

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאמממ../images/Emo110.gif

יש לי רק פיתרון אחד..... תפני ל Ea games הנה הקישור כול מה שאת צריכה לעשות זה לעשות הרשמה קצרה ואז את יכולה לשאול אותם ולומר להם את הבעיה שלך אל תידאגי הם תמיד עונים תוך 24 שעות והם שולחים לך את התשובה לאימייל הם ממש נחמדים הם לא עוזבים אותך עד שאת פותרת את הבעיה!

מוליפופ

New member
ברוכה הבאה ואני מצטערת ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זה אף פעם לא קרה לי .

לומית

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

וגם לי אין מושג מה קרה.
אולי הדיסק דפוק...

למעלה