בעיה עם win avi video converter

benadam

New member
בעיה עם win avi video converter

אני משתמש בwin avi video converter כדי להדביק כתוביות ולהמיר ישרות לפורמט די וי די. לאחרונה יש תופעה מוזרה: התכנה מדלגת על כמה כתוביות מידי פעם, פשוט מדביק רק חלק, אמנם רוב השורות ישנן אבל חסרים בערך 10% משורות הכתובית. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, להתקין קודקים וכלום לא עזר. התכנות לצפיה עובדות בלי בעיות וגם אין לי בעיה להדביק כתוביות בעזרת virtual dub mod אבל עם ווין אבי הרבה יותר נח ומהיר וגם ממירה הפורמט תוך הדבקת הכתובית. מישהו מכיר התופעה? יודע מה הפתרון? תודה

Reborn1

New member
כנראה בעיה בכתוביות

לפעמים יוצרים 3 שורות וזה בעייתי ייתכנו סימנים לא תיקניים כמו #$%%^&&*) שמופיעים ויוצרים בעיות במאמרי הפורום ישנם 2 מדריכים שנועדו לתקן את הכתוביות הפגומות

benadam

New member
לא, אין בעיה בכתוביות

זה קורה גם בכתוביות בנות שורה אחת. מישהו באמת יודע מה הפתרון?

Reborn1

New member
בנאדם תבדוק

זה לא עולה כסף וגם לא הרבה זמן מאמרי הפורום עריכת כתוביות ישנם שני מאמרים יש להגדיר נכון את השימוש בעזרת vob sub לגבי גודל הכתוביות ,הפונט המתאים ,וכמובן לפי דעתי לקבוע את המיקום של הכתוביות דברים אלו יכולים להשפיע גם כן אני משתמש ותיק בתוכנת winavi ואני מכיר אותה די טוב לשיקולך

benadam

New member
גם אני ותיק בתכנה

ואת המאמרים קראתי מזמן. השתמשתי בה בהרבה סרטים ורק בשבועיים האחרונים הופיעה הבעיה. לא מדובר בכתוביות בעיתיות וגם לא במספר השורות או בקצב FPS אלא בבעיה או בתכנה או בקודים, אולי ב VOBSUB. כפי שכתבתי, אין לי בעיה כשמדביק עם VIRTUAL DUB MOD את אותן הכתוביות. מישהו?

yanimen

New member
אשמח לקבל הסבר להדבקת כתוביות

ב WinAvi Video Converter . לא ידעתי בכלל שיש אפשרות כזו. תודה

benadam

New member
הינה הלינק להסברים

http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&s=e3bc8040e9e392d4fc0664afd28bf90d&showtopic=273288

למעלה