בעיה עם VALIDATING ו-LEAVE
private void textBox8_Validating(object sender, System.ComponentModel.CancelEventArgs e) { ValidateNum8(); } private bool ValidateNum8() { Int64 num=0; bool bStatus = true; try { num = Int64.Parse(textBox8.Text); if (textBox8.Text != "" && Int64.Parse(textBox8.Text) >= 0 && Int64.Parse(textBox8.Text) <= 10000000) { errorProvider1.SetError (textBox8,""); bStatus = false; } else errorProvider1.SetError (textBox8,"אנא הקש מחיר חוקי"); } catch (Exception ex) {errorProvider1.SetError (textBox8,"אנא הקש מחיר חוקי");} return bStatus; }
עוד משהו.....try { Int64 a = Int64.Parse(textBox8.Text); textBox8.Text = a.ToString("c"); } catch (Exception ex) {}
מה שאני מנסה לעשות זה לבדוק אם המספר שהוקש הוא חוקי כלומר גדול מ-0 וקטן מ10 מיליון ושהוא לא מחרוזת....את זה אני עושה בעזרת ארוע VALIDATING עכשיו בנוסף לזה ברגע שהמשתמש יוצא מהשדה אני תופס ארוע נוסף LEAVE בכדי להציג את המספר על הטקסט בוקס בתור סכום דולרי.... הבעיה היא שלכל סכום דולרי שאני מקיש אני מקבל את ה ERROR PROVIDER יכול להיות שעשיתי פה טעות ממש קטנה אבל מרוב שאני כל כך הרבה הסתכלתי על הקוד אני לא מצליח להבין מה הטעות שלי.... בתודה מראש הדוהר.....