בעיה עם Test Director

ערןפלד

New member
בעיה עם Test Director ../images/Emo53.gif

הי מתקבלת ההודעה הבאה כאשר אני מנסה לפתוח TD מהדפדפן. ההודעה : כותרת החלון : Error in parameter [TDsrvURL תוכן ההודעה : The RPC server is unavailable. רקע : היה מעבר לדומיין 2003 לפני כחודש ובמקביל הושאר ה DC הישן. ביום ה' האחרון בוצע איתחול לשרת ה Test Director ובמקביל נותק ה DC הישן. שרת ה Test Director שייך לדומיין החדש (DNS עובד תקין, יש Ping לשם מכונה וכן nslookup עונה). מה נבדק : 1 שני הסרויסים של ה RPC למעלה. 2 חובר הדומיין הישן לרשת ובוצע איתחול ל Test Director. מה עכשיו ?

ערןפלד

New member
תודה רבה על העזרה הרבה ../images/Emo46.gif

חשבתי שיש פה מנהל פורום רציני (צא ולמד מפורום אופניים). ועכשיו לפתרון. אחרי בדיקות ונבירות מצאתי את הכלי הזה : ChangeRunAsUser.exe אשר נמצא ב : C:\Inetpub\TDBIN\Apps זה פתר ת'בעיה. יום טוב

antidot

New member
עזוב אותך

אני דביל שלא מבין כלום במחשבים. עדיף היה לי כבר להחזיק ביד גרזן ולא מקלדת. אני עפר לרגליך בחלומי הרטוב (ובמציאות לא מתקרב אפילו לזה). יש לך אולי עוד הערות כאלה ? אני מרגיש צורך עז בכך שתשכיל אותי. גיא

ערןפלד

New member
לא דיברתי על הרמה המקצועית שלך ../images/Emo2.gif

ובטח שלא רמזתי או אמרתי שאתה דביל
מה שמרגיז זה חוסר תסומת הלב - בדרך כלל נהוג להתערב אחרי זמן מסויים של אי מתן תשובה ראויה. להיות מנהל פורום זה לא רק חתימה כחולה, זה היכולת לספק תשובות גם התשבוה לא יודע תופסת. ולפי החתימה שלך אפשר להסיק לא מעט...עיסוק = זגג. תהנה

H N 1

New member
אח שלו...

יצאת צנצנת... הומור בסיסי של גיא לא הצלחת להבין... ויש לי הרגשה חזקה שאתה לא מבין את הלוגיקה של פורום. שיהיה לך יום נפלא

למעלה