בעיה עם SharePoint Portal 2003

באנופי

New member
בעיה עם SharePoint Portal 2003

הבעיה בעצם היא לא עם השרת אלה יותר עם התחנות. הבעיה היא כזאת: בחלק לא מבוטל של התחנות יש בעיה בצפית עמודים ב-תצוגת סייר. ברגע שלוחצים על הכפתור קופצת הודעה שה- IE לא מוצא את הנתיב. המחשבים שלא מצליחים בדר"כ לפתוח את הקישור הם WINXP. במחשב שלי למשל אין לי שום בעיה לעשות את זה, במחשב אחר שהגיע מהתקנה נקיה יש בעיה, אבל זה לא משהו קבוע.. אני דיי אובד עיצות. הדבר היחיד שמצאתי באינטרנט זה המאמר הזה לא עזר הפתרון שהם מציעים. עזרתכם תתקבל בברכה.

באנופי

New member
../images/Emo208.gif

באנופי

New member
../images/Emo51.gif

אנסה זאת מחר, למרות שאולי עלינו על הבעיה. יש כיוון לבדיקה אבל עוד לא בודדנו את זה לגמרי. התחנות עובדות עם Client32 של נובל, וברגע הכניסה הראשונה מותקנות כמה תוכנות, אחת מהן או כמה גורמת לבעיה הנ"ל. שוב. תודה רבה.

הערה קטנה

שים לב שאתה מתקין את השפה הנכונה. ז"א אם יש לך OFFICE בעברית , אתה צריך להתקין את הגירסא העברית אם יש לך OFFIC באנגלית, אתה צריך להתקין את הגירסא באנגלית. 1. לא ציינת מה ההודעת שגיאה המדוייקת שמופיעה 2. לא ציינת איזה גירסת Service Pack מותקנת אצלך בשרת (אם יש). בברכה, אביעד אבישר

באנופי

New member
אני אעדכן מחר.

בתחנות יש Office בעברית עם LanguagePack לאנגלית. אני במין שצריך להתקין את העברית, כן?

באנופי

New member
רעיון טוב.

אם הדבר היה תלוי רק בי, אז כבר היהמותקן שם. אבדוק זאת יחד עם הכיוון שיש לנו לפתרון הבעיה ונראה איך מתקדמים משם. תודה.

כמה דברים נוספים

1. תראה שהסרביס שנקרא WebClient נמצא ב STARTED בתחנה. 2. תצוגת סייר לא תעבוד לך אם אתה עובד HTTPS כי תצוגת סייר משתמשת ב WEBDAV.כאשר הוא משתמש בפרוטוקול HTTP בלבד. 3. תתקין את ה SP הוא יפתור לך מלא בעיות, זה מתקן הרבה באגים מעצבנים. ----- בברכה, אביעד א.

באנופי

New member
לא עזר...../images/Emo10.gif

אבל אנחנו נמשיך לחפש בכיוון של ההתקנות המגיעות מהנובל. תודה בכל אופן.

למעלה