בעיה עם RW

michlind

New member
בעיה עם RW

שלום! ברושתי מחשב נייד HP Pavilion dv5282ea עם צורב DVD-RW. לאחרונה הוא פתאום הפסיק לקרוא ולצרוב על דיסקים RW (כל השאר DVD ו CD עובדים בסדר גמור). מדי פעם אם אני מכניס ומוציא את הדיסק RW כמה פעמים הוא מזהה אותו ונותן לי לצרוב עליו ולמחוק ממנו, אחרי שאני מוציא אותו הבעיה נמשכת. ניסיתי כמה תוכנות לצריבה וכמה חברות שונות של דיסקים, כמו כן ניסיתי למחוק את הדרייבים של הצורב DVD ולהתקינו מחדש. דיברתי על הבעיה עם HP ו MICROSOFT בטלפון וגם דרך פורומים. MICROSOFT לא ממש יודעים מה לעשות ו HP פעם אחת אמרו לי להביא את המחשב למעבדה ופעם אחרת לנסות לפרמט אותו. אני די התיעשתי מלצמצוא פתרון לבעיה. השאלה שלי היא כזאת: לפי דעתכם, האם הבעיה היא פיזיתי שדושרת תיקון מעבדה או שזאת בעיה שיכולה להיפתר ע"י פירמוט או טיפול ב regestry? אני מאוד אשמח לתגובות ואם למישהו יש פתרון לבעיה אני ממש אשמח! תודה מראש!

michlind

New member
ניסיתי

ניסיתי חברות שונות, ניסיתי דיסקים חדשים....

bonbonori

New member
מצטרף

גם אני בעל הדגם הנ"ל! וגם לי הייתה בעיה עם דיסק משכתב אחד של DVD שפשוט הצורב שלי לא קרא אותו אלא רק לאחר פול פעמים עד בכלל לא. עכשיו יש לי דיסק חדש ואחרי שאני צורב אז הצורב שלי כבר לא מזהה אותו בכלל! רק אם אני הולך למחשב אחר, שם בצורב ועושה מחיקה מלאה לדיסק כלומר מחיקה של איזה 15 דקות, רק אז הצורב שלי מזהה אותו! מה אפשר לעשות? חשבתי להתחיל לחפש FIREWARE אבל אני אפילו לא יכול לראות מה הגרסא ומההדגם שיש לי כי אין על זה פרטים! בשום מקום! ואף תוכנה לא מצליחה להראות פרטים אלו כולל אוורסט. אשמח לעזרה בנושא

michlind

New member
אתה הולך לצחוק!

אחרי שחודש אני מחפש בפורומים, מדבר עם Microsoft ו HP על הבעיה, מנסה למחוק regestery, למחוק דרייברים ולהתקין מחדש. בכל אופן שברתי את הראש על הבעיה. היום לקחתי קיסם אוזניים וניקיתי א העינית של הכונן DVD, פתאום הבעיה עברה!!! זה ממש מוזר אבל עבד! תודיע לי אם זה עזר לך, אם לא, יש כמה עדכונים ותיקונים שמצאתי תוך ניסיון לפתור את הבעיה.

bonbonori

New member
כנס

תקשיב לעשות את מה שעשית עם קיסם שיניים נשמע לי מאוד מסוכן! זו עינית מאוד רגישה תיזהר עם זה! מה שכן מומלץ שאם זה פתר לך תבעיה זה פשוט לקנות דיסק ב-10 שקל שהוא דיסק יעודי לניקוי העינית. זה דיסק עם מברשת קטנה עליו שמסתובב ומנקה לך את העינית

bonbonori

New member
דרך אגב מה כתוב לך נתונים על הDVD בווינדוס

ובאוורסט? לי כתוב HL-DT-ST DVDRAM GSA-4084N

bonbonori

New member
שמע קראתי בעוד מקומות באינטרנט

ויש לעוד אנשים את הבעיות הספציפיות האלה! רק עם משכתבי DVD... אז לא יודע מה להגיד לך. זה בדוק פתר לך? תבדוק שוב ושוב כמה פעמים וזה בדיוק אותו דבר-שניהם מנקים תעינית רק שקיסם יכול בקלות לפגוע ולשרוט לך תעינית וזה חבל! זה פול כסף להחליף אז ממש חבל. תעשה טובה וקנה דיסק ב-10 שקלים ותחסוך תעוגמת נפש שעוד יכולה להיווצר עם קיסם

michlind

New member
אתה צודק!

מרוב ההלם בדקתי מלא פעמים עם דיסקים שונים, וכן זה פתר את הבעיה. אתה צודק שזאת הייתה טעות מבחינתי לנקות את זה עם קיסם, אבל הייתי כל כך מיואש שהייתי מוכן כבר לנסות כל דבר, מחר אני הולך לקנות דיסק ניקוי. אני יודע שיש הרבה אנשים עם הבעיות האלה, אבל באף פורום לא מצאתי פתרון הולם לבעיה. מצאתי אבל כתבה של Microsoft שמדברת על בעיה דומה: http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/899527. הפתרון במאמר הוא התקנת hotfix שבשבילו דיברתי עם microsoft בטלפון והם שלחו לי אותו תוך כמה שעות במייל, כמובן שזה לא עזר. ניסיתי גם את זה: http://support.microsoft.com/kb/320553 (למחוק פיזית מה regestry), גם כמובן לא עזר.

bonbonori

New member
דרך אגב תוכל להעלות את הקובץ של מייקרוסופט?

את הקובץ שדיברת עליו ראשון שיצרת קשר איתם? תודה

michlind

New member
בבקשה....

הנה הקישור: http://hotfixv4.microsoft.com/Windows%20XP/sp3/Fix159375/2600/free/234768_ENU_i386_zip.exe הסיסמא: ofOIK)mb הסיסמא פגה אחרי 7 ימים מאז שהם שלחו לי את הקובץ, זאת הגנה של Microsoft קיבלתי את המייל ב 10/7.

bonbonori

New member
משום מה הסיסמא לא עובדת לי

תוכל לרשום אותה מחדש? אולי היא התבלבלה לך בכתיבה

michlind

New member
תן לי את המייל שלך

דרך פה אי אפשר לשלוח קבצים מעל 500KB אז אני אפתח ואשלח לך במייל

michlind

New member
מצטער...

אני ממש מצטער אבל הסיסמא פתאום גם לא עובדת אצלי, כנראה עבר התאריך.... מצטער!

bonbonori

New member
שטויות אחי

אני אנסה עם הדיסק ניקוי... אני אשמח שתגיד לי מה קורה גם אחרי שניקית את הדיסק ואם הכל הכל הכל עובד כמו שצריך

michlind

New member
נסיתי עם הדיסק...

אני לא יודע כמה הוא עזר, כי לפני זה גם הכל עבד. לפחות הוא לא עשה נזק.... תודיע לי איך הולך אצלך!

למעלה