בעיה עם MySQL ועברית

shiptz

New member
בעיה עם MySQL ועברית

שלופ, יש לי database ב-MySQL שהנתונים בו שמורים בעברית. אני רוצה להציג אותם על המסך, אך הם מגיעים בג'יבריש כזה. מישהו יודע איך ואיפה אני מגדיר שתבוצע המרה כלשהי ל-unicode או משהו כזה ? יש לציין שבבסיס הנתונים עצמו הנתונים מיוצגים בסדר. משהו בתהליך ההמרה / חיבור ל-#C מחרבש את הנתונים ... תודה !

יש 2 מקומות להגדרת שפה

1) במחרוזת החיבור של MYSQL יש מקום להגדיר CHARSET. לא זוכר את הסינטקס, חפש בגוגל. 2) ב - web.config:
<configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> <compilation debug="false" /> <httpRuntime maxRequestLength="1048576" executionTimeout="128"/> </system.web> </configuration>​
אחד מהם (או שניהם, או אף אחד:) יעזור.

אופס...

הכנסתי את כל השדות של ה - web.config חוץ ממה שרציתי. הנה:
<configuration> <system.web> <globalization requestEncoding="windows-1255" responseEncoding="windows-1255" fileEncoding="windows-1255" /> </system.web> </configuration>​

shiptz

New member
עדיין לא

טוב, אז ה-charset בכלל מחרבש לי את הנתונים עוד ב-DB. והשורות שאמרת לשים ב-web.config גורמות ל-error לא ברור - יש לך מושג מה הבעיה ? התוכנית פשוט לא רצה ונאמר בהודעה שיש בעיה ב-web.config. כשאני משנה את זה ל-encoding הרגיל זה רץ בסדר ... רעיונות ? תודה בכל אופן ...

itaym02

New member
מה אם הכנסת ההוראה המתאימה

מה עם הכנסת ההוראה המתאימה ישירות לHTML של הדף שלו? האם זה יעבוד?

מנסיון - לא יעבוד

ASP.NET שולח את ה - headers שלו וזה דורס את מה שמוגדר בתגיות HTML. אחי - נכנסת לצרה. קידוד עברית זה כאב ראש. תנסה לבדוק אם הסינטקס של ה - web.config נכון. העתקתי אותו מאתר שעובד. תראה אם התגית במקום הנכון ושאין הגדרות כפולות. מעבר לזה - תנסה קידודים אחרים (windows-1252, utf-8, ISO-VISUAL).

shiptz

New member
מישהו יודע למה זה לא עובד ?

<globalization requestEncoding="windows-1255" responseEncoding="windows-1255" culture=he-il /> יש לציין שאני לא מקבל error מסויים אלא פשוט נאמר שיש בעיה בקובץ הנוכחי (והבעיה היא רק בקטע הצורף)

למעלה