בעיה עם MIDI בקיובייס

עמרי 6

New member
בעיה עם MIDI בקיובייס

שלום, התחלתי לעבוד עם קיובייס SX2, האודיו פועל אבל המידי לא (אינפוט כן ואאוטפוט לא). כשאני מנגן במקלדת השליטה הוא כותב את התווים בערוץ אבל כשלוחצים פליי פשוט לא שומעים. אני עובד עם M-Audio fw410. תודה לכל העוזרים.

עמרי 6

New member
הכוונה בVST Outputs?

שם הכל מסודר לפי היציאות של הכרטיס קול שלי.

עמרי 6

New member
והוספתי עוד תמונה.

נראה לי שהוא מקונפג בסדר... לא יודע מה הבעיה...

עמרי 6

New member
טוב, אז ככה.

כשהכרטיס קול שלי מסודר בתור הראשי, אי אפשר אפילו לשמוע קובץ מידי בווינאמפ. אני מניח שפה הבעיה........... כשאני מעביר את הMIDI DEVICE הראשי להיות ה WINDOWS GW wavetable SW Synth הוא כן קורא... אולי אתה יודע איך מקנפגים את הM-Audio fw140 שבאמת יעשה טובה וישמיע מידי? תודה:)

HeavenlyB

New member
תשובה

קודם כל, השאלה הראשונה התייחסה לערוץ מידי שאתה לא שומע. לאן אתה שולך את ה-Output של הערוץ מידי? דבר שני, הכרטיס לא מגיע עם מודול. אם ליציאת המידי של הכרטיס לא חיברת מודול חיצוני, אתה לא תשמע כלום.

עמרי 6

New member
הבנתי לגבי הכרטיס.

שלחתי אותו גם ל GW WAVETABKE SX MIDI, או איך שקוראים ל"מודול" הזה של מיקרוסופט, ועדיין אין ממש שמע. בכל מקרה אני אנסה כל מיני דברים אחרים. תודה!

עמרי 6

New member
טוב שאלה אחרונה.

איך אני משנה פה (תמונה מצורפת) את המצב של ה Microsoft GS... לYES? בהגדרות מידי של חלונות הוא מוגדר.

HeavenlyB

New member
הוא כבר במצב Yes לפי התמונה

ד"א, למה לא לשלוח את המידי לכלי VST?

malul888

New member
לא שם אחי

אלא ליד ערוץ המידי מצד שמאל באאוט תיגלול לויאסטי שרציתה ותלחץ פלי עשיתי גם מדריך חפש בהודעות

למעלה