בעיה עם hp Pavilion dv6413ej

PinkWin

New member
בעיה עם hp Pavilion dv6413ej

אוקיי.. אז קניתי אותו לפני בחודש, מותקנת עליו ויסטה חוקית. אבל, אני רוצה להתקין XP. כאן מתחילה הבעיה. בעת ההתקנה אני מקבלת הודעת שגיאה setup did not find any hard disk drives הבנתי שעל מנת להתקין צריך דיסק פלופי עם הדרייברים של הSATA ובעת ההתקנה ללחוץ F6. אבל.. אין לי בכלל פלופי בלפטופ. התקשרתי לHP.. הם לא תומכים, באג רוצים איזה 900 שקל. האם ניתן לעשות זאת ללא תשלום? יש לי פה את האקס פי בבית, ואני לא מוכנה לשלם עוד כסף על מערכת הפעלה שכבר יש לי. יש למישהו פתרון? תודה

sb21

New member
זה מאוד פשוט...

תוכלי לקרוא על הדרך לשילוב הדריוור בדיסק ההתקנה כאן.

bar666xp

New member
בדר"כ אפשר לשנות הגדרת תאימות בביוס.

להתקין את הXP ולאחר מכן להתקין דרייבר SATA תואם ולשנות חזרה למצב ביצועים של SATA. תעשי חיפוש בפורום הופיע לפחות 3-4 פעמים בשבוע האחרון עד כמה שזכור לי.

kobi 23

New member
צריך לתגלן את הנושא הזה

או לפחות להכניס לשאלות נוספות. מה שיש שם דיי לא רלוונטי למחשבים ניידים (האמת גם נייחים) של היום. למי יש כונן פלופי במחשב היום ?

bar666xp

New member
בל נגזים.

בשולחני זה כמה עוד 50ש"ח ופחות. פשוט לא חיסכון לא מבין למה שלט יהיה.

bar666xp

New member
על אותו משקל...

ובUMPC לפעמים אם לא לרוב אין גם CD ביכלל אז?

PinkWin

New member
תודה ../images/Emo13.gif

התקנתי את האקס פי. עכשיו יש בעיה חדשה.. באתר של HP אין דרייברים לדגם שלי.. HP Pavilion dv6413ej יש לדגמים אחרים, השאלה היא אם זה יפעל אצלי.. מישהו אולי יודע?
תודה שוב

PinkWin

New member
אין דרייבר לכרטיס רשת, אודיו, וידאו..

אני על סף ייאוש, בסוף אני אצטרך לחזור לויסטה הדוחה

sb21

New member
חבל מאוד שמיהרת לפרמט, משום שהויסטה...

יכלה להציג את המידע הדרוש לזיהוי כרטיס הקול. אולי הדריוור הזה יעבוד (לכרטיס הקול).

sb21

New member
דריוור לכרטיס המסך של אינטל...

כ. מסך האם את יודעת מי היצרן של כרטיס הרשת -אינטל או בראדקום?

kobi 23

New member
תיראה

בכל מקרה אל תחזור לויסטה. אתה יכול לנסות להוריד דרייברים של דגמים אחרים. בתנאי כמובן שמדובר באותו כרטיס רשת. תנסה לבדוק מהו הכרטיס רשת המדיוק שלך ולאיזה דגמים יש אותו דבר.

bar666xp

New member
למה אין? בדיוק בדף שרוי נתן...

זה אמור לפתור את בעית כ.הרשת האלחוטי... כפתורי הקיצור... ואולי החשוב מכל הפאק הזה... שאמור ליכלול תוכנת עידקון אוטומטית לתוכנות נילוות ודרייברים וכו'.

איפה מצאת דרייברים?

תוכל לתת לי לינקים? חיפשתי המון ברשת ולא מצאתי דרייברים של XP עבור הדגם הזה.

למעלה