בעיה עם handcent

qwerty62

New member
בעיה עם handcent

שלום יש לי בעיה עם HANDCENT, מזה כשבועיים כל פעם שאני פותח את התוכנה מופיע RELEASES NOTES של הגירסה האחרונה ולאחר שסוגרים את ההודעה והתוכנה נפתחת לא נשמרות העדפות של התוכנה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר כולל ניקוי cache למישהו יש פיתרון? תודה

UrBaN Man

New member
פתרון

קודם כל אתם חייבים גישת ROOT, ואת האפליקציה ROOT EXPLORER או ES FILE EXPLORER. ללא שני אלו, לא תוכלו לפתור את הבעיה. אנא עדכנו שאכן יש לכם גם גישה וגם את האפליקציה.

qwerty62

New member
יש לי ES file explorer

ועשיתי גישה ל ROOT בהתחלה שהתקנתי את PILOTX 3 איך בודקים כרגע שאכן הגישה ל ROOT קיימת?

הלכתי לפי הוראותיך:

הורדתי את שתי האפליקציות , קיבלתי הודעה שאני מחובר לroot , האם עם ה es file explorer צריך לעשות משהו מיוחד מלבד ההורדה? לאחר כמה דקות , כל ההגדרות האישיות שלי היו כלא היו. הקפדתי לעשות שמור , הקפדתי לצאת ולהכנס כמה פעמים ולשלוח מסרונים. עבד למשך זמן ואחר כך שוב לא עבד!!!

UrBaN Man

New member
זה היה רק שלב א' ../images/Emo13.gif

השלב העיקרי עוד לפנינו: 1. כנס לES. 2. לך לתכולה של הטלפון, ולא של כרטיס ה-SD (בצד שמאל למעלה יופיע אייקון קטן של טלפון אם אתה במקום הנכון. אם לא, יופיע אייקון של כרטיס זכרון). 3. כנס לתיקייה בשם dbdata. 4. כנס לתיקיה בשם databases. 5. חפש תיקיה או כל דבר בשם HANDCENT ומחק. בדוק אם עובד.

qwerty62

New member
תקית dbdata ריקה

אני נכנס למקום הנכון (יש אייקון של טלפון קטן ) אבל התקיה ריקה ??

voguemaster

New member
יותר סביר

שאם תיכנס ל-
/data/data/databases​
(נדמה לי ששם זה נמצא), תוכל למצוא את תתי הספריות של כמעט כל אפליקציה על המכשיר. זהירות שם לא למחוק ולשנות דברים שלא מבינים.

התיאשתי

למה האפליקציה הזו כל כך שונה משאר האפליקציות? עשיתי כל מה שאמרתם , שום דבר לא קורה , נסתפק בgo sms pro , למרות שכמה פונקציות חשובות כמו הגדלת הגופן בזמן כתיבה והודעה לפני שליחה מאוד חשובות לי , לא מצאתי אותם ב go sms pro ויש אותם בhandcent. חבל ומאכזב מאוד.

qwerty62

New member
מוזר, שתי התקיות ריקות

יש צורך לתת הרשאה מיוחדת ל ES file explorer כדי להציג את התוכן? צריך הגדרה מיוחדת של התוכנה עצמה כדי להציג את התוכן? מצאתי בהגדרות של התוכנה תפריט root options > root explorer לאחר שמסמנים OK יש אופציה של בחירת ROM בין Cyanogen Mod או HIAPK יש לי ROM של PILOTX , יש לי אפשרות לבחור אחד מהם? תודה

UrBaN Man

New member
צריך לאשר את הסופריוזר פרמישן

כדי שתוכל לגשת לתיקיות של המכשיר, חשבתי שזה ברור. אין צורך לבחור ברום, רק תסמן את ה-ROOT EXPLORER + MOUNT FILE SYSTEM. עכשיו אתה מצליח לעשות מה שאמרתי?

qwerty62

New member
הבנתי, אבל כשאני

מסמן root explorer הוא מכריח אותי לסמן אחד משתי האופציות שכתבתי קודם כדי להמשיך ולסמן גם mount file system/ במי לבחור? לא רוצה לקלקל....

למעלה