בעיה עם AMILO Pro

gongo

New member
בעיה עם AMILO Pro

יש לדוד שלי לפטופ של Fujisu Siemens דגם Amilo Pro . הבעיה היא שהוא נתקע לכמה דקות בקטע שהוא מראה רק את הרקע של השולחן עבודה בלי אייקונים רק רקע כשהוא עולה המחשב הוא חדש מאוד (1.73 עם 512) ובעבודה רגילה אין שום בעיות איטיות. מישהו יודע או מכיר את הבעיה או פיתרון אליה?

Jan22

New member
בדר'כ מדובר במשימות שרצות ברקע ..

וגורמות למערכת להשתהות ; כמה זמן זה ככה ? התקנת תוכנה ספציפית שבעקבותיה החלה הבעייה ? בדר'כ ,בעייה שכזו נפתרת לאחר הרצת System Restore - שחזור מערכת לתקופה שלא היו בה בעיות ; דרך ACCESORIES - SYSTEM TOOLS- SYSTEM RESTORE

gabimaor

New member
למה שיחזור?

אם מדובר רק באיטיות בהדלקה ראשונית של המחשב פשוט צריך לבדוק איתו תוכנות עולות בסטרט אפ. כנס start->run תקליד msconfig ותחת לשונית של start up תוריד V ממה אתה לא צריך שהמחשב יעלה אוטומטית בהדלקה.

Jan22

New member
כי זה לא תמיד עקב משימות סטארט-אפ

שחזור מחזיר את המערכת למצבה הקודם ,גם מבחינת הגדרות .

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif למרות שאני לא בעד RESTOR

יש הרבה אפשרויות נוספות חוץ מסטארט-אפ... יש גם אפשרות של הפעלה דרך REG שאם אני זוכר נכון לא מופיע בMSCONFIG אז אני תומך בפיתרון שלך... אבל לדעתי כדי לבדוק קודם את MSCONFIG וכדומה כדי גם לבדוק דברים שלכאורה לא אמורים להשפיע כמו המצאות CD בכונן.

bar666xp

New member
כמה דקות?! מכיר תופעה של עצירה...

לכמה שניות (כ10 שניות) ביגלל פעולות של symantec anti virus לדוגמה אבל כמה דקות נשמע לא טוב.

למעלה