בעיה עם תצוגת שם בExchange 2003

נאטרוז

New member
בעיה עם תצוגת שם בExchange 2003

שלום, יש לי שרת XCH2003 Standart SP2 שמותקן על Windows2003 Standart SP1. השרת משמש גם כDC בסביבת בדיקות. הבעיה היא שלאחר ששלחתי מייל מיוזר כלשהוא, התצוגה לא ניתנת לשינוי. לדוגמא, אם יש לי משתמש בשם Netanel, לאחר ששלחתי ממנו מייל והתיבה קיבלה את השם Netanel, גם אם אשנה את שם המשתמש (Full Name, Display Name, Object Name... you name it..) לשם אחר.. Moshe לצורך העניין.. עדיין שם התיבה שאני אראה ב System manager יהיה Netanel.. וגרוע מכך, כל משתמש שיקבל מייל מMoshe יראה כאילו המייל נשלח מNetanel. הקטע המשעשע הוא שאם מחפשים באאוטלוק Netanel, לא מוצאים.. אבל אם לוחצים דאבל קליק על השם Netanel במייל שהגיע ממנו, רואים את הפרטים העדכניים של Moshe... אשמח לעצות ורעיונות
אגב, לא יודע אם זה משנה אבל הפורסט ברמת Windows 2003, והExchange ב Native Mode.

נאטרוז

New member
עידכון ../images/Emo13.gif

לאחר בוט לשרת התיבה באמת קיבלה את השם החדש.. השאלה היא האם הבעיה היא סבלנות? או שרק בוט פתר את הבעיה... אני אנסה עכשיו להמתין זמן מה.. עדכונים בהמשך

נאטרוז

New member
משונה..

לאחר שעה וחצי (!) שם התיבה השתנה בsystem manager, אבל בודעות דואר המשיכו להגיע עם השם הלא נכון.. רק אחרי שעשיתי בוט למחשב הלקוח (?!) זה הסתדר.. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן?

TheJoCKeR

New member
RUP

Recipient update policy... תבדוק כל כמה זמן זה עובד - אם בכלל...

נאטרוז

New member
זה עובד נונסטופ

חוצמזה שהרצתי ידנית פעמיים בשביל ההרגשה הטובה.. לא עזר..

עדיג78

New member
תעשה Rename

ישירות מהסיסטם מנג'ר, תלחץ פעם אחת ותשנה את השם הוא יפתח חלון עם כל הפרטים של rename.

נאטרוז

New member
אין בsystem manager אפשרות

של שינוי שם של תיבה. אולי התכוונת לשנות את שם המשתמש בAD.. אז באמת יופיע חלון כמו שתיארת. אבל את זה כמובן שעשיתי.

עדיג78

New member
כן, כמובן

AD ואתה אומר ששינית את full name (השדה העליון) , עשית refresh ל mmc ולא ראית את שינוי השם?interesting

נאטרוז

New member
בAD בכל מתעדכן כמו שצריך

הבעיה היא שלExchange לוקח הרבה זמן להתעדכן.

זה מעניין , אבל מה שאנחנו עושים

זה פשוט יוצרים יוזר חדש ואחרי זה מקשרים את המילבקוס הישן ליוזר החדש

למעלה