בעיה עם תעופה

Guy24Gold

New member
בעיה עם תעופה

אני מצליח לעוף באופן עקרוני יחסית טוב בחצלולים, אבל יש לי בעיה לפעמים: אתמול הייתי בחלום בתוך מבנה סגור. הבנתי שאני חולם, לא ממש בעזרת בדיקת מציאות, אלא פשוט "הבנתי" את זה. אז התחלתי לנסות לעוף (שזו בעצם גם שיטה לבדיקת מציאות) ועפתי, אבל מהר מאוד נתקעתי בתיקרה. אחרי שנתקעתי ניסיתי לשכנע את עצמי לעוף יותר גבוה או לעבור למקום אחר, אבל לא הצלחתי והתעוררתי. זאת גם לא הפעם הראשונה שזה קרה לי. השאלה היא, איך אפשר להימנע ממצבים כאלה? עד שכבר היה לי חצלול יצאתי ממנו ממש מהר. האם פשוט לא לעוף כשאני יודע שיש מעלי משהו, או שיש דרך לעוף מעבר לתיקרה?

goldy

New member
מהי הבעיה שמפריעה לך?

חלום צלול הוא עדיין חלום. מהי הבעיה שמפריעה לך בחיי היומיום?

goldy

New member
../images/Emo35.gif

התיקרה מייצגת בעיה, הרצון לעוף אמור לייצג תיקווה ו\או חלום שאתה רוצה להגשים. משהו מאוד חזק מפריע לך להגשים את מה שאתה מתכנן. מה זה?

Guy24Gold

New member
../images/Emo70.gif

תודה. אני חושב שהבנתי מה זה. רק חבל שאי אפשר לפתור את הדברים האלה בתוך החלומות...

goldy

New member
וודאי שאפשר

אחרת אני לא מוצא טעם לחלימה. תוכלהיתייעץ עימי במסרים
.

MetalSinagouge

New member
קח סיגר ותרגע.

כבודן של תאוריות פסיכולוגיות בשקל במקומן מונח, לפעמים ההסבר הפשוט הוא הפחד מפני תעופה ישירה לתוך קיר\תקרה שמשולבת עם הידיעה שכאב בחלום זהה לכאב במציאות, זה הכל. כל מה שצריך כדי לפתור את זה זה להתאמן, לאט לאט, בחלומות הצלולים הבאים. קודם להעביר יד, אחר"כ עוד יד, ראש וכו'.

goldy

New member
"כאב בחלום = למציאות" ?!

חלום צלול הוא קודם חלום. העובדה שאתה שולט בנעשה בו לא אומר שתת המודע שלך הפסיק לתקשר איתך, ועכשיו אתה במצב שאינו חלום או הכרה.

קולדון

New member
זה לא סותר..

יש מצב שהתאוריות בשקל האלו מדוייקות.. ושלפתור משהו מזמן העירות ישפיע לטובה על התעופה בחלום. אבל אם ככה, אין שום סיבה שזה לא יעבוד גם הפוך, ומה שמטאל מציע, להתאמן ולהתאמץ בחלימה להתגבר על התיקרה או מה שלא יהיה - יבוא לידי ביטוי גם בהרגשה שיש לגבי אותה 'תיקרה' בעירות. ולגבי הכאבים... תכלס, מה שנשאר לך מהחלום-זה זיכרון. כלומר, אלא אם כן בזמן החלום אתה בודק את רמת הכאב וטוען שאתה לא מרגיש אותו כי זה חלום, ובעצם אפילו בכזה מיקרה, הטענה שלך תהיה מבוססת על מקור בילתי מהימן. ואני מניחה שתסכים איתי שתחושות אחרות כמו פחד או תחושות פיזיות, נניח ריצה, או אושר עילאי, הן כן אותן התחושות שיש לך בעירות.

וולפהרט

New member
קצת דבילי אבל... השיטה שלי:

זה קרה לי בחלום אחד: שעפתי בו בחדר שלי והיה לי צפוף. בכלל לא חשבתי לכיוון של לעבור דרך התיקרה- אף פעם לא עשיתי דבר כזה בחלום. אז במקום זה יצאתי מהחדר, ירדתי במדרגות (גם כן בתעופה) והגעתי עד לדלת יציאה מהבית, אבל החלום נשבר לי לפני שפתחתי את הדלת ויצאתי החוצה... חבל בקיצור: תנסה לצאת מהמבנה שבו אתה נמצא בהצלחה!

goldy

New member
אותו דבר

בימקום ליפתור את הבעיה ניסיתה להיתחמק מימנה. כפי שהבנתה; זה לא עובד.

וולפהרט

New member
גולדי

אהם... כתבתי לך משהו למעלה תעשה טובה, תעשה מאמץ לפחות לא לפרש את החלומות שלי בבקשה תודה

למעלה