בעיה עם שירשורים

12אניהיא

New member
בעיה עם שירשורים

קיימים המון אנשים חדשים בפורום ואני מבינה שחלקם לא יודעים מה זה לשרשר. אני מוכנה להסביר שוב ושוב העניין שישנם כאן אנשים ותיקים שעדיין מפזרים הודעות אני התחלתי למחוק את ההודעות האלה וחבל. כולכם מוזמנים לפתוח הודעות חדשות ולספר לנו על המוזיקה או כל נושא שתרצו, אבל ברגע שאתם רוצים להגיב לאחד מהמשתתפים יש לעשות את זה ע'י לחיצה על הוספת תגובה להודעה שלה אתם מעונינים להגיב. הוספה של הודעות בדרך כלל באותו נושא או נושא דומה, שזה אומר אם שמתם הודעה עם תמונה של זמר מסויים אפשר להמשיך על אותו שירשור גם עם תמונה של זמר אחר.פשוט אם לא תעשו כן ההודעות האחרות של משתמשים אחרים נדחקות למטה וחבל משתמש שיפתח הודעות חדשות ללא הרף הודעותיו ימחקו תודה לכם על שיתוף הפעולה

sysyv

New member
ענת אין לך בכלי הניהול יכולת לצרף

הודעה "שנמלטה מהשירשור" לתוך השירשור? אם לר כדאי לבקש את האופציה הזו מתפוז.

12אניהיא

New member
קיימת אופציה כזו

וכשמדובר בהודעה אחת או שתיים זה בסדר אבל מה שקורה בימים האחרונים שזה נהיה בלתי אפשרי, אני מתיישבת מול המחשב וקרוב לשעתיים אני צריכה לשרשר, אני כבר לא מצליחה להשאיר הודעה בפורום וניראה כאילו אני בכלל לא בפורום.

אל תדאגי...

כולם כמו ילדים קטנים...(וטוב שכך!!!) ישנה התלהבות ולא יכולים לדחות סיפוקים. בסוף הכל ירגע... ואולי אנחנו צריכים להיות מוכנים למתקפה של תרבות יוון עלינו...יענו: ה ת י ו ו נ ו ת של המוני תושבי המדינה, שינוי הדגל וההמנון, שפה זרה ראשונה בבי"ס: יוונית, בלאגן וזיהום אוויר ברחובות, הכרזה על המשקה הלאומי :"מי עדן" במקום קולה, הסבת החומוס לשעועית , דיבור מהיר ביוונית שאף אחד לא יבין, והזמנת מונית בצעקות במקום בסלולרי. ויבוא לציון גואל (גועל)

12אניהיא

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה עוד לא קרה???????

למעלה