בעיה עם שידור SNF

steeple

New member
בעיה עם שידור SNF

מסיבה מוזרה ביותר ביס אין לא בfox, לא בespn ולא בmetv, לפי לוח השידורים, את שידור המשחק של CHI@ATL בין ראשון לשני..... מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה ערוץ זה יוצא? (לא כתבתם בפורום בהודעה של שידורי שבוע 6 את הערוץ שמשדר את המשחק הזה)

ESPN

New member
נראה שאין שידור חי של המשחק הזה

לESPN יש את הזכויות שידור עליו וזה מתנגש עם הפלייאוף של הבייסבול שהם משדרים. יש לך שידור מוקלט ביום שני ב12 בצהריים וב19 בערב...

JayneCobb

New member
לצערנו,לא טעות

אין שידור ישיר...כל שנה,כשהפלייאוף של הבייסבול מגיע לשלבי האליפות,שידורי משחק אחד או שניים של SNF נדחים לשעות הצהריים של יום שני.

Yo-man

New member
השבוע זה גם סאנדיי וגם מאנדיי

שניהם משודרים ב-ESPN בימים שני ושלישי בצהריים ושוב בערב, בשידורים חוזרים.

noam621

New member
חוצפה!

שישדרו את הבייסבול בשידור דחוי גם ככה אם יש סיכוי שמישהו יצליח לראות את זה בלי להירדם זה בצוהריים ולא באמצע הלילה

Yo-man

New member
../images/Emo13.gif פלייאוף זה פלייאוף

אתה מודע לזה שיש טונות של אנשים שרואים את הסופרבול בלי לראות אפילו משחק אחד מהעונה? יש גם אחוז די גדול של אנשים שרואים את הפלייאוף של ה-NFL ומתעלמים מהעונה (כנ"ל בכדורסל). בחירות השידור של הרשתות קשורות אך ורק לרייטינג. נכון שאצלינו אין ממש "פרסומות" ב-ESPN, אבל באירופה עושים כסף מהתחנה הזו, ואז הם משתדלים להראות מה שמושך יותר אנשים... לא נתפס, אבל יש שוק לפלייאוף של הבייסבול. לי אישית זה לא נורא מפריע כי אני רואה את המשחקים האלה מוקלטים בכל מקרה. רק חבל לי שחותכים את ה-half time show וה-pregame show של יום שני.

JayneCobb

New member
בתור אחד שנהנה גם מבייסבול...

אני יכול להגיד לך שיש אנשים (קרי - הישראלי הממוצע) שלא מבינים איך אפשר לאהוב פוטבול... מוזר,הא? בתור אוהד של ספורט שנמצא בשולי החברה שבה אתה חי,הייתי חושב שתהיה לך סובלנות טיפה יותר גדולה כלפי ענפים דומים... אני למשל,משתעמם לחלוטין מכדורגל...מעדיף לראות משחק LITTLE LEAGUE בביססבול על פני משחק צ'מפיונס ליג בכדורגל..

מסכים בהחלט

ESPN הוא ערוץ שמשדר בעיקר לאמריקאים בישראל ובעולם ולהם הבייסבול זה דת. יש שבוע בעונת הפוטבול הנופל על סדרת הגמר ובו אין בכלל משחק ערב - השנה זה יהיה שבוע 8 (עוד שבועיים) ובו לא יהיה משחק יום סאנדיי נייט (בדרך כלל זה היה משחקי מאנדיי נייט שהיו מבוטלים לזכרוני). בכל מקרה, בתור אוהדי מקצוע הנחשב איזוטרי לגמרי בחברה הישראלית אנחנו חייבים לתת כבוד לאוהדים של מקצוע אמריקאי אחר. וגם, מה לעזאזל חשבו לעצמם מי שתכננו את המשחק של מכבי תל אביב בכדורסל מול הניקס ב 1 בצהריים שעון מקומי מול משחק של הג'איינטס בבית באותה השעה? פלא שהם לא מצליחים למכור כרטיסים?

Anfield

New member
הפיצוי הוא 2 שידורים ישירים בFOX

ביום ראשון. גם פיטסבורג-מינסוטה ב19:00 וגם מיאמי-ניו אורלינס ב22:15. זה בנוסף ל-2 של METV...טמפה ביי-ניו אינגלנד, אטלנטה-דאלאס.

noam621

New member
שידורים באנגליה

למישהו יש מושג כיצד אני מברר איזה שידורים אני יכול לראות מלונדון? SNF ואת הMNF.. ואולי אם אני יספיק לחזור גם את המשחקים המאוחרים

Anfield

New member
כן

הזכויות הן של סקיי ואתה יכול למצוא את לוח השידורים שלהם פה: http://www.skysports.com/tv_guide/0,19953,,00.html כמו שזה נראה הם ישדרו ביום ראשון את המשחק מוומבלי ועוד משחק אח"כ, לא רשום עדיין איזה. SNF לא בשידור והלוח של יום שני עוד לא מפורסם.

noam621

New member
תודה !

תודה על העזרה השידור מוומבלי פחות רלוונטי :) אבל אני מקווה שאני יוכל לצפות בשאר המשחקים ..

למעלה