מסיבה מוזרה ביותר ביס אין לא בfox, לא בespn ולא בmetv, לפי לוח השידורים, את שידור המשחק של CHI@ATL בין ראשון לשני..... מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה ערוץ זה יוצא? (לא כתבתם בפורום בהודעה של שידורי שבוע 6 את הערוץ שמשדר את המשחק הזה)
אתה מודע לזה שיש טונות של אנשים שרואים את הסופרבול בלי לראות אפילו משחק אחד מהעונה? יש גם אחוז די גדול של אנשים שרואים את הפלייאוף של ה-NFL ומתעלמים מהעונה (כנ"ל בכדורסל). בחירות השידור של הרשתות קשורות אך ורק לרייטינג. נכון שאצלינו אין ממש "פרסומות" ב-ESPN, אבל באירופה עושים כסף מהתחנה הזו, ואז הם משתדלים להראות מה שמושך יותר אנשים... לא נתפס, אבל יש שוק לפלייאוף של הבייסבול. לי אישית זה לא נורא מפריע כי אני רואה את המשחקים האלה מוקלטים בכל מקרה. רק חבל לי שחותכים את ה-half time show וה-pregame show של יום שני.
אני יכול להגיד לך שיש אנשים (קרי - הישראלי הממוצע) שלא מבינים איך אפשר לאהוב פוטבול... מוזר,הא? בתור אוהד של ספורט שנמצא בשולי החברה שבה אתה חי,הייתי חושב שתהיה לך סובלנות טיפה יותר גדולה כלפי ענפים דומים... אני למשל,משתעמם לחלוטין מכדורגל...מעדיף לראות משחק LITTLE LEAGUE בביססבול על פני משחק צ'מפיונס ליג בכדורגל..
ESPN הוא ערוץ שמשדר בעיקר לאמריקאים בישראל ובעולם ולהם הבייסבול זה דת. יש שבוע בעונת הפוטבול הנופל על סדרת הגמר ובו אין בכלל משחק ערב - השנה זה יהיה שבוע 8 (עוד שבועיים) ובו לא יהיה משחק יום סאנדיי נייט (בדרך כלל זה היה משחקי מאנדיי נייט שהיו מבוטלים לזכרוני). בכל מקרה, בתור אוהדי מקצוע הנחשב איזוטרי לגמרי בחברה הישראלית אנחנו חייבים לתת כבוד לאוהדים של מקצוע אמריקאי אחר. וגם, מה לעזאזל חשבו לעצמם מי שתכננו את המשחק של מכבי תל אביב בכדורסל מול הניקס ב 1 בצהריים שעון מקומי מול משחק של הג'איינטס בבית באותה השעה? פלא שהם לא מצליחים למכור כרטיסים?
הזכויות הן של סקיי ואתה יכול למצוא את לוח השידורים שלהם פה: http://www.skysports.com/tv_guide/0,19953,,00.html כמו שזה נראה הם ישדרו ביום ראשון את המשחק מוומבלי ועוד משחק אח"כ, לא רשום עדיין איזה. SNF לא בשידור והלוח של יום שני עוד לא מפורסם.