בעיה עם רשמת אלחוטית

בעיה עם רשמת אלחוטית

שלום רב, יש לי בעיה ממש ממש מעצבנת. יש לי במחשב אינטרנט אלחוטי (מחשב טושיבה שנקנה רק לפני שנה) ובכל זאת יש לו המון בעיות בחיבור אינטרנט אלחוטי. כך למשל - אצלנו בבית השותף שלי עם מחשב IBM די ישן מצליח להתחבר לאלחוטי בעוד שאני לא מצליח וכתוב לי (LOW CONNECTIVITY OR NO CONNECTION) גם כשאני יושב ממש לידו. אבל זה עוד מילא הבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט של האונ'... הלכתי למרכז מיחשוב והוא אמר שהבעיה היא שאין לי אפשרות לPEP בEAP type (הדבר היחיד שיש לי שם זה smart card or other cartificate)... הוא אמר לי שאני אלך הביתה ואעדכן את הדרייבר של הרשת האלחוטית (3945ABG זה הדגם אגב). החיפוש אוטומטי אחר עידכון ושדרוג לא מצא כלום ואמר שיש לי את הגרסה הכי מתאימה.... מה אני עושה? אני ממש מיואש מזה כבר... ממש אודה לעזרה

RoyBO

New member
כנס לאתר של טושיבה

בחר את הדגם שלך והורד דרייבר.

לא עזר ../images/Emo10.gif

עדכנתי כל דרייבר אפשרי שם.. ועדיין כשאני הולך לאפשרויות חיבור ואני בודק בEAP אין לי שום אפשרות אחרת מלבד הSMART CARD.. ואני עדיין לא יכול לבחור שם את ה-PEAP שזה מה שאני צריך ואני ממש לא מבין למה.... עוד מישהו יכול לעזור?...

Y. Welis

New member
לא נשמע סביר, כי התחברתי לרשת האוניב'

כאורח גם עם כרטיסים ישנים יותר. בדוק את הדרייבר שכאן http://downloadcenter.intel.com/download.aspx?url=/13000/eng/11.5.0.0_xDrivers.zip&agr=N&ProductID=2259&DwnldId=13000&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional&lang=eng ו-ודא שהקישור מנוהל ע"י XP ולא ע"י תוכנה של טושיבה.

למעלה