בעיה עם צבע.

dgrwkl1

New member
בעיה עם צבע.

יש לי ארון לבן ענק מקיר לקיר.ארון יפה מאוד. כולו צבוע בלבן כמובן. עכשיו,בטעות הארון קיבל שריטה קטנה כזו וזה פגע בצבע. אני לא כ"כ יודע אם זה צבע .(זה בטח לא צבע לבן שקונים בטמבור). אני לא כ"כ יודע איך להסביר. אבל אני רוצה לדעת,מה אני יכול לעשות בכדי "לצבוע" או לטשטש את השריטה הקטנה הזו על הארון? לקחת צבע לבן לבן מטמבור ולצבוע ממש טיפה (זו שריטה ממש קטנה.אבל מציקה),זה ממש לא פיתרון כי רואים שזה צבוע.וזה גם די טיפשי. השאלה היא :הארון נהרס לגמריי?? אין אפשרות לעשות משהו עם השריטה הזו? (הקטנה) חשוב לי לציין שלא רואים "מתחת לשריטה" את הדיקט (קרש) של הארון. זה לא עד כדי כך עמוק. פשוט רואים מין שריטה כזו.פס לאורך כזה.

מאגר

New member
../images/Emo91.gifשריטה בארון לבן

תנסה עם לק לבן של ציפורניים בנקודה קטנה ותראה איך זה תמקבל ולפי זנה תחליט

dgrwkl1

New member
סליחה על הבורות

אבל..לק לבן זה אותו דבר כמו טיפקס?? כי חשבתי לנסות עם טיפקס (שגם הוא לבן) אבל חשבתי שזה לא יצליח. לכן שאתה אומר לק לבן..אז בעצם זה יכול להיות כל דבר לבן?? גם טיפקס?

watson

New member
טיפקס לא יהיה מוצלח כמו לק

לציפורנייםמאחר והוא עבה יותר בנוסף אם הלק לא ימצא חן בעיניך יש צבע אמאייל בבקבוק קטן שמיועד לתיקון שריטות באמבטיות ובכיורים החומר עולה משהוא כמו 15 שקלים בכל חנות טמבור

dgrwkl1

New member
מה זה הצבע הזה "אמאייל"??

זה צבע? או זה אמור לתקן שריטות? לא כ"כ הבנתי. תדוה רבה על ההתייחסות

watson

New member
זה מגיע בבקבוק קטן ,מעט יותר גדול

מטיפקס וכמוהו מגיע עם מכחול שמחובר לפקק זהו צבע שמיועד לתיקון שריטות ולא לצבוע עימו שטחים גדולים

מאגר

New member
לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמרתי לק לציפורנים לבן בגלל שהוא מכיל אציטון והלק שיש לך על הארון גם הוא על בסיס אציטון

למעלה