בעיה עם פרמטרים מתוך SQL

ברק קרב

New member
בעיה עם פרמטרים מתוך SQL

נתקלתי בארור לא ברור, כשאני מוציא נתונים מדאטהסט לפרמטרים. אני משתמש ב ms-sql 2000, ו asp.net 2: במסד הנתונים בview בין מספר שדות מטבלא, יש לי שני שדות מסוג smalldatetime. כל השדות עוברים לי כמו שצריך מהדאטה סט לפרמטרים שהקמתי, למעט התאריכים. אני מקבל שגיאה: The string was not recognized as a valid DateTime. There is a unknown word starting at index 0 השורות הרלוונטיות שאני כותב הן :
Parameter pDate = new Parameter("Date", TypeCode.DateTime, ds.Tables[0].Rows[0]["tickerDate"].ToString()); Parameter pEndDate = new Parameter("EndDate", TypeCode.DateTime, ds.Tables[0].Rows[0]["tickerEndDate"].ToString()); this.tickerDate = DateTime.Parse(pDate.ToString()); this.tickerEndDate = DateTime.Parse(pEndDate.ToString());​
מישהו יודע מה התקלה?

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

אחת מהמחרוזות לא ברת-המרה ל-DateTime, קרי היא לא בפורמט המתאים להמרה ל-DateTime. אפשרות אחת שכתוב שם משהו כמו Hello world ואפשרות נוספת היא שמדובר במחרוזת ריקה. בכל מקרה, תריץ דיבגר ותראה את הערכים שאתה שולח לתוך DateTime.Parse ואולי אפילו מומלץ שתעבוד עם DateTime.TryParse כדי להימנע משגיאות כאלו.

ברק קרב

New member
מצאתי לאמאשנה. שכחתי לשים .DefaultV

שכחתי לכתוב .DefaultValue הכל תקין. :) תודה!!

למעלה