בעיה עם פרימייר...

AeroPeek

New member
בעיה עם פרימייר...../images/Emo4.gif

שלום רב, ממ אף פעם לא עבדתי רציני על פרימייר אבל עכשיו כשהייתי צריך להכין משהו, מצאתי מדריך ברשת ואין בעיות הכל מובן
רק יש לי בעיה אחת, אני רוצה להכין כתוביות [קרדיטים] ואני צריך תמיכה בעברית, אבל מוצג לי רק ג'יבריש.... מצאתי את התוכנה Inscriber שהיא מיועדת לכך, ומצאתי גם גירסת תוסף לפרימייר, כמובן שהעדפתי את התוסף בתור אופציה ראשונה, אבל לצערי הוא תואם לגירסא 6 בלבד של פרימייר, ואני עובד עם 6.5. האם ישנה דרך נוספת לתמיכה בעברית בפרימייר? אולי גירסא חדשה יותר שתואמת ל 6.5? אולי תוכנה שמועדת להכנת כתוביות בלבד? [חוץ מהגירסא המלאה של Inscriber...] בכל מקרה, כל פיסת מידע תעזור
תודה מראש

Dafi the Mighty

New member
בעיקרון...

אתה יכול לבחור פונט עברי ולעשות את זה בדרך הקשה- לכתוב הפוך! כי זה יכול לכתוב בעברית, אבל זה משמאל לימין כך שאת האותיות צריך להקליד הפוך. זה דורש קצת סבלנות, אבל אם אתה כותב את כל הכתוביות על דף במסודר אתה פשוט מקליד את זה הפוך וזה לא כזה נורא... מתרגלים!

roli

New member
שיטה קצת יותר נוחה-

תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה תקליד אות ותלחץ על מקש חץ שמאלה ..... טוב נו, הבנת

MaSTeRLou

New member
ואם קנית חבילת עריכה, ברמה בינונית+

בד"כ מצורפת אלייה תוכנה לכתוביות שתומכת בעברית בצורה יותר שפויה כמו InscriberLT או Titledeko של Pinnacle (שגם לה יש בעיות עברית אבל הרבה פחות נוראיות)

matan_fla

New member
עוד קצת יותר נוח

פשוט להוריד תוכנה שהופכת את הטקסט

GGOODD

New member
ובכן,

ישנה תוכנה שאני לא בטוח לגבי שמה אבל אני עובד איתה בAVID שהיא בעצם מן פנקס רשימות עם אופציה שנקראת : copy visual וזה בעצם מעתיק בדיוק את הכתב ואחר כך מעתיקים את זה. אני חושב שגם עם הפרימייר זה יעבוד ובסך הכל צריך למצוא תוכנה שתומכת בפונקציה שציינתי אני בטוח שלא חסר. אני מחר אביא את שם התוכנה למקרה שלא תמצא...

למעלה