בעיה עם פינה שמאלית

דר דרק

New member
בעיה עם פינה שמאלית

אני לא כ"כ מתחיל האמת שאני תופס דרופ ופינה די טוב וגם לפעמים מצליח לעלות לאופ דליפ אבל הבעיה שאני מצליח לגלוש רק לפינה הימנית כשאני מנסה לתפוס פינה שמאלית אני פשוט נופל מה לדעתכם הסיבה דרך אגב אני תמיד גולש כשרגל ימין על האסטדורק ולרגל שמאל מקדימה האם אני צריך להחליף את הרגליים כשאני הולך לפינה השניה ? בתודה מראש.

W u t a n g

New member
גבר

רגל שמאל קדימה זה נקרא רגולר (REGULAR), וגופי (GOOFY) זה כשרגל ימין קדימה. וכשאתה גולש רגולר ולוקח גל לימין, אתה לוקח גל לפרונט סייד (FRONT SIDE) וגל לשמאל אצלך זה באק סייד (BACK SIDE). אתה לא צריך להחליף רגליים בשום מצב.. אתה פשוט צריך להתחיל להתאמן יותר על הבאק סייד שלך. גם אני גולש רגולר, וכשהתחלתי לגלוש גם לקחתי גלים רק לפרונט.. אח"כ הבנתי שצריך לשלוט גם בבאק וגם בפרונט.

יוסיא

New member
אני הפוך בכלל

אני יחסית גולש מתחיל ... גולש כשנה וחצי בערך בעיקר בחוף הדולפינריום והמערבי שבת"א אצלי הרגל השמאלית קדימה ...מה שנקרא רגולר אך אני שולט רק בבאק סייד. זוהי התנועה שיצאה לי הכי טבעי. אנשים לא מבינים איך דווקא הבאק שלי יצא לי קודם ולא הפרונט!! כיום אני מתאמן יותר על הפרונט וזה הרבה הרבה יותר כייף, וגם יש לך שליטה יותר טובה על הגל. בהתחלה גם הליש היה על רגש שמאל שלי כי אני גם ימני וגם שמאלי..אין לי העדפה . אך עם הזמן והעצות של הגולשים הבנתי שעדיף על הרגל האחורית

למעלה