בעיה עם פדל LUDWIG

soad26

New member
בעיה עם פדל LUDWIG

לפני איזה 3-4 חודשים קניתי מערכת ludwig accent combo, ואני לא יודע אם זה בגלל שהפדל עצמו גרוע (ראיתי כמה הערות על זה באינטרנט) או שאני לא יודע לשחק עם הכיוונים של הפדל, אבל הוא נהיה ממש מעצבן לשימוש. קודם כל, כל פעם שאני נותן מכה יש רעש מוזר, לא יודע מאיפה הוא מגיע, שימנתי את הפדל וזה עדיין שם. עוד בעייה היא שכשקיבלתי אותו חדש הגובה של הפדל היה גבוה, ואהבתי את זה ככה, ועכשיו ששיחקתי עם זה קצת זה ממש נמוך, והשרשרת מתוחה עד הסוף, אי אפשר להגביה יותר. כמו"כ כל פעם שאני נותן דאבל (סלייד) זה מרגיש מוזר, זה לא קופץ בחזרה טוב ונתקע. שיניתי את המתיחות של הקפיץ אבל זה גם לא עזר. אם למשהו יש הצעה איך לשפר את זה אני ישמח, או אם נתקלתם גם בבעיות עם הפדל של LUDWIG תגידו ואני יקנה חדש או יילך לבוזין לתקן. תודה

Vdrums

New member
אם קנית אצל בוזין

לך אליו ואני בטוח שיטפלו לך בפדאל ויכוונו אותו. אני לא חושב שגרמת נזק לפדאל בן 4 חודשים. (אחרי הכיוון תבקש לנגן איתו קצת בחנות כדי לראות שזה מתאים לך)

Duppy Conqueror

New member
שמע

אני קניתי לודוויג אקסנט קאסטום מבודגוב, והמערכת מעולה אבל הפדאל לא מגיב וכבד נורא ואי אפשר איתו.. אני ממש סבלתי ממנו עד שהחלפתי סוף סוף..... אין, לא יודעים לעשות פדאלים שמע... ככה זה לדעתי, לא התעסקתי איתו המון כי הייתה לי בעיה איתו מלכתחילה שהוא היה פשוט כבר וחסר תגובה, וניסיתי פה ושם וזה אבל שמע פשוט שידרגתי את החלק וזה שווה לגמרי... מה שכן יש לפדאל הזה אחלה סאונד לגמרי

BlaMaster

New member
שמע לגבי הפדאל...

הרבה פעמים פדאלים, והארדוואר כללית שבא עם מערכות בסיסיות הוא לא באיכות גבוהה מדי, במערכות הבסיסיות החברות משקיעות פחות מאשר יותר. אני במקומך לא הייתי משקיע מאמץ ומחשבה וקונה איזה פדאל איכותי במחיר מציאה, לא חסרים. קנו לי ליום הולדת די דבליו 4000 באיזה 500 שקל. חפש איזה פדאל איכותי וזול, תמיד הדגמי ביניים הם די עושים את העבודה די זולים. תעשה איזה סקר שוק קטן ותצ'פר את עצמך באיזה פדאל חביב. מישהו פה מכר פדאל טמה חביב, אם אתה רוצה יש לי טלפון, לא בטוח שהוא עדיין מוכר אותו, אבל מה אתה יודע אולי. מה שאני מנסה לאמר זה שהמאמץ על הכיוון של פדאל לא בדיוק סופר איכותי הוא ביזבוז זמן. יום נעים :) או בעצם לילה טוב :)

רמי האן

New member
ואני אומר...

שכמעט כל פדאל שנמכר היום בשוק הוא באיכות סבירה ביותר. אני לא מכיר את הפדאלים העכשוויים של "לודוויג", אבל אני מניח שכמו הפדאלים הפשוטים של יתר היצרנים, גם הם מיוצרים בטאיוואן על-ידי אחד מיצרני ה-OEM שמייצרים עבור כולם. כשקניתי את הסט החדש שלי (פרל אקספורט EXR) לפני שנה בערך, שנמכתי (ההיפך משדרוג) את הפדאל שבא עם הסט לפדאל עוד יותר פשוט - הכי פשוט שיש היום ל-Pearl (דגם P-120 בלי פלטה), ותאמינו לי - זה אחלה פדאל! כל מה שצריך זה להביא את הפדאל למצב שבו הוא הכי נוח למתשתמש. זה לא קל כי צריך לכוונן מספר פרמטרים, אבל הכי חשוב זה שיעור המתיחה של הקפיץ הראשי והזווית של המקוש. אם אתה לא יודע לכוונן את הפדאל - גש לחנות שם קנית אותו ובקש עזרה. יראו לך פעם אחת איך לעשות זאת ויותר לא תהיינה לך שום בעיות בנושא. אין שום צורך להשקיע סכומים מטורפים בפדאלים משוכללים ויקרים. גם בפדאל יקר אתה עלול להיתקע עם בעיות כוונון, ומה תעשה אז? תחליף את ה-"איירון קוברה" ל-"אלימינייטור" ואת ה-"אלימינייטור" ל-"אקסיס" וחוזר חלילה? אין בזה שום טעם. חפש במאמרים הודעה קצרה שלי מלפני הרבה זמן בנושא פדאלים. ולסיום, להגיד שלפדאל אחד יש סאונד יותר טוב מאשר לפדאל אחר... זה נשמע לי קצת מוגזם, בלשון המעטה. חבר'ה, תפעילו פילטרים במוח! לא כל מה שמנסים למכור לכם אתם באמת צריכים! ברכות מזקן חברי הפורום.

S o u l f l y

New member
מידע ברשת על תחזוקה\כיוון פדאלים ?

יש לי פרל אלימינייטור, ואין לי מושג לגבי כיוון או תחזוקה של פדאלים .(הפדאל חדש יחסית (חודשיים-שלוש)). מה שכן, התחיל רעש בקפיץ של אחד הביטרים, כל פעם שאני מביא מכה .(אם ככה קוראים לפטיש שמכה). אולי זה רעיון טוב ללכת לחנות פעם אחת ולבקש שיסבירו. לפני זה, היה נחמד לקרוא קצת משהו ברשת לגבי זה, לבוא קצת יותר מוכן. אם למישהו יש מאמר י-ד-י-ד-ו-ת-י למתחילים..על כיוון\תחזוקה של פדאלים, אני אומר, בכיף. תודה מראש, יום טוב.

רמי האן

New member
קבלו את המדריך השלם והמאויר

לכוונון הפדאל - מבית המדרש של Pearl וג'ין אוקמוטו.

S o u l f l y

New member
../images/Emo47.gif

תודה, נראה אחלה מאמר. תמיד סיקרן אותי, האם יש פדאל, שאתה מכה עם העקב, (שהחלק הקדמי של הרגל נשאר על הפדאל) ?, זה נראה לי הרבה יותר יציב מאשר ה HEEL UP , אבל כנראה שאני מפספס משהו, אחרת זה היה קיים בכל מערכת תופים.

Duppy Conqueror

New member
עניין הסאונד

זה עובדה עניין הסאונד של הפדאל, זה לא מוגזם. יש פדאלים עם סאונד כזה ויש פדאלים עם סאונד אחר עם זה עניין של הפדאל או אם זה העניין של הביטר עצמו, זה לא משנה, פדל אחר ייתן לך סאונד אחר... ככל שהפדאל יותר טוב יש לך הרי יותר אפשרויות ואופציות וכאלה דברים, ככה שאתה גם יכול לכוונן אותו שיהיה יותר נוח ואתה יכול גם לכוון אותו שיהיה לו סאונד יותר טוב זה כמו להגיד שאין מקלות עם סאונד יותר טוב ברור שזה קשור בנגן, אבל כל מקל מביא לך סאונד אחר לא? =]

dudester

New member
למה? התאוצה של הביטר משפיעה, המומנט

אבל תכלס הכל בקטנה. מה שכן - זה יקר לקנות זול. מבחינת עמידות ואמינות. וזה השיקול בקניית פדאל A-class ולא פחות. אני לא רוצה להחליף את הפדאל שלי גם עוד 10 שנים, אם אני יכול.

dudester

New member
מה אתה אומר. אני חושב אחרת.

אני חושב שכל פדאל מתרגם את האנרגיה שאתה נותן בצורה אחרת, זה קשור לתמסורת ואיך שהפדאל עובד, ולא סתאם אפילו לאלימינייטור, סתם לדוגמא, יש כמה קאמים, שמתרגמים את המומנט שלך בצורה אחרת לגמרי. כל התורה שמאחורי אקסיס זה על בזבוז אנרגיה וכולי. הפדאל ועוד איך משפיע על התאוצה והמומנט. עד כמה זה משנה לדעתי? מבחינת סאונד - לא הרבה. זה רק עניין של הרגלים ונוחות.

תופיסט1

New member
חה אחד גדול!!!!

דאפי קונקרור תרשה לי לגחך למעשה להתפקע מצחוק בפניך. אין קשר ולו הקטן ביותר בין הביטר של הפדל מכל סוג שהוא.. לסאונד של התוף בס. נתחיל מכך שמידים או בסים נמוכים גבוהים או פאנצ'ים תלויים אח ורק.. תקשיב טוב אך ורק בסוג העץ.. בעובי שלו.. וסוג העור ששמת לו.. אם תשים עור פינסטרייפ לבס תקבל סאונד כזה.. אם תשים פאוור סטרוק תקבל אחר.. ואם תשים פאוור סטרוק3 תקבל עוד יותר סאונד. לסיכום אל תיתן עיצות מטעות אם אתה לא בקיא בעובדות.. חבל :) נ.ב תוספת לסאונד תלויה מאוד באדג'ים של התוף

soad26

New member
תודה לכל מי שענה, אני נראלי יחפש

פדל חדש, אני גם ככה רוצה לעבור לדאבל. יש למשו מושג אם משהו מוכר פדל יד שנייה? (דאבל)? תודה. ודרך אגב יש עוד בעייה עם הםדל שהחיבור האנכי של הפדל עם הדבר האופקי כל הזמן משתחרר לא משנה כמה אני מחזק אותו

תופיסט1

New member
פדל לודוויג

אחי להסביר לך על ידי הקלדה זו בעיה מסויימת. בכל מקרה בוא לחנות של בוזין דראם יתקנו לך אותו שם וגם יסבירו לך איך לתחזק אותו בקלי קלות.

למעלה