בעיה עם עו"ס

מצב
הנושא נעול.
בעיה עם עו"ס

בעיה עם עו"ס
יש לי בעיה עם העו"ס היא החליטה על הסדרי ראייה ולא מוכנה לשנות אותם. אני ממש לא סובל אותה מכיוון שהיא לדעתי לטובת אישתי למרות שהיא טוענת שהיא לוטבת הילדה בת השנה ושמונה חודשים שלדעתה זה עדיין מוקדם ללינה אצלי(אני גר במרכז ואשתי בצפון) העו"ס טוענת שיש בעיה עם הנסיעה ואם לינה בגיל צעיר כל כך והיא טוענת שאני לא רואה את הילדה מספיק, אני מגיע פעם בשבוע לשעתיים שלוש שעות כי אין לי זמן יותר מזה. אני רוצה לתבוע את העו"ס על עוגמת נפש שהיא גורמת לי האם זה אפשרי והאם לדעתך היא יכולה למנוע ממני לינת ילדתי בביתי( גם אישתי כרגע מתנגדת ללינה אצלי). תודה רבה יואב

בגיל מתחת שנתיים זו המדיניות

בעיה עם עו"ס
יש לי בעיה עם העו"ס היא החליטה על הסדרי ראייה ולא מוכנה לשנות אותם. אני ממש לא סובל אותה מכיוון שהיא לדעתי לטובת אישתי למרות שהיא טוענת שהיא לוטבת הילדה בת השנה ושמונה חודשים שלדעתה זה עדיין מוקדם ללינה אצלי(אני גר במרכז ואשתי בצפון) העו"ס טוענת שיש בעיה עם הנסיעה ואם לינה בגיל צעיר כל כך והיא טוענת שאני לא רואה את הילדה מספיק, אני מגיע פעם בשבוע לשעתיים שלוש שעות כי אין לי זמן יותר מזה. אני רוצה לתבוע את העו"ס על עוגמת נפש שהיא גורמת לי האם זה אפשרי והאם לדעתך היא יכולה למנוע ממני לינת ילדתי בביתי( גם אישתי כרגע מתנגדת ללינה אצלי). תודה רבה יואב
ועל אף שאני חולק עליה, עד שלא ימצא מישהו שיהיה מוכן לממן חוות דעת מומחה וללכת למלחמה ארוכה, המצב לא ישתנה.

tbh12

New member
מר פרידמן

ועל אף שאני חולק עליה, עד שלא ימצא מישהו שיהיה מוכן לממן חוות דעת מומחה וללכת למלחמה ארוכה, המצב לא ישתנה.
מר פרידמן
בד"כ עד גיל שנתיים ילד יונק. המלחמה היא לטובת מי? עובדת סוציאלית הולכת לפי היכרותה את הנפשות הפועלות ולא לפי מצב הרוח שלה. שהבחור ימתין בסבלנות ולא צריך מלחמות. כך כל הצדדים ירוויחו. במיוחד האם שיתפנה לה זמן לעצמה ולחבר חדש.

מאחר ונושא ההנקה הוא ספקולטיבי

מר פרידמן
בד"כ עד גיל שנתיים ילד יונק. המלחמה היא לטובת מי? עובדת סוציאלית הולכת לפי היכרותה את הנפשות הפועלות ולא לפי מצב הרוח שלה. שהבחור ימתין בסבלנות ולא צריך מלחמות. כך כל הצדדים ירוויחו. במיוחד האם שיתפנה לה זמן לעצמה ולחבר חדש.
מאחר ונושא ההנקה הוא ספקולטיבי
לא הייתי ממהר לפסוק הלכה בנושא. אגב, אם היה מדובר בתינוק שאינו יונק והוא במשמרתו של האב, האם גם אז היית מציעה לאם להמתין בסבלנות ולוותר על הקשר עם התינוק?

itsick30

New member
תגובה ממש חסרת התחשבות

מר פרידמן
תגובה ממש חסרת התחשבות
הילד יונק עד גיל שנתיים???, הרבה נשים מניקות בקושי חודש חודשיים, ועוברות לתחליף חלב, למה הוא צריך לחכות בסבלנות כשהעובדת סוציאלית מקפחת אותו? ומה הקשר לחבר חדש של האמא לעניין הילד בכלל??

mmmoranin

New member
עוד עוסי"ת מטומטמת

בעיה עם עו"ס
עוד עוסי"ת מטומטמת
אני מחפש בנירות מאמר, מחקר המאשש את מדיניות מטומטמת זו, כל המחקרים סותרים זאת לחלוטין. אתה נפגע כמו הרבה אחרים. אין סכוי שתקבל תסקיר אחר בעתיד, מקסימום שינוי קל ולא מספק, הפגיעה של הרווחה בילדה שלך מנסיוני לא קלה. המערכת רקובה עד היסוד, כך שאין לך מקום לחפש סעד אצל הממונים עליה. אבל כל פסיכולוג ללא יוצא מהכלל יטען שטובת הילדה היא שהיא תישן ותתרגל לישון בביתך כבר מגיל זה. לשם כך עליך להזדרז ולהקדים (חבל שלא עשית כך לני שפנית לרווחה, אילו היה לך מידע מוקדם הייתה נחסכת ממך עוגמת הנפש וביטול הזמן) עליך להגיש בש"א לבית משפט ה\בו אתה דורש מנוי מיידי של ממחה חיצוני - בדיקת מסוגלות הורית ותתחייב לשלם את מלוא עלותו 8-12 אלף ש"ח. לא תקבל מינוי כזה הגש ערר - זה תמיד מצליח. תחסוך את שכר טירחת העו"ד - הוא לא יעזור לך. זה מרגיז , מכעיס, מתסכל, אבל אם הילדה חשובה לך אז אין לך ברירה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה