בעיה עם עברית ב mssql

adventureboy

New member
בעיה עם עברית ב mssql

אני יודע שכבר שאלו את זה בעבר (עשיתי חיפוש אך שום תוצאה לא עזרה לי). היה לי מס"ד באקסס שהעברתי ל ms sql. על המחשב שלי העברית עבדה מצויין אך על השרת העברית נכנסת למס"ד כסימני שאלה. השדות שלי הם nvarchar שממה שקראתי כאן בפורום הם unicode ואז לא צריכה להיות בעיה. הדפים באתר שלי הם גם unicode (דרך אגב מדובר ב asp.net). כל הנתונים שייבאתי ונשלפים באתר כן מופיעים בעברית - מדובר רק בנתונים חדשים שנכנסים שהופכים לסימני שאלה. מה יכול להיות הגורם? תודה

ailag

New member
איך העברת את המסד מהמחשב לשרת?

או לפחות את המבנה של המסד - עם mysqldump ואז ייבוא של התוכן? כדאי לבדוק את הקידוד של הטבלאות (ושל השדות הספציפיים)

adventureboy

New member
העברתי פשוט באמצעות enterprise

עשיתי ייבוא פשוט של הטבלה. מה שגיליתי (אחרי חיפושים רבים באינטרנט) זה שאני צריך לקדד את המחרוזת עם שאילתת ה SQL שנשלחת אל שרת ה SQL. (כפי שנעשה בדוגמה שבעמוד http://www.justinangel.net/CommentView,guid,1ec0e3ab-629d-47cd-b504-20f3632bbede.aspx) אם אני מבצע את הפונקציות המודגמות בדוגמא זו אז העברית נכנסת למס"ד הנתונים וכשאני שולף בעזרת הפקודה הזו היא נשלפת טוב - הבעיה החדשה היא שכל העברית שכבר במס"ד נדפקת בהמרה של הפונקציות המוצגות כי העברית הנוכחית לא באותו קידוד. האם יש דרך שאני יכול לייבא ולשנות את הקידוד בזמן הייבוא?

למעלה