בעיה עם סרט...סאונד |HELP|

בעיה עם סרט...סאונד |HELP|

שלום,יש לי סרט בעייתי The.Transporter עכשיו זה DIVX אבל מה שקורה אחרי רבע שעה שהסרט רץ הסאונד מתחיל לאחר זאת אומרת שהפתיים שלהם זזות והסאונד לא עם אותו הקצב..מה עושים? או השסאונד מקדים כבר לא שמתי לב..עזרה.

webmasterN

New member
לפי מה שתיארת ...

הסרט פגום. אם אחרי 15 דקות הסאונד מתחיל לאחר שהרי מי שקידד אותו עשה עבודה גרועה. חבל לך על הזמן להסתבך בתיקון הסאונד .

טוב אני אגיד לך מה קורה זה בדקה 24

יותר נכון דקה 23:60 משהו כזה נעלם הסאונד של הדיבור בלבד..עכשיו מה שקורה הוא שיענו השפתיים שלהם זזים והם לא מדברים ואחרי שחוזר הסאונד זה חוזר לכמה מילים שהם אמרו שם וכבר משם הוא מתחיל לאבד את הסאונד-תמונה כאילו הוא מאחר,אבל האיכות מדהימה ובאמת מעולה. מה אתה מציע? סליחה שלא היה פסיקים.

טוב אז הסאונד הוא אמור להיות MP3..

0x0055(MP3) ID´d as MPEG-1 Layer 3 133 kb/s (66/ch x 2 ch) VBR Frau 44100 Hz הסרט הוא רץ ב 640 x 272 (2.353 : 1) BIT RATE 966 kb/s 25.000 FPS ההרצה של הסאונד לא אמורה להיות במהירות הרצה של הסרט?

webmasterN

New member
טוב אולי הגזמתי ...

הסרט לא פגום אך לא הלבישו את הסאונד טוב. אם הסרט שייך לקבוצה ידועה כמו DVL או Vite אז ייתכן שהוציאו או יוציאו באינטרנט תיקון לסרט כזה, התיקון הוא בדר"כ כמה קילוביטים של קבצי הרצה או כאלה שפותחים ב-Virtual ... אני מציע שתוריד סרטים שיש להם "גב" של קבוצת מקודדים מקצועית, למשל סרטים כמו : Matrix.CD1.DVL.avi הרבה יותר עדיף להוריד מאשר סרטים כמו: Matrix.avi זה כל מה שאני יכול להציע.

webmasterN

New member
תבדוק את האתר הזה ...

יש שם אינפורמציה על סרטים שכדאי להוריד (שים לב לשם המלא של הסרט ולשם הקבוצה שהוציאה אותו). www.nforce.nl

אולי אני אמשוך את הסאונד החוצה

אתקן אותו ו...וישמור אותו חזרה לסרט אני יודע רק להוציא איך אני מחזיר? ואם אני מושך אותו מ MP3 ל WAV איך אני יהפוך אותו חזרה ל MP3? ואגב הסרט הוא של קבוצה עם אבא ואמא אל תדאג אני לא מוריד מקאזה.. The.Transporter.REPACK.DVDScr.DivX-MiLKA הבעיה שמחקתי את הקבצים המקובצים והאינפו ולא בדקתי בעע.

webmasterN

New member
יופי עכשיו נזכרת ???

אני מתפלא שיש לך Repack, ציינת שהיו לך גם קבצים מסויימים מקובצים, ייתכן שהיה בהם התיקון? אני אחפש בשבילך אם יש תיקון, חכה כמה דקות .

webmasterN

New member
כנס ל-Nforce

תבצע חיפוש לסרט שלך של מילקה ותראה מה קורה, החבר´ה המטומטמים האלה הוציאו 2 גירבאות לסרט ובשני המקרים הסאונד מאחר (יש סמל רדיואקטיבי תעלה עליו עם העכבר).

למעלה