בעיה עם סרטים!

גויבה

New member
בעיה עם סרטים!

יש לי שני סרטים שכשאני מנסה להפעיל אותם (בוינדוס מדיה פלייר/divx player/vlc) זה לא מפעיל את הסרט כיאות! זה מפעיל את הסרט והוא נתקע כמה שניות וכאשר אני מנסה בdivx אין התאמה בין הקול לתמונה! מחקתי אתמול את כל הקודקים והתקנתי הכל לפי הרשימה שלכם (הרשימה שניתנת לקידוד) הפעלתי את המחשב ולצערי הסרטים עדיין לא פועלים! ניסיתי לקודד את אחד מהם מxvid לdivx אבל גם זה לא עזר! שמרתי את המסך של avicodec שלהם ואשמח לכל עזרה!

Reborn1

New member
ok

1 תתקין את windows media player codec3 9 2 תתקין את נגן חלונות מעודכן media player 10 3 צפה בסרט רק בעזרת מדיה פלייר של חלונות ל"לש בלי אבל בהצלחה

גויבה

New member
עשיתי את מה שאמרת

וזה עדיין לא עובד! יש לך אולי פתרון אחר? נ.ב. תודה רבה!

Ncoder

New member
מותקן לך VobSub ? ...

אולי אתה מנסה לנגן את הסרט עם כתובית? (ניסית לנגן את הסרט בלי הכתובית?) ניסית נגנים אחרים חוץ מ-VLC? אולי MPC ? (נגן ה-DivX הוא אינו אופציה)

גויבה

New member
אני לא מנסה לנגן את הסרט עם כתובית

וניסיתי נגנים אחרים אבל לא את mpc

Reborn1

New member
טוב

א אם אפשר בבקשה הפעם שוב תמונה של avi codec לאחר שהתקנת את המקודדים ב הפעם נסה לנגן את הסרט בעזרת 2 נגנים טובים ודלי משאבים bsplayer zoom player בנגן זום פלייר קליק ימני על התוכנה ו open movie בהצלחה

גויבה

New member
עכשיו זה עובד באמת יותר טוב!

תודה רבה!!! אמנם זה עדיין קצת איטי אבל עדיף מקודם ואני מאמין שהבעיה נעוצה בכך שהמחשב שלי אינו חדש במיוחד!

למעלה