בעיה עם סלייד וליום

• פותח הנושא PUBH
  • פורסם בתאריך

PUBH

New member
בעיה עם סלייד וליום

היי לכולם. יצרתי כפתור סלייד של וליום ששולט בעוצמת הקול ומציג אותה על פס הסלייד ובמספרים מ- 0-100 הבעיה היא שברגע שפנל הוליום נעלם ואז מופיע שוב בscene חדש, אז הוליום קופץ שוב ל100% אפילו שמנמיכים אותו בפנאל הראשון. למישהו יש מושג מה צריך לעשות? העלתי קובץ דוגמא כדי שתבינו את הבעיה בדיוק תודה מראש.

yoe66

New member
זו אחת מהבעיות בעבודה עם סצנות

מה שקורה מבחינת הפלאש הוא שיש לו כביכול עצם חדש העצם הזה הוא הסליידר שלך הקוד של הסליידר אומר לו בעצם ככה: בפעם הראשונה שאתה רואה אותי שים את החוון על 50 כוון את הווליום לפי זה אז או שתיצור משתנה שישלוט במיקום הראשוני בסצנה הראשונה בלבד תגדיר אותו ובסצנות הבאות הוא ישאר כמו שהוא או שאל תעבוד עם סצנות

PUBH

New member
תודה על העזרה המהירה

אבל לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות. איך אני מגדיר משתנה כזה בדיוק. מה הקוד?

PUBH

New member
אגב. הבעיה מופיע גם בפריימים ולא רק בSCENE

אם בפריים 1 יש לי את פאנל הוליום ובפריים 2 הוא נעלם ואז בפריים 3 חוזר, אז גם במקרה הזה הוליום יקפוץ שוב ל100

PUBH

New member
שאלה נוספת

שאלה נוספת. יש אפשרות לשים באותו דף html קובץ swf נוסף שבו יהיה את השליטה על הווליום?

PUBH

New member
עוד שאלה.

עוד שאלה. יש אפשרות ליצור סליידר עם קוד ששולט על הווליום של המחשב. זה יכול לפתור את הבעיה בקלות. פשוט זה ינמיך את עוצמת הקול של המחשב.

yoe66

New member
לא יודע

למיטב ידיעתי לא אלא אם מדובר בתכנה למשל שנמצאת פיזית על המחשב שלך אפשר דרך הפלאש להריץ exe שישנה את הווליום הכללי

yoe66

New member
כן זה אפשרי

שלח לי מסר פרטי עם המייל שלך אשלח לך דוגמא זה כולל שני קבצי פלאש ואת ה html שמחבר בינהם

למעלה