בעיה עם נייד של fujitsu

mamanit

New member
בעיה עם נייד של fujitsu

מיידי פעם מופיע מסך כחול עם המון מלל שנעלם תוך 2 שניות ועושה ריסטארט למחשב. יש מי שקורא לזה " בלו סקרין אוף דת' " האם מישהו מכיר או יודע מה זה אומר? האם פירמוט יעזור? הייתי מעדיפה שלא. הכנסתי את הדיסק של הווינדווז וניסיתי להתקינו שוב ושוב, אך ללא הועיל. הצלחתי בקושי לצלם את המסך עם המצלמה, לא משהו שמבינים כי זה נעלם מהר

kobi 23

New member
תיראי

יכול להיות כמה דברים. ייכול להיות שהתקנת תוכנה שדופקת את הווינדוס ? תנסי להסיר תוכנות חדשות שהתקנת בימים האחרונים,מאז שהתחילה הבעיה. ייתכן שזה סתם באג שיש בווינדוס (יש לך ויסטה ?). במקרה כזה גם פירמוט לא יעזור אלא רק עדכונים של MS. אין צורך,לפחות לא מיידי בפירמוט המחשב.

Y. Welis

New member
למניעת האיתחול האוטומטי

לחיצה ימנית על 'המחשב שלי' -> מאפיינים -> מתקדם -> הפעלה ושיחזור -> סילוק ה-V מריבוע 'הפעל מחדש אוטומטית'. שם הקובץ שהופיע שם למטה היה fast--.sys. צריך את השם המלא. על פניו נראה כמו בעיה בדרייבר.

bar666xp

New member
לעל הדרך המלצה לעבור לפורום שלך 20 ../images/Emo8.gif

בהחלט בעיה הקשורה ישירות למערכת הפעלה בסבירות של 99.9% דרייבר.. וכמעט בטוח של הכ.רשת האלחוטי. לפותחת השירשור אם המחשב מסרב להיכנס לWINDOWS בעיקבות מסך המוות הכחול נסי בSAFE MODE... אאל"ט בדר"כ קשור לדרייבר של הכ.רשת האלחוטי עד כמה שהצלחתי לראות זה FAST04.SYS אבל באמת קשה מעוד לראות בתצלום. לכן אני ממליץ לנסות להסיר את הדרייבר של הכ.רשת האלחוטי {להוריד דרייבר עדקני מאתר היצרן FS} ולהתקינו... סביר כי הותקן אחד לא מתאים... עוד דרך שכדאי לנסות אפילו ליפני היא לעשות ROLL-BACK לדרייבר של ה.כרשת האלחוטי לדוגמה... או אם ידוע על דרייבר אחר שעודכן לאחרונה.

.....

כל פעם שהמחשב קורס הוא יוצר קובץ עם הסיבות לקריסה אני לא זוכר איפה זה נימצא... אבל בזמנו שהמחשב שלי היה קורס הסתכלתי על כמה קריסות אחרונות וגיליתי שיש לי קובץ מערכת לא תקין, הכנסתי דיסק של הווינדוס שלפתי את הקובץ והכול הסתדר.

RoyBO

New member
לפי השגיאה

מדובר על דרייבר לא תקין, תבדקי אילו תוכנות או מכשירים חיברת לאחרונה.

Jan22

New member
תאתחל את המערכת עם דיסק התקנה של XP

ותעשה REPAIR . כמו שהרוב אמר כאן ,יש כנראה קובץ לא תקין שגורם לזה והREPAIR יתקין אותו מחדש.

mamanit

New member
שולחת תמונה יותר ברורה...

מצטערת, כותבת ממחשב אחר. הנייד נכנס לבלו סקרין מהר מידיי עוד לפני שאוכל להגיב בפורום. מישהו המליץ להוציא את כרטיס הזכרון ולהכניסו שוב (זה לא עזר). יש במחשב XP ולא ויסטה. אשמח לעזרה.

mamanit

New member
מישהו יכול הדריך אותי מה לעשות

אני לא יודעת איזה דרייבר להוריד. אני כרגע בסייף מווד, זה בסדר לעשות את זה במצב זה? מישהו אמר שאם במצב של סייף מווד הוא נכנס לבלו סקרין, סימן שהבעיה לא בווינדווז אלא בכרטיס הזכרון, יש מצב?

mamanit

New member
סליחה, אם בסייף מווד לא נכנס לבלו סקרין

אז הבעיה לא בווינדווז

bar666xp

New member
לא מחייב ביכלל...

SAFE-MODE זה שימוש בדרייברים כללים כלומר הכ.מסך מופעל עם דרייבר אוניברסלי לVGA לדוגמה. אין זה מחייב כי לא יהיו התנגשויות ותקלות המחשב גם עשוי לא להיכנס כלל לSAFE-MODE וזאת עדיין יכולה להיות בעיה בWINDOWS. אגב חלק לא קטן ממסכי המוות הכחול נובע מבעיות בKERNAL {הלב של המערכת הפעלה} לכן יש נטיה לשלוח את השואל ישירות לביצוע פורמט לפעמים זה צעד קיצוני לבעיה קטנה. אישית אני בכל מקרה ממליץ לעשות גיבויים בתדירות גבוה יותר {בהנחה שאת עושה גיבויים אם לא מהיום תתחילי}... לפעמים הבעיות הללו חוזרות על עצמן לאחר מספר שבועות אם זה קורה כניראה תעדיפי לפרמט.. אם יש גיבויי למסמכים תמונות וכו' הרבה יותר קל לזרוק CD בכונן לפרמט ולעדקן מאתר MS רק את מה שקשור לMS ומאתר היצרן {FS} את הדרייברים לחומרה. בתיקווה כי עזרו לך כבר להיתגבר על הבעיה בפורום 253.

למעלה