בעיה עם נגני iAudio U2

Cat the Tiger

New member
בעיה עם נגני iAudio U2

שלום לכולם. יש לי שתי נגני U2 של 1GB. בנגן הראשון הכל התחיל ככה- ניסיתי לצרוב גרסא חדשה דרך האתר של החברה, הורדתי את הקובץ הכל כמו שצריך, התחלתי את הצריבה (בהתחלה היו כמה פעמים שהוא הודיע לי על איזו בעיה עד שבסופו של דבר זה יסתדר..). בסוף הצריבה שהכל יסתיים אז קפצה לי הודעה שהודיע שהמחשב לא מוצא את הכונן של הנגן וזה העלה לי נורה אדומה. מאז - המכשיר לא נדלק ולא כלום. ולא משנה כמה פעמים אלחץ על כפתור הריסט. גם כשמחברים אותו למחשב אין שום תגובה לא מהמחשב ולא מהנגן. אחרי ששלחתי אותו לתיקון נמסר שהוא הלך ואין מה לעשות. בסה"כ מה שתאורתית נראה לי שקרה זה שהוא תקוע כזה באמצע ושהוא לא סיים את הסוף את הצריבה. וה'אשם' בזה לדעתי הוא הHUB הנוראי והזול שמחובר לי למחשב.. אין איך לסדר את זה? יש עוד נגן שהוא של אחי והוא כבר לא משתמש בו. הבעיה שם היתה שהתאורה של הled הלכה. הוא היה מהבהב כל כמה זמן וזהו.. והתחיל גם לעשות כל מיני בעיות. גם הוא היה בתיקון וגם עליו הם אמרו שאין מה לעשות. וגם עליו ריסטים לא עזרו לי. בשבוע האחרון ניסיתי לעשות בדיקה שוב. ניסיתי להכניס כל אחד לusb ומה שהתברר זה ככה- הנגן הראשון ממשיך לא להתייחס. הנגן השני לעומת זאת כן הגיב והראה סימני חיים, שזה אומר שהוא נטען.. חיכיתי שהוא ייטען לגמרי אבל עדיין כשאני מנסה להדליק אותו הוא לא מגיב. וגם לא אחרי ריסטים. המחשב מזהה אותו בתור כונן נשלף אבל מתי שאני מנסה ללחוץ לחצן ימיני של העכבר כדי להעלות את התפריט ולעשות לו פורמט הוא תוקע את האקספולרר וזהו. ניסיתי גם לגשת אליו דרך הלפטופ, שם הוא כן העלה לי את האפשרויות אבל כשלחצתי על הפורמט הוא שם עלי פס. מה אפשר לעשות? כי הוא כן מראה סימני חיים כלשהם. תודה רבה מראש, ומצטער על האריכות.

tweeg

New member
לא נשמע טוב../images/Emo10.gif

בקשר לנגן הראשון-לעשות עדכון שהנגן לא מחובר טוב למחשב ויש ניתוקים באמצע זה ממש לא טוב,זה אחד מה"אל תעשה" של מכשירי חשמל לפי דעתי אין אפשרות ביתית לתקן את הנגן בקשר לנגן השני-לדעתי זה נשמע כמו בעיית חומרה כלשהי לדעתי גם הוא לא ניתן לתיקון אולי לנסות לעדכן אותו(מכניסה אחורית) לדעתי הוא לא יכול להינזק יותר אני מניח ששני הנגנים לא במסגרת האחריות?

Cat the Tiger

New member
תודה על התגובה,

לגבי הנגן הראשון, הHUB הזה נמצא כבר הרבה זמן.. ושכחתי שהוא עשה לפעמים בעיות של חיבור. באסה לגמרי. ולא אפשרות ביתית ניתן לטיפול? איך? לגבי הנגן השני, מה זאת אומרת "כניסה אחרורית"? איך לעשות את זה? וכן, לצערי על שניהם עברה האחריות

tweeg

New member
תשובה

אממ למעבדות יש אפשרות להגיע לשבב עצמו של ה"ביוס" ולקרוא ולכתוב עליו ווכה לשחזר את המערכת הפעלה שלו לא אפשרי לחלוטין למשתמש ביתי יש למחשב כניסות אחוריות של usb שעובדות יותר טוב(יותר קרובות ללוח אם) אולי מהם יהיה אפשר לפרמט/לעדכן,לדעתי הסיכוי קלוש אבל שווה ניסיון (בעיקר כי אין לך הרבה מה להפסיד) נגן דומה בנפח הזה לא עולה הרבה

Cat the Tiger

New member
לגבי המעבדות-

היכן נמצאות מעבדות וכמה לדעתך זה יכול לעלות? זה שווה בכלל את ההשקעה? אני באיזור ראשון. לגבי הנגן השני, אני אנסה לחבר בחיבוריים האחרויים כמו שאתה אומר ואעדכן בעז"ה מה התוצאות. (אבל רק מחר אוכל לבדוק..). על איזה נגנים אתה מדבר? כי יש את הנגנים הפשוטים האלה שהרבה מסתובבים איתם ולא נראה שאני אסתדר איתם. אתה מדבר על חברות ידועות או סתם איזו חברה?.. תודה!

Cat the Tiger

New member
האמת שבלפטופ

לפי מה שאני זוכר חיברתי ישירות. אבל אולי הוא קצת חלש.. נבדוק במחשב בבית שאמור להיות יותר חזק.

tweeg

New member
אממ

המעבדה היחידה בארץ היא בבן שמן(המרכז) אני ממש לא חושב שיש להם את האפשרות לזה וגם אם כן זה יעלה לדעתי 100-200 שזה די הרבה לנגן כזה אני לא חושב שחיבורים אחוריים יעזור,אבל הצעתי את זה כי אין לי רעיון יותר טוב והנגן גם ככה לא עובד אממ הf2 אמור לעלות באזור ה400 הg3 שיותר ישן אולי פחות (אם תצליחי למצוא כזה) לדעתי תתחילי לחשוב על תקציב לנגן חדש....

Cat the Tiger

New member
אני בן (;

תודה רבה לך על העזרה. בעיקרון אני מחפש משהו בגודל של הU2, הוא באמת סיפק.. אולי עכשיו לפני הצבא כדאי קצת יותר GB..? :)

O

omerdav

Guest
אני חושב שלצבא נגן טוב

לאלה שמחפשים בראש ובראשונה מוזיקה זה ה-Cowon Iaudio 7 שזה נגן שקצת יותר גדול מה-U2 אבל פי כמה יותר טוב. הנגן בא ב-4,8,16 ג'יגה והוא יכול גם להמשיך איתך בכיף לטיול אחרי צבא.

יאיר B

New member
אם ה-HUB עושה בעיות - זרוק אותו.

HUB לא עולה יותר מדי וחבל שיתרחשו עוד בעיות כאלה בגללו.

Cat the Tiger

New member
כן. זה ברור לי.

העניין פשוט שאני יותר לא אנסה לצרוב גרסא בצורה הזו. זו הייתה גם טעות שלי שלא חשבתי על זה.

למעלה