בעיה עם נגן MP3

@יעל@

New member
בעיה עם נגן MP3

נגן MP3 של SANDISK. דגם M250. כאשר ניסיתי להדליק אותו הוא רשם - NOT ENOUGH SPACE FOR MUSIC DB PLEASE FREE 8 MB. יש לציין שלפני כן הוא עבד מצוין, גיביתי בו קבצי DATA וגם AUDIO, בוקר אחד פשוט הציג את ההודעה הזו. כל הקבצים שהיו בו נעלמו.... כאשר ניסיתי להכניס קבצים חדשים - כלום. למישהו יש רעיון?

Miryan

New member
קרה לי דבר כזה

אחד הדברים המטומטים שהיצרנים יכלו לחשוב עליו... עד שלא חיברתי למחשב ומחקתי כמה שירים, הדבר לא הסתדר. יכול להיות שנגיד היו לך שירים, ולאחר מכן ביצעת הקלטה כלשהי, ולמכשיר אין חיווי לעצמו שנגמר לו המקום- עד שהוא דופק את עצמו בצורה הזו. אז... תחברי למחשב, תמחקי איזה 5 שירים, ותראי אם מסתדר. ואם הוא לא מראה לך שום שירים- פורמט לנגן.

@יעל@

New member
אבל הנגן ה"חכם" הזה מחק לי הכל

יש לך מושג איך עושים פורמט?

יאיר B

New member
אסור למלא את הנגנים הללו עד הסוף. צריך להשאיר

כמה MB (10-15MB) ריקים תמיד.

@יעל@

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

כניראה באמת חנקתי אותו עד הסוף. יש לו כולה 2 ג'יגה ושמתי שם 300 ומשו שירים...

Miryan

New member
חחחחחח

השתגעת לגמרי :) כשלי היה את הנגן הזה, לא היו בו כל כך הרבה שירים, אבל הטעות שעשיתי, היא שהקלטתי שיעור באונ', והוא פשוט תקע את עצמו בסופו של דבר, כי לא היה לו מספיק מקום!

tweeg

New member
350 והכל בסדר

לקח לי שתי פירמוטים ועידכון,בשביל להבין שהוא לא עולה בגלל שכולם היו בתקייה אחת

@יעל@

New member
אז צריך לבנות לו תיקיות?

אבל גם ככה הוא לא יודע להבדיל בניהם. משמיע הכל ביחד. מזכיר לי את הנגנים הפושטים האלה של SMART. שאם שמים לו 100 שירים שתיקייה הוא ישמיע רק 90

tweeg

New member
לא זה בעיה אחרת

לי היתה בעיה של יותר מדי קבצים בתקייה אחת לך היתה בעיה שלא נשאר מקום למערכת הפעלה של הנגן היה לי כזה,ולא זכור לי שהוא עשה את זה

@יעל@

New member
אם אפשר עוד שאלה על הנגן של סנסה.

נמחקה לי משם התיקייה שבתוכה נמצאו השירים. לא רק הקבצים אלא גם התיקייה. מה ההיגיון שהוא לא נותן לי לצור תיקייה חדשה? גם קופי פאסט לא עוזר.....

tweeg

New member
"לא ניתן ליצור קובץ או נתיב"?

אם כן צריך לפרמט עכבר ימני על הכונן אתחול התחל *מוחק כל דבר שנמצא על הכונן

@יעל@

New member
כבר פירמטתי אותו לפי עצתה של Miryan

בקשר לבעיה הראשית. עכשיו התיקייה עצמה נעלמה, ואין אפשרות של "ליצור תיקייה חדשה"

tweeg

New member
שאלה

מה קורה בגרירה ישירה של השירים? מה קורה בעכבר ימני-צור תקייה אם גרירה ישירה לא תעבוד אפשר להסות לעדכן

@יעל@

New member
../images/Emo26.gif

עכבר ימני - אין אופציה של "צור תיקייה" גרירה - הוא לא נותן.

@יעל@

New member
טוב, עכשיו משומה זה עובד../images/Emo12.gif

תודה בכלופן. אני אפסיק להציף עכשיו את הפורום.

למעלה