בעיה עם מפה ..

תומר___

New member
בעיה עם מפה ..

אני מנסה לנתח פה מפה של משהו, 8 למאי 1986 3:30pm, 34E57, 32N25. אני צריך עזרה פה עם המפה, אני כותב את מה שהבנתי עליה עד כה .. וונוס יופיטר - המון נתינה ונדיבות לעולם, ויש פה קונפליקט בין בקרת הנתינה לבין נתינה ללא גבול של יופיטר, כלומר לפעמים הוא מגיע למסקנה שעדיף להיות פחות נחמד אל אנשים. מאחר והוא מהקיבוץ שלי, ואני מכיר את ההורים שלו, ובמיוחד את אבא שלו שהוא המורה שלי לאנגלית .., אז אני יכול לומר בוודאות שציר הIC וMC בהחלט מייצג פה את ההורים. הוא מאוד נחוש וממוקד במה שהוא רוצה, ויש לו יכולת טובה לנוע בנחישות ושאפתנות ממוקדת אל עבר המטרה. הוא בן אדם ממש נחמד, מקרין הרמוניה ואהבה לסביבה הקרובה, הוא יכול להיות ממש מניאק אם הוא רוצה, בגלל שבתאי, הוא יכול להיות מאוד מנותק ומנוכר, שלא לדבר על עוקצני ופלוטוני, בגלל מולות מרקורי פלוטו. שבתאי עומד לעלות לו על הוונוס בקרוב, דבר שלפי מה שאני מבין יביא לו קור רגשי, ומצב יותר קשה של המון חששות לגבי אנשים, הוא יהיה פחות מוחצן, בהחלט מודע למצבו, ויתכן שיגיע לכלל החלטה שהוא שם קץ לדרכיו הישנות ופותח דף חדש, במפה הלידתית אני משער שבגלל שמש ירח ב8 הוא יותר מחובר לתכונה הטרנספורמטיבית של פלוטו, וזה נראה לי דבר שבהחלט יוכל לעבור בעצמו כי יש לו בסיס חזק במפה. שמתי לב שהירח המקודם [בבית 2] עומד להכנס לצמידות עם שבתאי בערך באותה תקופה, שזה מקביל ואומר אותו דבר, הוא יחווה קשיים בהשתמשות בבסיס והמשאבים שלו, ולפי מה שהבנתי בית 2 זה לא רק משאבים כספיים אלא גם רוחניים. אשמח עם תעזרו לי, אני מרגיש קצת תקוע כאילו אני נשאר באותו עולם של אסוציאציות, וחסרה לי המון הבנה בדברים מסויימים. ביי, תומר.

תומר___

New member
..מפה #2

ואני ימשיך עם מפה אחרת, 25 לאוקטובר 1994 13:30pm כפר-סבא. במפה פה האופק מקבל פיצול של דלי, משולש המים שכולל את שבתאי עושה אותו למאוד יציב רגשית, ובעל המון פוטנציאל לידע רגשי ואינטואיטיבי, הירח בבית 5 הוא יותר משחק וילדותי כזה, האם אפשר שלהגיד שיש לו כשרון יצירתי כלשהו ?, מה שבטוח זה שהוא מסוגל להפיק המון מהרגישות שלו. הפנים האחרות של האופק - אוראנוס, מקבל תכונות דגיגות למדי .., אשר מתחברות בריבוע למרקורי. אז לפי מה שהבנתי פה, הוא אינטיליגנטי במיוחד, מרקורי במזל מאוזניים שוקל את שני כפות המאוזניים לפני החלטתו, ומקבל פרספקטיבות יותר אובייקטיביות מאשר אחרים, אבל איך משפיע פה הריבוע לאוראנוס ונפטון ? מעט ידוע לי על איפיונו של בית 12 במצב כזה, האם לא יכיר ביכולת שלו לאינטואיצה ?, האם זה גורם שבכלל מפריע לו בריכוז הלימודי ? זה קטע פה שממש לא ברור לי. ריבוע מארס וונוס גם משחק פה תפקיד חשוב, אבל יותר חשוב לי בנתיים לקלוט את הזוית עם מרקורי. ביי, תומר.

oz miri

New member
ניתוח הונוס במפה שביקשת

הי תומר לפי מפת הלידה הונוס שלה מקבלת 180 מעלות מסטורן, סטורן הוא שליט בית 4 כלומר המשפחה- המפגש עם מולה עם ונוס מסמל את סוג האהבה שקיבלה בבית אביה ואמה( חוויה קשה ), לדעתי הסטורן בגלל היותו שליט בית 4- מייצג פה את האבא כדמות שמאוד חנקה והחמירה איתה כילדה ( הייתי אפילו אומרת שדמות האב מאוד מתנגחת מחמירה מגבילה דורשת יתר משמעת ואחריות, דבר שיצור אצלה חסכים ריגשיים (בית 2- משאבים , סטורן קור?) תראה גם את המולה בין פלוטו שליט בית 2 לבין מרקורי שליט בית 9, שזה יכול לציין תקשורת מאוד מוזרה- הדברים פורצים החוצה עם אופי מאוד מתנגח, או שאתה צודק או אני , אין שביל ביניים- או שאתה בעדי או נגדי, ואם אתה לא חושב כמוני אזי אתה נגדי 1.במפת ההווה רואים המון מגמות של קונפליקטים: נפטון שמש (3-9) כל תפיסת האני כעת מאוד מבולבלת שמקשה להבין את :``מי אני מול העולם החיצון`` מה אני רוצה או מרגישה?. 2.לגבי שאלתך בנושא מעבר סטורן על הונוס , תראה שיחסים בעייתים אלה כבר קיימים במפת הלידה, מעברו של סטורן רק יקצין את תחושת החסך הריגשי גם פלוטו במעבר על הסטורן,במאה שמונים לונוס יכול לציין התמודדות בפליטת המכאובים והחמרה בתחושת הבדידות והרגשת החסך הריגשי.( התמודדות עם הפחדים החבויים) 3.גם צמידותו של כירון לאורנוס במולה עם יופיטר מראה על הרבה כאב שיפרוץ החוצה ויגרום להרגשת מחנק ( יופיטר שלילית)יופיטר שליטת בית 3 _ מוזר נראה לי פה משהו עם אח או אחות שבעלת המפה מרגישה שאותו אח אחות לקח ממנה משהו ( היופיטר בבית 6 הרגשת קורבן או הקרבה - אולי זה הבסיס ליחסים המתוחים שהיא חשה בבית הוריה ועם אביה, גם הונוס הלידתית 90 ליופיטר בבית 6 , משהו פה ביניהם קשה, רואים את השמש והירח מאוחדים ומקרינים משושה ליופיטר -יחסים טובים של ההורים עם האח או האחות..אבל ונוס(שליט המפה) בהצד מקרין רע (90) לאותה יופיטרית. כעת הוספתי שני אסטרואידים: לילית וקרס הלילית במאה שמונים עם הסטורן( הרגשה לא טובה עם האבא! וקרס 9 עם סטורן- אין הזנה מהאבא- אין הזנה ריגשית מהאבא ההיפך הרגשת מחסור קשה. במפת ההוה הלילית צמודה לאורנוס בבית 5 מקבלת 90 מהשמש הלידתית וונוס במעבר עליה, לי נראה ששוב זעזועים כואבים יעברו עליה כעת... זהו בינתיים... מקווה שלא הפחדתי אותך תומר מה אתה אומר יאיר?

תומר___

New member
השתפרת להפליא אבל יש כמה

דברים שאני רוצה לתקן ולהוסיף פה - קודם כל זה בן, לא בת. כאשר הדפסתי את המפה הזאת לא עשיתי שהוא יראה לי את כירון, ופתאום שהתחלת לדבר על כירון ושמתי שהוא יראה את אותו אז הופתעתי לגמרי לגלות שהוא בצמידות עם וונוס!!!, זאת חייבת להיות השפעה קריטית. מדוע את מייחסת כזאת חשיבות לתפקודו של שבתאי כדמות האב ?, לפי מה שאני מבין בכל מפה יכולים להיות גורמים שונים שמדברים על היחס עם ההורים, שמש, ירח, וונוס, מארס, שבתאי, בתים 4..10..5, אבל גם הזווית החזקה ביותר היא שקובעת לא ? ובכל זאת יש צמידות שמש ירח [10 = אמא], וזה בהרמוניה למארס בבית 4, אז לא רק שיש לו יחס טוב הוא אפילו מקבל חיזוק מהשורשים שלו, כמו שאמרתי בסיס טוב ויציב. או שאולי בעצם את צודקת במידה מסויימת, ושבתאי מייצג את האב מבחינה מינורית, יכול להיות שהאב הוא דמות חזקה וכל זה והוא מסתדר עם אבא שלו, אבל גם חסרה לו האהבה ממנו. ועוד משהו, דיברת על כמה דברים שלא הייתי מייחס להם כ``כ חשיבות, כמו למשל ההיבט שהשמש יוצרת לנפטון הלידתי, זה לא מן משבר קריטי כזה ``אני מול העולם`` וכל זה, נפטון במפת הלידה מתפקד יחד עם מרקורי, ככה שזה משפיע על היכולת שלו לבטא את עצמו במידה מינורית מסויימת, ואני מקווה שאני צודק כי אני לא לגמרי בטוח לגבי זה - מה שבטוח שזאת זווית ממש לא חשובה. מירי אני מכיר מזכרוני את התחושה הנוראה של מולות שבתאי שבתאי, משום ששבתאי אצלי הוא כוכב בעל השפעה גדולה במפה שלי, וזה אכן יהיה לו ממש קשה לפי מה שנראה לי. שימי לב גם שבאוקטובר שבתאי ממש יסוג על הוונוס שלו, ואז ב2002 הוא יחזור לשם עוד פעם, אז זה בהחלט הולך להיות קשה .. ד``א - הוא בכלל לא בן אדם בודד, הוא ממש מוכר ויש לו מלא חברים .. לא הייתי מייחס שום חשיבות לצמידות כירון אוראנוס במולות ליופיטר, מה לו ולאוראנוס ? .. על לילית וקרס אני לא יודע הרבה, ואשמח אם תרחיבי עליהם. ד``א - ממש ממש השתפרת. ביי, תומר.

oz miri

New member
נכון, ראיתי את השמש השנתית כלידתית

עכשיו אני רואה באמת שהתייחסתי לשמש במעבר כשמש לידתית, הצדק איתך, אתה רואה..הפזיזות שלי במחשבה , אתייחס לזה שמרקורי שליט המפה שלי בנסיגה,

oz miri

New member
לא מתייחס לכירון צמידות לאורנוס מול

מולה יופיטר? תומר???????? למה כירון לא כוכב חשוב מספיק עבורך? יאיר , תגובה מהר......

oz miri

New member
או קי נשאל את המאסטרו?

בוא נתערב? אני יודעת ממאמר שקראתי שכאשר יש זוית דיסהרמונית עם אורנוס, והיא מקבלת חיזוק עם כירון, זה מראה על אבדות קשות, והרבה כאב. לדוגמא? בפרוץ המתח בין ישראל לרשות הפלשתינאית היה מפגש בין מרס צמידות כירון בזוית קשה לאורנוס- דובר על עימותים קשים עם הרבה כאב ואבדות.והרי ההוכחות בעיתונות היום יומיות מה קרה כל חודש מאי

gil f

New member
לילית אינה אסטרואיד - קרס כן

אמנם זכור לי במעומם שקיים אסטרואיד בשם לילית, אך לא בו מדובר בחישובים של תוכנת אסטרולוג.

תומר___

New member
התוכנה ששלחת

היא לא שום תוכנה, כנראה בטעות שלחת את הלינק אל קובץ התוכנה במקום התוכנה. מירי - תגידי לי איך קוראים לה ואני יריד אותה בעצמי .. או שתשלחי לי את ההתקנה עצמה, ולא כמו פעם שעברה ששלחת לי רק את הקובץ המפעיל astrolog123.exe. ביי, תומר.

oz miri

New member
שם התוכנה אסטרולוג 123, ומשם תגיע

גם לתוספת שנקרא machmks ` התוכנה מתמחה בהתאמת מפות, מה שאהבתי באסטרולוג 123 זה הקטע של מדידת עוצמה של בתים של כוכבים משהו ששווה ללמוד.

למעלה