בעיה עם מסך!

ashton1

New member
בעיה עם מסך!

בזמן העבודה במחשב, המסך פתאום התחיל לשנות צבע. פתאום הוא התחיל להתבהר והפך להיות לבן ואז שוב חזר להיות נורמלי. זה קרה כמה פעמים. הסיבה היחידה לדעתי, זה בגלל שהיה ממש צמוד לתנור שהופנה אליו במקרה. אחרי שהזזתי את התנור, הביעה הפסיקה. זה יכולה להיות הסיבה? או שזה פגם במסך? ואם זה בגלל התנור, האם נגרם למסך נזק בלתי הפיך לעתיד? בינתיים, הוא עובד בסדר.

kobi 23

New member
סתם זורק משהו

אולי התנור פנה בדיוק לאזור של הכרטיס מסך של המחשב,אולי החום חירפן אותו. אני באמת לא בטוח במה שאני אומר,סתם השערה

bar666xp

New member
סתם אבל אפשרי..

להזכרכם במסך יש נוזל וקריסטלים... התצוגה היא משחק של אור, חום וכו' כדי שהקריסטלים יגיבו בצבעים שונים. חום גבוה מספיק יכול לגרום לבעיה ריגעית ויכול גם לגרום לבעיות חמורות. אבל זה לא מחייב יתכן גם כי יש מגע לא טוב ויתכן כי הבזקי אור יהיו מהתאורה עצמה של המסך ועוד... לפותח השירשור אם הבעיה לא חוזרת על עצמה כניראה תגובה לחום... אם היא כן מהר למעבדה אם זה ממגע לא טוב זה גם עשוי להיתלקח ו/או לשרוף את הלוח או האינבנטור וכו'...

ali052

New member
הייתה לי בעיה כזו בדיוק!!

לאחר בדיקות מקיפות הגעתי למסקנא בגלל שהאמפר של המחשב היה גבוה מדי....ועוד מישהו אחר שאני מכיר. שאצלו היה בעיה בגלל שהוא מחובר לחשמל עם כבל ישיר למחשב = ללא ספק כח או שנאי....מדובר כאן ב 2 מקרים שונים....!

bar666xp

New member
בדר"כ בעיות הספקת חשמל מוביל ל...

מסכים כחולים {נשמע לא קשור?} מכמה סיבות... אחת הרכיבים הרגישים ביותר הם הזיכרונות... תנודה קלה במתח יכולה לגרום לשיבוש ואף אובדן המידע בזיכרון.. התוצאה היא כריסת המערכת {מסך כחול}. גם הHDD לרוב הזיכרון הוירטואלי.. שוב שיבוש במידע ושוב מוביל למסך כחול. אבל בהחלט לא פוסל את האופציה הזו... אך סביר יותר כי יהיה זה מגע {מחבר} במסך או בלוח וכדומה.. ואז התופעה תחזור ללא קשר לחום הסביבתי. במקרה הזה תואר במדויק {לשם השינוי} השערה לגבי מקור הבעיה והשערה שהיא בהחלט אפשרית/הגיונית... מהסיבה הפשוטה של איך עובדים מסכי הLCD.

למעלה