בעיה עם מוכר מסין

בעיה עם מוכר מסין

קניתי מוצר לאייפון ממוכר מסין במחיר נמוך מאוד. המוכר כנראה הבין זאת וביקש לסיים את המכירה, מקרה דומה קרה לחבר שלי אצל אותו מוכר כאשר גם חבר שלי זכה במחיר נמוך ואז המוכר ביקש ממנו לבטל את הקנייה כי לוקח הרבה זמן להגיע לישראל והמוצר ילך לאיבוד. בעסקה שלי הוא אמר שיהייה עיקובים בגלל באפר הוולקני. את הבקשות לביטול העיסקה הוא שולח לי במייל, הבהרתי לו שאני מעוניין במוצר ולא אכפת לי להמתין גם 40 יום אך הוא ממשיך לשלוח בקשות לביטול עסקה. ברצוני להתלונן לאיביי על המוכר איך אני מראה לאיביי את המיילים שלו שהוא מנסה בכוח לבטל עסקה?

barakjan

New member
זכותו לבטל את העסקה

תגיד לו שיחזר לך תכסף ואז תסגור את העסקה

jepe

New member
אתה רציני?

זה לא זכותו לבטל. כמו שאם אתה מציע במכרז ובסוף מתחרט אז אתה חייב לקנות אלא אם בטוב ליבו המוכר יסכים לבטל את העיסקה. ככה גם בצד השני המוכר חייב בעיסקה. אבל במקום ללכת ראש בראש הייתי מציע לך לבטל את העיסקה , חבל על העצבים שלך. לא עושים עסקים בכח,בסוף הוא עוד ישלח לך חתול בשק.

ozitex

New member
חכם וצודק הלכו לים

הצודק טבע , מי נשאר?.. אתה צודק בכך שהתחייבויות צריך לקיים. נכרת הסכם מכירה באיביי? על שני הצדדים לקיימו. זו התורה על רגל אחת. אבל, אי אפשר להכריח אנשים לעשות את מה שהם לא רוצים לעשות ולכן, במקום לצאת למלחמה בטחנות רוח, במיוחד שהם ממודל סיני..עצתי לך, היענה לבקשתו, בטל את המכירה ומצא לך מוצר דומה אצל מוכר שכן רוצה. בהצלחה.

זהרצנו

New member
חבל שאין strike גם למוכרים

כאלה שבגלל חוסר כדאיות כלכלית (לדוגמה מחיר נמוך במכרז) מבטלים עסקאות..

למעלה