בעיה עם חתולים

yoyo10

New member
בעיה עם חתולים../images/Emo32.gif

אנחנו עוברים דירה והבעלים הקודמים של הדירה השאירה שם את החתולים שלה היא הורידה להם את הקולר ואשאירה אותם ברחוב הם ממשיכים לבוא לשם כי זאת הטריטואריה שלהם לנו יש 2 כלבים שלא בדיוק מסתדרים עם חתולים וכרגע לא מתאים לנו חתולים הבעיה הנוספת שזמנו הדברה ואני מפחדת שהחתולים יגיעו לשם בזמן ההדברה בחצר זה סך הכל עניין של שעתיים שהדברה מסוכנת אחרי שעתיים אפשר לחזור מה לעשות

../images/Emo12.gifלמה הבעלת דירה הקודמת

השאירה את החתולים? ממתי נוטשים כך סתם חיות מחמד? אם לומר את האמת - אני ממש לא אוהבת חתולים..וגם אין לי פיתרון חוץ מלומר "קישטה, לכי!" לחתולה - חחחחח

yafaz

New member
מבינה את הבעיה, חתולים זה ...

טריטואריה , לנו 2 כלבים ו 6 חתולים חלקם למטה כל הזמן ורק עולים לאכול, וחלקם 3 במספר פשוט מדהימים, נשארים באופן קבוע בבית . את יכולה לנסות להרגיל אותם בכל פעם שהם עולים, מטפסים או פשוט מגיחים, לקרוא להם ( פס..פס..פס )עם קצת אוכל למטה לפינה קבועה שבה תוכלי לתת להם אוכל באופן קבוע ומים כמובן.. בתקווה שהם יקבלו את דרישותיהם למטה ולא יהיה להם צורך לעלות הביתה . מים רצוי מאוד להשאיר בחום הכבד הזה אחרת הם פשוט מיובשים וינסו למצוא מקור מים בביתך . לגבי הריסוס שימי את האוכל והמים במקום/ פינה מרוחקת מהריסוס אך אם אפשר בטריטואריה שלהם , כך שלפחות בשבוע שבועיים של הריסוס הם ישתו ויבלסו במקום ספציפי אחד ולא בכל החצר . המון בהצלחה !

חשבתי על העניין

חתולים לא נשארים במקום שלא מקבלים בו אוכל.. אני מאמינה שאם הם לא מקבלים יותר אוכל אז המסכנים האלו יחפשו אזור אחר או קבוצת האכלה (כינוי למקום שבו אנשים טובים מאכילים דרך קבע) שיהיה בהצלחה במעבר הדירה תהנו מהביית ואל תשכחו לעשות חנוכת בית

למעלה