בעיה עם חיבור D2 למחשב...

בעיה עם חיבור D2 למחשב...

כשאני מנסה לחבר את ה-D2 זה עושה קונקטינג ואז ישר עובר ל-דיסקונקטד וממשיך לטעון את הבטריה, המחשב לא מזהה שום דבר, אין צליל זיהוי, הוא לא מודיע לי על חומרה חדשה, נאדה... הוא מזהה התקנים אחרים. ניסיתי את זה במחשבים אחרים וזה כן מתחבר והא מזהה את הכוננים. וזא לא בעיה של חיבור ל-USB hub, אני מחברת אותו דך חיבורי ה-USB שמאחורי המחשב, ניסיתי גם לשנות חיבורים ולחבר אותו ככניסת USB אחרת וגם אז הוא לא זיהה כלום, וגם ניסיתי להחליף כבלים... אני מניחה שזו בעיה במחשב... יש לכם עצות מה אני עושה? תודה...

יאיר B

New member
אם אין סימן שאלה במנהל ההתקנים אז ככל הנראה

הכל בסדר עם הדרייברים. ההצעה שיכולה להיות הכי פשוטה אבל היא החזקה ביותר היא לפרמט ולהתקין מחדש את חלונות (בתקווה שזו בעיה תוכנה ולא חומרה). אבל זה ממש פתרון קיצוני (אוף MS והשטויות שלהם
).

alogobi

New member
אם מחשבים אחרים מזהים את הנגן אז כנראה יש

בעיה עם המחשב שלך....

tweeg

New member
התחל-הפעלה-services.msc

להפעיל: plug and play universal plug and play removebel storge לבדוק שהכל בסדר במנהל ההתקנים לדעתי זה משהו בווינדוס,כי הנגן בסדר,והדריברים בדר כי יש זיהוי של התקנים אחרים אז זה משהו בהגדרות של הווינדוס

בדקתי במנהל התקנים

אין שום דבר עם סימן שאלה... יש מצב שזה קשור לזה שניתקתי את הנגן מהמחשב בלי לעשות את זה קודם דרך ה-Safely Remove Hardware כשהוא אמר שהנגן עדיין בשימוש?

tweeg

New member
לא נראה לי

המחשב לא היה "זוכר דבר כזה" ועל הנגן זה לא השפיע עשית מה שאמרתי?

tweeg

New member
לא נראה לי

המחשב לא היה "זוכר דבר כזה" ועל הנגן זה לא השפיע עשית מה שאמרתי?

jhshadi

New member
הייתה לי בעיה דומה ו...

זה קרה לי שעידכנתי גירסא ובמהלך ההתקנה הוא פשוט לא זיהה את המכשיר... לחצתי על כפתור ה Reset והבעיה נפתרה... (הכפתור ממוקם בין חיבור ה USB לחיבור החשמל) לא בטוח שהפתרון יעזור היות ולא נראה לי יש בעיה במכשיר שלך אלא במחשב כמו שאחרים כבר ציינו אבל שווה לנסות...

ניסיתי גם את זה...

אבל שום דבר לא עוזר
כבר חודש שלם שאני לא מצליחה לחבר את הנגן...

tweeg

New member
סיכום שירשור

הבעיה כמובן הינה בווינדוס עצמו עקב פסילה של כל גורם אחר מכיוון שבדקנו את כל ההגדרות(שאני מכיר) שקשורות לusb כנראה צריך לפנות לגורמים יותר רציניים: *רג'סטרי-out of my limits *תיקון ווינדוס-אולי זה יעזור,אבל גם מחוץ לתחום שלי *התקנת מערכת הפעלה נוספת *פירמוט-כפי שכבר אמרו עוד אפשרות היא לפנות לאיאודיופיל,אולי הם ידעו....

למעלה