בעיה עם חדירה

בעיה עם חדירה

היי אני בן 19, בתול. בשבועיים - שלוש האחרונים נפגשתי עם בת זוגתי מספר פעמים וניסינו לקיים יחסי מין - בערך 4 פעמים. היא יודעת שאני בתול. אני יודע שהיא לא. בכל פעם הכל הולך טוב ויפה עד שאני שם את הקונדום. ברגע שאני שם את הקונדום יורדת לי הזקפה - אמנם לא לגמרי אבל היא יורדת קצת, והזקפה איתה אני נשאר לא מספיקה כדי לחדור. זאת אומרת שהאיבר שלי לא מספיק עומד בשביל להחדיר אותו (כשאני מנסה להחדיר אותו הוא כאילו נכנס ממש קצת והשאר מתקפל כנגד האיבר שלה). ניסינו להמשיך במשחק המקדים גם אחרי שאני שם את הקונדום, כדי להחזיר לי את הזקפה ואז יהיה יותר קל לחדור, ואפילו ניסינו להתרכז ר-ק בי, עד שהגעתי שוב לזקפה "כמעט" מלאה וניסיתי להחדיר אותו - אבל הדבר חוזר על עצמו. ברגע שאני מנסה להחדיר אותו הזקפה יורדת לי ואני כבר לא יודע מה לעשות. בפעם-פעמיים הראשונות חשבנו שזה אולי בגלל הלחץ אבל אח"כ כבר הייתי הכי פחות לחוץ בעולם וזה עדיין המשיך לקרות. עוד בעיה היא שכשהיא עושה לי ביד או יורדת לי אני לא מצליח לגמור. גם מסקס יבש אני לא מצליח לגמור - אלא אם כן אנחנו עירומים (אבל כמובן שאני שם קונדום רק כדי לא לקחת את הסיכון). אני כבר לא יודע מה לעשות, חשבתי לפנות לאורולוג או לסקסולוג אבל בחלטתי קודם להתייעץ איתכם פה ואז נראה בגלל שיכול להיות שיש פה מישהו שהייתה לו בעיה כמו שלי ויכול לעזור לי בלי להסתבך עם רופאים יותר מדי... תודה על כל עזרה :)

תגובה

שלום, קודם כל, במערכת יחסים רצינית, אם אין מניעה רפואית, לדעתי עדיף להשתמש בגלולה. אני לא מדבר מבחינת ההנאה (של שני הצדדים), אלא מבחינת הסיכוי למניעת הריון (זו דעה שלי ואינה דעה רפואית). עוד רעיון שיכול לעזור לך זה לנסות סוג אחר של קונדום. לגבי ה'חצי זקפה', אתה אומר שאתה מצליח להכנס קצת, ואז הוא מתקפל. אם תיקח את כף היד שלך, תניח אותה מתחת לאבר שלך (לתמוך בו מלמטה), ואז תתקדם עם האגן קדימה תוך כדי החדירה (לאט ובעדינות), הוא יצליח להכנס. ברגע שתצליח להכנס, אני חושב שהגירוי יעשה את שלו והזקפה שלך תתאושש. במידה ולא, תתחיל בתנועות קטנות מאוד קדימה ואחורה, וסביר להניח שזה יעורר אותך מספיק. בהצלחה.

E s t e b a n

New member
למרות מה שכתבת,

נשמע שיש לך מה שמכונה "חרדת ביצוע" -- דבר אופייני ונפוץ להחריד (במיוחד בפעמים הראשונות עם בת זוג מינית חדשה, ובמיוחד ובמיוחד בפעם הראשונה-הראשונה). אם אתה כן מסוגל לגמור באוננות אז הבעיה שלך אינה רפואית, ממילא. נראה לי שכדאי לך לחפש בחיפוש המתקדם של הפורום ובמאמרים מידע על התופעה הזו. כל יומיים בערך נכתבת כאן הודעה דומה מאוד לשלך...

Netaklopedia

New member
אולי..

קרה לי מקרה דומה עם מישהו ששכבתי איתו אבל איתו כשאני הייתי עליו זה פתר את הבעיה... נסו אתם כל מיני תנוחות שונות. אם זה באמת עניין של חרדת ביצוע אז שהיא תוביל ותכוון הכל.

noam1903

New member
גם לי הייתה את הבעיה הזאת..

מסתבר שבפעמים הראשונות השתמשתי בקונדום לוחץ מידיי והוא זה שהוריד את הזיקפה.. אחר כך עברתי לקונדומים הרבה יותר טובים ונוחים - ממש כאילו לא מרגשים אותם.. ומאז הוא עומד כמו גדול :) גם עם קונדום.. אני ממליץ מאוד על הקונדום - דורקס האדום!! ממש לא מרגישים אותו..

אוקיי תגובות לכולם...

הראשון (אין חיה כזו) לבחורה יש בעיתו רפואיות מסויימות והיא לא יכולה לקחת גלולות, היא אמרה לי את זה הרבה מראש... ולגבי מה שהצעת (לתמוך באיבר עם היד ולהתקדם עם האגן או להזיז קצת את האיבר) - ניסינו את זה כבר וזה לא עבד... לשלישית (נטעקלופדיה) ניסינו כמה תנוחות שונות...ניסינו לשים כרית מתחת לאגן שלה כדי שיהיו הפרשי גובה ויהיה יותר קל, ניסינו שהיא מעליי (אני על הגב והיא יושבת/שוכבת) וזה סתם נורא כאב לי... לרביעי (נועם 1903) זהו שבפעם הראשונה הייתי עם קונדום רגיל והיה נורא קשה לשים אותו, ויצא לי לעוד לפני שפגשתי אותה לנסות לשים את הקונדומים האלה והיה לי קשה. קיצר הגענו למסקנה שאני צריך אקסטרה לארג' ובאמת את האקסטרה לארג' היה הרבה יותר קל לשים. קיצר זה בדוק שאני צריך אקסטרה לארג'...ולפי מה שאני יודע כל הסוגים האחרים של הקונדומים זה למידות רגילות, לא אקסטרה לארג'...אז זה בעיה בכל מקרה אני חושב באמת שיש לי חרדת ביצוע או משהו כזה, כמו שהשני (אסטבן) אמר...אני מצליח לגמור באוננות וגם איתה הצלחתי לגמור כמה פעמים, אבל פשוט היו דברים מסויימים שהיא עשתה שגרמו לי לגמור... איזה מונח אני צריך לחפש בחיפוש המתקדם של הפורום?

E s t e b a n

New member
חפש "חרדת ביצוע".

יש הרבה מאוד הודעות. בכוונה אני לא מכוון אותך לאחת ספציפית -- כדי שתראה כמה המצב הזה נפוץ.

למעלה