בעיה עם חבר שלי ואחותי

Ruth232

New member
בעיה עם חבר שלי ואחותי

אני תופסת אותם יותר מדי ברגעים של "זה לא מה שאת חושבת"

אני כרגע עם בן זוגי כמעט שנה,ולמעשה מעל לחצי שנה הוא עבר לגור אצלנו..כשאני אומרת אצלנו אני מתכוונת בבית של אחותי,שלי ושל אמי.
אני יודעת שזה לא הכי נפוץ אבל יש לנו בית גדול וחדרים פנויים ככה שכן יש את הפרטיות.ואת האמת הוא לא ממש גר בבית אבל הוא כן נמצא אצלנו הרבה
אני בת 25 ואחותי בת 27 גדולה ממני בשנתיים

עכשיו יש בינינו קשר מאוד חזק ואני מאוד אוהבת אותו..אבל משהו בקשר שלו ושל אחותי לא נראה לי..אני מבינה שהם הפכו להיות ידידים ואין לי בעיה עם זה
אבל אני יותר מדי תופסת אותם בקטעים מוזרים שגורם לי לתחושה של אי אמון

פעם ראשונה זה היה עוד בתחילת הקשר שהוא עבר אלינו..אחותי והוא ישבו באחד החדרים ודיברו דיי בשקט,ולאחר מכן הם התחבקו דיי הרבה זמן עד שנכנסתי..התעקשתי לדעת מה קרה ואחותי הייתה בדיכאון בגלל איזה מקרה עם בחור והיא סיפרה את זה לחבר שלי..הבנתי והבלגתי
פעם שניה ראיתי אותם רוקדים ריקוד צמוד מעין סלואו כאשר הידיים שלו על המותניים שלה.שבאתי ושאלתי מה זה,הוא אמר שהוא ביקש מאחותי שתלמד אותו קצת לרקוד ושזה היה בשבילי.אני רקדנית ומאוד אוהבת לרקוד וכמה ימים אחרי שזה קרה היה לי יום הולדת.מסתבר שהוא רצה לעשות לי מעין הפתעה ולקנות לנו כרטיסים לטיסה לחו"ל והוא רצה להציע לי באמצע הריקוד המתוכנן שלי איתו..ודיי הרסתי את ההפתעה

התעלמתי ולמרות שזה היה נראה לי דיי צמוד הבלגתי שןב,אני מכירה את אחותי וגם אותו ואני יודעת שהם לא יעשו דבר כזה
אבל שבוע שעבר קרה משהו שלדעתי עבר את הגבול..תפסתי אותו עושה מסאז' בגב העליון והתחתון לאחותי כשהיא בלי חולצה.באתי והתעצבנתי ושאלתי מה זה צריך להיות,הם טענו שהיא נפלה על הגב וקיבלה מכה חזקה מאוד וביקשה ממנו לעשות מסאז'.אני לא חושבת שזה היה שקר כי ראיתי גם כיסא שנפל ליד הארון(היא ניסתה להוציא משהו בראש הארון ונפלה עם הכיסא).אבל עדיין זה כבר הגיע למגע פיזי ביניהם!התעצבנתי על שניהם ממש..הוא יכול לעשות לי מסאז' כשהיא עם חולצה,בשביל מה היא הייתה צריכה להוריד חולצה?וגם היא בכלל מה היא מבקשת דבר כזה

אני לא יודעת כבר מה לחשוב..ואלו הפעמים שתפסתי אותם..אולי אני סתם פראנואידית או בעצם שאני סתם תמימה
אבל זה יותר מדי קורה ואני כבר מתחילה לפתח חוסר אמון כלפיו..אולי בכלל עדיף שנשכיר דירה כי אולי המגורים האלו לא עושים לנו טוב
מה לעשות

רואה 6 6

New member
את לא פרנואידית.תסלקי את החבר הזה מהחיים שלך.

ולגבי אחותך,אם היא היתה סתם חברה על זה נאמר,עם חברים כאלה מי צריך אויבים אבל היא אחות. פיכסה של אחות.
לו הייתי במקומך הייתי מאוד מתקשה להמשיך לדבר איתה בכלל.למעשה אני חושבת שהייתי מפסיקה לדבר איתה ומתרחקת מימנה ככל שאוכל. אחיות עם ידיים ארוכות זה הגועל הכי גועל שיש.
והחבר שלך....את דעתי אמרתי. חוסר התגובה שלך הוא בעוכרייך.נכנסת בכוח ועצרת את עצמך והתופעה חזרה על עצמה כי הם יודעים שאת לא "מסוכנת", שאת מפחדת להתמודד איתם.
תעיפי אותו מהחיים ותתרחקי מימנה. עצתי.
אחרת תוכלי לכתוב ספר מהתירוצים הבאים שימציאו לך.

Hermineh

New member

לא משנה מה עשתה אחותה - האחות יותר חשובה מהחבר פי מיליון. אם החבר עושה דברים כאלה ולא מתאים לפותחת הפוסט אז היא צריכה להעיף אותו.
עם האחות לעומת זאת צריך ללבן את הדברים להבין מה באמת היה פה ולסלוח.

רואה 6 6

New member
אני לא מייחסת לזה אותה משמעות.

עבורי,דוקא אחים ואחיות בעלי אחריות הרבה יותר גדולה ואם מעלו בה הפגיעה הרבה יותר משמעותית.
בכל מקרה,לא מדובר בחרם לכל החיים אבל בטח עד לזמן שאפשר יהיה להתייחס בלי להרגיש רע.

DoubleInfinity

New member
זה לא היה נשמע נורא כל כך

עד החלק שבו תפסת אותו עושה לה עיסוי כשהיא בלי חולצה. אני בטוחה שהוא יכל לעשות לה את זה גם כשהיא לבושה בעקבות המכה הקשה שקיבלה...... זה נשמע ממש ממש רע....

רואה 6 6

New member
לא,הכל רע כאן,היות והם לא יכולים לשמור את

הידיים שלהם לעצמם. הכל רע כאן.

DoubleInfinity

New member
אני מודה שהרמתי גבה

אבל זה היה החלק שגרם לי להפסיק לחשוב לעצמי שזאת אחותה בכל זאת...

מוזר

שמעולם לא תפסת אותם מזדיינים...
כלומר, אם באמת קורה ביניהם משהו.

אבל זו ללא ספק התנהגות לא ברורה.

חבר שלי ואני

גרנו באותה דירה עם אחיו...
בחיים לא הגעתי לסיטואציות כאלה, ואני באמת לא יודעת איך זה יכול לקרות "בתמימות"...

מצד שני, אם באמת היה ביניהם קטע,
למה שיבזבזו זמן על לרקוד צמוד בסלון, להתחבק במטבח, ולעשות מסאז'ים?

DoubleInfinity

New member
זה רק מה שהיא ראתה!

אין לי מושג מה הולך ביניהם. אני רק יודעת שלא הייתי רוצה שהבן זוג שלי יהיה בסיטואציה שבה הוא עושה לאישה אחרת מסאז, ובטח שלא לאחותי! הסיטואציה הזו אינטימית מדי מכדי להיות תמימה

מאיה לי8

New member
סליחה??!

עם כל הכבוד לאחותך וקשר דם וכל זה, הקשר הוא בינך לבין בן זוגך ולא ההיפך. את יודעת מה? תשכחי בכלל שהיא אחותך כי לא עושים דבר כזה למשפחה אל תדברו איתה יותר ותרחיקי את החבר שלך ממנה!! הגזמתי נכון? זו הייתה בדיוק הכוונה. והאמת שזו בעיה שלך שאת פשוט שומרת בבטן ולא יוצאת עליהם פעם אחת כמו שצריך. תשבו ביחד שלושתכם ופשוט תשפכי את הלב. אלה בסך הכל שני אנשים מאוד יקרים לך ואת להם,תדברו על זה כך שתלא תרגישי טיפשה כ״כ. ואם אכן יש באמת משהו מאחורי המעשים שלךהם-פשוט תרפי זה באמת לא שווה את זה. גם הוא לא.

APRSMON

New member
כאלה דברים קורים, עובדה

חברה שלי יצאה עם בחור, היום אחותה נשואה לו.

מאיה לי8

New member
סליחה??!

עם כל הכבוד לאחותך וקשר דם וכל זה, הקשר הוא בינך לבין בן זוגך ולא ההיפך. את יודעת מה? תשכחי בכלל שהיא אחותך כי לא עושים דבר כזה למשפחה אל תדברו איתה יותר ותרחיקי את החבר שלך ממנה!! הגזמתי נכון? זו הייתה בדיוק הכוונה. והאמת שזו בעיה שלך שאת פשוט שומרת בבטן ולא יוצאת עליהם פעם אחת כמו שצריך. תשבו ביחד שלושתכם ופשוט תשפכי את הלב. אלה בסך הכל שני אנשים מאוד יקרים לך ואת להם,תדברו על זה כך שתלא תרגישי טיפשה כ״כ. ואם אכן יש באמת משהו מאחורי המעשים שלךהם-פשוט תרפי זה באמת לא שווה את זה. גם הוא לא.

מאיה לי8

New member
סליחה??!

לאחותך אין חיים? שתמצא לה חבר מסג'יסט

והוא מה, הגננת האישית שלה?
הוא לא יכול היה לבקש ממך ללמד אותו לרקוד? זה היה הורס את ההפתעה

לאחותך הייתי נותנת על הראש, אם כואב לה שתלך לרופא, אם היא עצובה - לאמא או לפסיכולוג, לפני שהוא נפגש איתך לא היה לה למי לפנות??

miss blue eyes

New member
wake up call

אני לא רוצה לפגוע ברגשותייך אבל הלו תתעוררי שם!
אם מישהי אחרת הייתה מפרת לך דבר כזה מה היית חושבת?? ודאי וודאי שחבר שלך ואחותך
מפתחים סוג של אינטימיות (גם אם כרגע האינטימיות לא מתבטאת בסקס)
והאינטימיות גלשה למגע.
אף אחד לא רוצה לחשוב שאחותו תעשה לו דבר כזה אבל זה מה יש.
אם את חושבת על עתידך ולא רק על הרגע תעיפי אותו הוא לא ראוי לך לא משנה כמה את אוהבת אותו.

לגבי אחותך...אני במקומך הייתי נפרדת מהחבר ורק אחרי שנפרדת ממנו תופסת אותה לשיחה נוקבת
ומשקפת לה עובדות בלבד- יש לה התנהגות גועלית ונשמע שהיא מרוכזת בעצמה.

בהצלחה :)

קרמבו341

New member
אני לא חושבת שיש ביניהם קטע, אבל...

אני כן חושבת שיש ביניהם מתח מיני רציני וששניהם נהנים מהפלירטוטים האלה. מבחינתי, גם אם מה שאת רואה (ודברים דומים שאת לא רואה) זה המקסימום שהם עושים כרגע, זה הרבה מעבר לקו האדום. ממש לא הייתי עוברת על זה בשתיקה.

סמסונג6

New member
אולי זה אבוד לך

ומההתחלה הוא התחיל איתך כדי להתקרב אליה

ואולי יש לך אחות נואשת

תפרגני לאחותך, תגידי לה שאם בא לה עליו אז את מוותרת

אם הם אוהבים אז ממש לא חשוב שקודם הוא הכיר אותך

למעלה