בעיה עם ווילד

Chaka M

New member
בעיה עם ווילד

שלום. אני חדש בקטע של חלומות צלולים, היה לי רק חלום צלול אחד, ולא נכנסתי אליו בעזרת שיטה מסויימת. פשוט קרה משהו בחלום שגרם לי להבין שאני חולם. כל פעם שאני מנסה לעשות ווילד (יצירת חצלול מתוך עירנות) בצהריים אני מאבד את הריכוז כי אני בכלל לא עייף, ולוקח לי המון זמן להרדם.. המחשבות שלי נודדות תמיד.. אותו דבר אם אני מעיר את עצמי איכשהו בלילה ונשאר ער שעה. אני פשוט מאבד את העייפות ואני יכול לא להרגם בכלל כבר (גם אם זה 4:00 בבוקר) או שאני נרדם אחרי שאני מגיע כבר ל- 4,000 ועד שאני מגיע ל- 4,000 אני מאבד את הספירה איזה מאה פעם.. אז מ- 4,000 בכלל.. (אגב - השיטה שלי לשמור על הצלילות היא לספור, אם לא מסתדר לכם) אז השאלה שלי היא..: למה צריך להשאר ער ולשמור על עירנות? לא כדאי פשוט לקום ל- 20 דקות, אולי אפילו פחות, וככה נרדמים הרבה יותר מהר? ניסיתי כ"כ הרבה פעמים.. אני כבר מתייאש מווילד עוד מעט..

Variety

New member
תגובה

היי, ברוך הבא. אתה לא אמור להשאר ער יותר מ20 דקות אם לא נוח לך, ואתה ערני מדיי. אתה בכל זאת צריך לשמור על עייפות מסויימת לווילד. אני למשל חושב שאפילו 10 - 5 דקות מספיקות, אם זה משאיר את מי שמנסה מספיק ערני, אבל מספיק עייף כדי שיהיה קל להרדים את הגוף ולהשאיר את המוח ערני מספיק.

LUCID DREAM

New member
אין לך מה לדאוג!

זה נורמלי לחלוטין
- אין לך שום סיבה לדאגה. הנסיון ל"ווילד" לא תמיד יצליח... - אני (אישית) מעדיפה לחלום צלול אמיתי - זאת אומרת, שהוא בא לי בלילה - בלי שאני מנסה "להביא אותו אלי" -וזה עובד - יש לי חלום צלול כל לילה (תקרא את ההודעה שלי על זה...) אבל אתה זה לא אני - לך יכול לבוא חלום צלול בזמנים לא קבועים... - יכול להיות זה כמו מחזור - בהתחלה זה לא סדיר - אבל אח"כ מקבלים אותו כל חודש בערך (זה לא חייב להיות חודש - זה יכול להיות יותר או פחות...)
LUCID DREAM

Chaka M

New member
שני דברים

דבר ראשון, תוכלי בבקשה להביא לינק להודעה שדיברת עליה ? דבר שני, אני מעדיף להביא את החלום אלי. אני ממש טיפש בחלומות, נכון שזה אמור להיות ככה אצל כולם, אבל כל פעם אני חולם על משהו שקשור לחלום צלול (אני נוסע לאיזה מומחה לשאול אותו שאלה טיפשית, או שמישהו אומר לי שהוא חלם חלום צלול או משהו כזה) ואני לא מבין. בגלל זה אני רוצה להכנס לקטע של ווילד קבוע, הבדיקות מציאות - לא משנה כמה אני עושה אותם באמת, אני לא עושה אותן בחלום..

Real Dream

New member
זה לא נכון.

מה שיש לך זה כישרון מיוחד. לא לכולם יש את זה. אי אפשר לפתח את היכולת הטיבעית הזו.

Chaka M

New member
נכון, גם אני חושב שזה טבעי..

אני ממש לא חושב שכל אחד יכול לחלום חלום צלול בלילה בלי שום שיטה או משהו דומה... כמה שנים את בקטע של חלומות צלולים? אולי בגלל שאת הרבה זמן או משהו..

למעלה