בעיה עם ה INFRA RED

papapa

New member
בעיה עם ה INFRA RED

שלום
יש לי מכשיר MIO168RS שיש לו יציאת IR תקינה (נבדקה והיא עובדת) ויש לי פלאפון NOKIA 6100 שגם לו יש IR הפעלתי את ה IR בפלאפון ואני רוצה לשלוח אליו קובץ מהמיו... המיו מזהה את הפלא פון (רושם לי NOKIA6100) אבל כשאני מנסה לשלוח קובץ (שנתמך בפלאפון) אני מקבל הודעת FAILED... על המסך של הפלאפון לא קורה כלום חוץ מזה שהסמן של ה IR מפסיק להבהב ונשאר דולק כל הזמן (כנראה שהוא גם קולט את האות מהמיו) יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות בנוסף? תודה

AYELET1

New member
הרבה מכשירים ובינהם ג טלפונים

מסויימים שפגשתי, לא יקבלו קבצים ממכשירים אחרים ו/או בפורמט לא מוכר

papapa

New member
אוקיי...תודה ../images/Emo4.gif

אז יש מצב שפשוט אין מה לעשות.... אגב, הפורמט זה פורמט שכן מוכר לפלאפון...

איזה סוג קובץ זה?

מה גודלו וכמה מקום פנוי יש בסלולרי? האם בדקת בהגדרות הסלולרי אם איפשרת לו לקבל קבצים? האם שליחת קובץ בפורמט זה מהסלולרי למיו כן מצליחה?

papapa

New member
תשובות

ניסיתי כל מיני סוגי קבצים... תמונות GIF , צלצולים בפורמט MIDI ... כלום הפלאפון לא מסכים לקבל . יש מספיק מקום בפלאפון (260 KB פנויים) כשהגודל של הקבצי מידי הוא בערך 3-5KB. הפעלתי בפלאפון את אפשרות ה IR ,כמו שרשרמתי כבר, והתחיל להבהב מין סימן על המסך... ברגע שהמיו שידר הסימן הפסיק להבהב ופשוט דלק כל הזמן (סימן שהפלא' כן זיהה את המיו) לשלוח מהפלאפון אני בכלל לא יודע איך
תודה

AYELET1

New member
חטוץ מכל מה שדני פרט אז

ממה שזכור לי, גם פורמט ידוע לא תמיד אפשר להעביר ממכשירים מסויימים מסוג אחד למכשירים מסויימים מסוג אחר

תשובה (חלקית)

זה חשוב שתשלח קובץ מהסלולרי למיו, גם כדי לדעת שהקשר בניהם עובד וגם משום שאז תוכל לנסות לשלוח חזרה את הקובץ לסלולרי אחרי שתשנה לו את השם (תוך ידיעה שזה קובץ שהסלולרי כן יודע להתעסק איתו). לכן אני מציע שתכנס לכתובת הזו, שם תוכל לראות בדיוק איך לשלוח קובץ מהסלולרי שלך, ואז נסה זאת. בהצלחה

papapa

New member
תודה

באתר של אורנג' מלמדים רק איך להפעיל את ה IR בדיוק כמו שאני עשיתי... תודה בכל אופן

למעלה