בעיה עם ה icloud

madi21

New member
בעיה עם ה icloud

המחשב שלי עבר תיקון והבנתי שתמונות שנמצאות מעל 30 יום נמחקות מהשרת ב icloud,הבעיה שגם תמונות שאני מצלם היום אני לא רואה.עשיתי הכל והכל דלוק ומגובה עם חיבור לאינטרנט,למישהו היה את הבעיה הזאת? כרגע יש לי 586 תמונות בסרט צילום באייפון מתוכם 198 בזרם התמונות באייפון. ובמחשב בתיקייה photo stream אין לי כלום.העברתי אתמול 124 תמונות שכן היו ב photo stream במחשב לדיסק קשיח אבל מה לגבי התמונות החדשות שאני מצלם מאז שחזר המחשב לפני חודש מתיקון + תמונות ישנות מאוד שלא הראה לי אותם גם אתמול? איך אני שומר עכשיו קצת יותר מ 400 (כי לפחות את ה 124 העביר) תמונות?

הפתרון היחידי כרגע זה לשלוח לעצמי כל הזמן 5 תמונות מה שייקח לי המון המון זמן.

noa_f

New member
מה בדיוק קרה למחשב במהלך התיקון? מה

הוחלף/נמחק/פורמט?

האם מותקן לך על המחשב iCloud Control Panel for Windows?
אם כן, אולי הוא נפגע וצריך להתקין אותו מחדש?
תוריד מפה: http://www.apple.com/icloud/setup/pc.html

אם אתה עדיין לא מצליח לסנכרן - גם לא דרך אייטיונז. תוריד אפליקציה כמו iTools ותעביר את כל התמונות למחשב.
אחרי שהתמונות יהיו מגובות, אפשר לחשוב הלאה מה עושים.

madi21

New member
המאוורר התקלקל,לא בעיה רצינית

אבל גם תמונות שאני מצלם לא מצליח,ננסה אולי יעזור.תרדה בנתיים

madi21

New member
ואי איזה חמודה תודה רבה לך:)

הורדתי את האייטולס וקלט הכל,ניסיתי קודם את ה icloud כמו שאמרת לי מחדש להוריד ולא עזר כצפוי,פשוט גרוע ה icloud הזה. אם אני מחליט לגבות את האייטונס עם המחשב מה זה אומר לגבי התמונות? אני מדבר על החלק שרשום באייטונס מתי שמחברים את האייפון automaticlly back up ואז אפשר לבחור 2 אפשרויות icloud או this computer.כרגע זה על icloud אם אני יבחר מחשב אז מה זה יעשה מבחינת התמונות? איפה הם יקלטו במחשב ידוע לך?

madi21

New member
שמעי אין ספק שהמכשירים שלהם טובים אבל בתמיכה

הם פשוט גרועים בתמיכה.אין שום מקום לפנות,והמקום היחידי זה פורומים מפגרים באנגלית שלא תמיד זה אותם בעיות

noa_f

New member
התמיכה הטובה ביותר שלהם היא פנים אל פנים

הבעיה היא, שאין בארץ חנויות של אפל. אז לנו אין את התמיכה הזו...

madi21

New member
אני זוכר שלפני ה icloud....

הייתי מחבר את האייפון למחשב ורואה "במחשב שלי" בתוך תיקייה iphone את התמונות,רק אחרי שחיברתי.איך אני יכול לעשות את זה עכשיו? צריך לבטל את ה icloud? כי אני מעדיף לבטל

noa_f

New member
אתה יכול לסנכרן עם אייטיונז: לחבר את האייפון

בכבל למחשב או לסמן באייטיונז ״סנכרון דרך וויי-פיי״ ואז הוא יסנכרן כל פעם שהאייפון נטען וגם מחובר לאותה רשת WIFI כמו המחשב (הדלוק).

למעלה