בעיה עם התקנת וינדוס

vm40946

New member
בעיה עם התקנת וינדוס

שלום לכולם,

קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו וינדוס 7 מקורי שיש לי.

מיד לאחר התקנת הוינדוס, התקנתי את הדרייבירים שמגיעים עם הלוח אם, לאחר ההתקנה הכול היה נראה מצוין, אך מבלי ששמתי לב, התקנות הדרייבירים התקינו לי לפחות איזה 6 תוכנות שאני לא צריך אז מתוקף היותי מסודר נגשתי למסך הסרת תוכנות והתחלתי להעיף כל מה שלא נראה לי.

מפה הכול התחיל להשתבש וכאשר עשיתי ריסטרט למחשב נפתחה לי הודעה של "דסקטופ משהו... " (כרגע תוכן ההודעה כבר לא רלוונטי).

נכנסתי לאינטרנט ממחשב אחר וקראתי שקשה להיפתר מההודעה הזו, אז אמרתי לעצמי שמאחר ואין לי שום תוכנה או חומר כל שהוא על המחשב, אני אעשה פורמט ואתקין הכול מחדש.

אז העלתי את המחשב מחדש עם הדיסק של הוינדוס וכאשר עלה המסך של ה"בחירת שפה", המקלדת והעכבר לא עבדו אז פשוט לא יכולתי להתקדם עם ההתקנה.
המוזר הוא, שכאשר העלתי את המחשב רגיל כלומר ללא דיסק ההתקנה, העכבר והמקלדת כן עבדו על הוינדוס אבל כאמור הייתה הודעה מרגיזה שרציתי להיפתר ממנה.
בכול אופן אחרי אין ספור ניסיונות, עלה לי רעיון, פשוט, לעשות למחשב "שחזור מערכת" לנקודה הראשונה שהוא זוכר (כלומר לפני התקנה הדרייברים), אז בצעתי את הפעולה, וחל מאותו הרגע, שהוינדוס עולה, גם המקלדת וגם העכבר לא עובדים, עכשיו גם על הוינדוס.
בנקודה הזו שאני אנוס ללא מקלדת ועכבר לא על הוינדוס ולא על ההתקנה של הוינדוס, לא נותר לי ברירה (הייתי גם קצת/הרבה מרוגז) ופרקתי את הארד דיסק והרכבתי אותו על המחשב השני שלי בשביל לפרמט את הוינדוס, דרך הוינדוס של המחשב השני (עם קליק ימני על הדיסק ו"אתחול מהיר"), גם פעולה זו בוצעה, והחזרתי את הארד דסיק למחשב החדש ועכשיו אין לי לא וינדוס לא עכבר ולא מקלדת.

עכשיו נותרתי רק עם בייוס משוכלל שנראה לי כמו יפנית.

מישהו יודע מה אני עושה עכשיו ?

למעלה