בעיה עם השכנים

שרונהה

New member
זמבוש אין צורך לעשות זאת

העניין הוא של מרינה בלבד ומרינה צריכה לפתור את הבעיה הזו.

ולמרינה שלום לך, בדרך כלל מה שאנחנו מקרינים לסביבה, מוקרן אלינו בחזרה. יכול להיות שאת מקרינה ריחוק?

נסי לחייך אל השכנות המביטות בך מהחלון, להגיד שלום, לשאול לשלומן, ולנסות ליצור שיחות קצרות, מה שנקרא במחוזותינו "סמול טוק" ולחייך כשאת משוחחת, להקרין רצון להקשיב ולעזור. אני בטוחה שתצליחי. אין מצב שתחייכי ולא תקבלי חיוך בחזרה...

בהצלחה וחג שמח לך.

הי שרונהה, חג שמח גם לך ולמשפחה שלך:)

אבל כל מה שכתבת , עשיתי, זה היה הכי טבעי בעולם בשבילי, ולא הייתה שום תגובה חיובית. זה פשוט היה " שלום " וחיוך , ומבט מזלזל ושקט בחזרה.

haifaboy

New member
למה בכלל את מחשבנת להם משהו ??

אל תעשי חשבון לאף אחד מהם , תחיי את חייך , אין שום סיבה שתתני למישהו לקלקל לך את היום , תאמיני לי אף אחד מכל העגמומיים האלה לא שווה אפילו את בדל המחשבה שלך . את , ממש כמו אמא שלי , משקיעה יותר מידי מחשבה של "מה יגידו השכנים" . את יודעת משהו , לעזאזל עם השכנים , שכל אחד מהם יתחפר בחיים העלובים שלו ( לפי איך שהם מנהגים כנראה שאין להם מי יודע מה חיים ) ואת , תמשיכי את חייך בלי לעשות לאף אחד חשבון , תחשבי שהם אוויר בשבילך , אל תסתכלי בכלל לכיוון שלהם . את צעירה , זה הגיל להתחיל לבנות את חייך ולא להסתכל לצדדים , לא טוב להם ?? שיתפוצצו . תעשי שלך יהיה טוב, זה הכי חשוב .

כל עוד לא תוקפים אותך מילולית או מעשית ואין שום אלימות , אין לך שום סיבה לחשוש, מה גם שאחוזה היא שכונה זה מכובדת בחיפה , אני הייתי רק מרגיש רחמים כלפי אנשים כאלה שמשדרים שנאה, אלה אנשים שמוקפים בכל כך הרבה קור שהם לא זוכרים מה זה חום .

תודה רבה לך על התמיכה:)

היום יצאתי מהבית , וחשבתי על התגובה שלך, וזה נתן לי בטחון. מקווה שבהמשך זה ישתפר עוד יותר, ואני אפסיק להיכנס לסרטים, כמו שאומרים. חג שמח!

ftzvika

New member
זה בסדר

גם אני גר באחוזה.. ככה זה בכרמל, כל אחד חושב שהוא אלוהים! הסכסוכי שכנים הכי גדולים נמצאים פה! וזה גם מנסיון עגום.. זה מה יש, כשיש לאנשים קצת שכל יש גם רוע.. וברוכה הבאה לפורום.. תחשבי חיובי ואל תקחי את זה קשה כי ככה אנשים פה!

שלום, תודה לך! אתה כל כך צודק!

והפורום כאן באמת מדהים, עם אנשים טובים ואכפתיים, ואני מאוד שמחה שביקשתי כאן עצות, זה עזר לי מאוד להיכנס קצת לפרופורציות ולהפסיק "לפחד" ולא להרגיש בנוח. חג שמח!

תומרARCH

New member
את נשמעת ממש נחמדה והם חבורה של אידיוטים

מרינה, הם חבורה של סנובים שלא יודעים את המשמעות האמיתית של החיים. המקום שלך בדיוק כמו שהוא שלהם ואם יש להם בעיה אז בעיה שלהם.
אל תתני להם כוח עלייך, ואל תתני לזה לשנות את האופי שלך. בכל מקום יש אנשים טובים ורעים, ויכול להיות שפשוט נפלת על בניין עם שכנים גרועים.
תמשיכי לחייך אליהם ולומר שלום גם אם הם לא מגיבים, זו הרי את. ולא שווה שבגלל שהם דפוקים את תתנהגי כמו מי שהוא לא את.
אז תני חיוך מרינה! : )

תודה לך וחג שמח:)

תגובה שלך גרמה לי לחייך, וזה כבר טוב :) אז אני אמשיך להיות, כמו שאני , וזהו! אני לא אשמה שאני נחמדה והם לא.

למעלה