בעיה עם הקרבורטור

IDO243

New member
בעיה עם הקרבורטור

שלום לכולם, אתמול במהלך נסיעה הרגשתי שדוושת הגז כאילו משתחררת. כאשר לחצתי על הדוושה החיפושית כאילו "נחנקה". היום בבוקר בדקתי וגיליתי שחלק מסויים בקרבורטור השתחרר. האם אפשר לתקן קרבורטור לבד ? אם כן, אז איך בכלל מגיעים אליו. אם לא, אצל מי אפשר לתקן. תודה

RamN

New member
ניתן לתקן לבד

אבל אתה נשמע כאילו אתה לא הכי מבין בזה ככה שעדיף שתתן למישהו שמבין בזה לעשות תעבודה... סתם לידע כללי הקרבורטור מחובר לסעפת עם שני אומים 13 אם אני לא טועה, בשביל להוציא תקרבוטור אתה קודם כל צריך לפרק ממנו תפילטר אויר (זה הדבר השחור הזה שמחובר אליו מלמעלה )... בשביל גישה יותר קלה לבורג האחורי של הקרבוטור ניתן לפרק את המכסה של הדיסטרביוטר יש קיטים כאלה לשיפוץ קרבוטור שאפשר לקנות .. אתה צריך לקנות גם חומר להשרייה כדי להוציא ממנו את כל הג'יפה... הקטע זה שהקרבוטור מורכב ממלא חלקים קטנים וזה יהיה לך מאוד מאוד קשה להרכיב אותו בחזרה.. מנסיון יש לי כאן אחד בקופסה שהתכוונתי לשפץ לפני איזה שבועיים הוא אחרי ניקוי והכל אבל אני לא ממש יודע לבנות אותו מחדש... אני צריך להשיג סכימה שלו אהה לא ציינתי כשאתה בא לקנות את הקיט אתה צריך לדעת איזה דגם הוא( זה רשום עליו ברוב המיקרים הוא יהיה SOLEX 31PICT3 אם זה מנוע 1300 תלוי בדגם מנוע... תזהר מהחומר השרייה הוא אוכל כל פלסטיק... לי למשל נעלם איזה חלק של המצוף...

EranR

New member
בעית קרבורציה...

שלום IDO243 1. כן, ניתן לתקן קרבורטור לבד - חובה לברר בדיוק איך לפני (יש דברים שאי אפשר לנחש לבד). 2. כפי שרם הסביר לפני - ניתן לנתק אותו מהסעפת די בקלות... 3. לפרטים, על איך וכיצד משפצים קרבורטור - תריץ חיפוש בפורום על "קרבורטור". 4. ובקשר לבעיה הספציפית שלך - אין בקרבורטור הרבה חלקים נעים כך שכנראה שהשתחררה לך הזרוע של משאבת התאוצה... אתה מוזמן תמיד להתקשר ולהתייעץ. 535319-058 ערן

IDO243

New member
תודה על העזרה

תודה לכולם על העזרה ! נראה לי שאני לא אתעסק עם זה לבד. התייעצתי גם עם עופר והוא המליץ ללכת לאחד שמבין בקרבורטורים. אני חושב שבאמת השתחררה הידית של התאוצה. ערן - אני אהיה איתך בקשר ביום שלישי בערב. לגבי ההודעה השנייה, מצטער אבל אני לא מאיזור הצפון אלא מרמת אביב.

chino

New member
כמובן שניתן לתקן לבד

אך אם זה הניסיון המכני הראשון שלך זה לא מומלץ, אם אתה מאיזור טבריה, אשמח לעזור.

למעלה