בעיה עם הקוקטיל

bugy4

New member
בעיה עם הקוקטיל

הקוקטיל שלי נורא אוהב להיות על הידיים או על הכתף שלי כשאני בבית אבל כשאני רוצה להחזיר אותו לכלווב הוא תמיד נאבק עם הכנפיים ומנסה לעוף( הכנפיים שלו גזורות). השאלה שלי היא למישהו יש עיצה איך להמתיק את החזרה המרה לכלוב. נ.ב. יש לציין שיש לו כלוב גדול ומרווח האכלת יד גדול במיוחד לקוקטיל ויש לו כמה משחקים לצערי הוא לא מוצא בהם עניין.

הייי

גם לי זה קורה , זה לא סימן רע במיוחד זה סימן נחמד כזה-רק מראה לך כמה אוהב אותך,כמה פרידה היא קשה לכל היצורים לא משנה איזה. גם לי יש קוקטיילים ,גם היא עושה צרות שאני רוצה להחזיר אותה וכן,יש לה המון המון משחקים,שותפה לחדר,אוכל ושתיה ,מרווח,2 אבני קיר,ממתק,חוט שהיא אוהבת ללעוס ומה לא?אותי אין לה שם . אני לפעמים (ולפעמים אין לי כוח אז לא) אני שמה יד אחת על הגב שלה ומכניסה אותה,שהיא עומדת על המקל בפנים אני נותנת לה המון המון ליטופים וגם אח"כ שאני סוגרת את הכלוב אז המון המון ליטופים מבעד לסורגים ואיזה חטיף קטן-פיצוח קטן שיעסיק את ראשה בזמן שאני מתרחקת מהכלוב אולי זה לא נראה שהיא לא מוצאת עניין במשחקים,אבל לדעתי היא כן מוצאת רק צריך לתת להם זמן,אולי כשאתה מגיע מוצאים עניין בך יותר מהמשחקים?ובצדק! הקוקטיילית שלי לא מתה על כל המשחקים,אבל יש לה משיכה חזקה לחוטים,אולי תנסה לקשור איזה חוט קטן שהיא תוכל ללעוס את הקצה שלו? נדמה לי זה אקט של כל הקוקטיילים בהצלחה פוגי!

למעלה