בעיה עם הפרעת אכילה :/

pupika

New member
בעיה עם הפרעת אכילה :/

בערך עוד מעט 4 שנים של.. הרעבות הקאות וכל העסק.. רוצה להפסיק אבל בלי שום סיכוי שאמא תדע.. זה ממש חשוב לי והבנתי אין סיכוי לעשות את זה .. אני בבעיה.. לפסיכולוגית שלי אני לא מספרת כי יש לה תחובות שלה ובעצם לאף אחד.. אמא חושדת אבל אני מסתירה.. זה פשוט אסור שתדע..זה יהרוס את כולם. יש סיכוי לפתרון? כי אחרת המצב רק ימשך :/

goanin

New member
טפול דחוף!

מצאי מדוע נגררת למעגל הממכר הנוראי הזא, ותדעי כיצר לצאת ממנו. בהצלחה

pupika

New member
אבל את זה גם אני

יכולה.. הבעיה העיקרית היא אמא..

סקוקט

New member
אני רוצה להמליץ לך

על פרום פה בתפוז על הפרעות אכילה.... את תרגישי כל כך טוב ואת תמצאי שם את הפיתרון

סקוקט

New member
תקשיבי

תנסי ליהיות כמה שיותר פתוחה אחרת לא את ולא אף אחד יוכל לעזור לך ואת צריכה עזרה... את בשלב כזה שאין לך מה להפסיד

בעיה

לא ברור לי איך טרם סיפרת פרט כזה חשוב לפסיכולוגית שלך??? את שם כדיי לספר חה הכל ואם את באמת רוצה לעצור את מחול השדים הזה התחיל לדבר על זה בטיפול ובמקביל קבעי תור לדיאטנ/ית שכן עד כה חוץ מלרצות להפסיק לא הבנתי מהן הפעולות שאת נוקטת בהן להפסיק. בקצב הזה אמא בסוף תגלה ... השקיעי את האנרגיות בלטפל בעצמך ולא להסתיר ואולי אמא שלך גם תוכל לעזור ולהיות איתך שם, בתהליך ההחלמה,

pupika

New member
אמ.

לא יצא לי לספר לפסיכולוגית בגלל שאני יודעת שהיא תיהיה חייבת להגיד.. ואני רואה שבאמת אין לי שום סיכוי לעשות משהו בלי אמא מעורבת.. זה משו קצת יותר מסובך ואמא רק תקשה על כל העניין.. אמא חושדת אבל היא לא תגלה .. היא לא גילתה הרבה ..זמן אין סיבה שתגלה..

סקוקט

New member
ואני גם

מאחלת לך שהיא תגלה... כי רק אז יהיה לך כל כך יותר קל להבריא... היא לא יכולה להקשות אלא רק לעזור זאת אמא שלך! היא רוצה רק לטובתך

פפשושית

New member
../images/Emo188.gif

מ ק פ י צ ה אני מחכה לתשובה ממך על המסר. את לא יכולה להמשיך ככה!

למעלה