בעיה עם הפעלת windows

avi yefet

New member
בעיה עם הפעלת windows

שלום! כל פעם שאני מפעיל את הווינדוס מופיע לי חלון עם ההודעה ישום זה (rundll32) ביצע פעולה לא חוקי והוא יסגר.... נכנסנתי ל regedit ושם נכנסתי ל HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices ראיתי שם משו על ה rundll32 זה מה שהיה ב value data Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme לא יודע אם למחוק את זה או לא בקיצור הבעיה שלי ש בהפעלה מופיע ההודעה כנ"ל מחכה לתשובה צחי

א-ז

New member
אחי...... מזל טוב..

כבוד הוא לי לבשר לך שהלכה לך מערכת ההפעלה! ישום זה ביצע פעולה בלתי חוקית והוא יסגר בעצם אומר לנו ש...תוכנה אחת של וינדוז גולשת לטווח הזיכרון של תוכנה אחרת ! כשאחת מהם היא rundll32 או karnek32 שהם בעצם הגרעין של מערכת ההפעלה..! זה אומר ..... ש.... מזל טוב הלכה מערכת ההפעלה! פירמוט.... מומלץ והתקנה מחדש!

נירש

New member
מטוס זעיר ללא טייס

מזל"ט, אכן הלכה לך מערכת ההפעלה. המלצה חמה - פרמט. זה פותר את (רוב) הבעיות בוינדוס :)

noam01234

New member
אמממ

1. צרף הודעת שגיאה מדוייקת 2. המפתח ברישום שהצגת כאן מפעיל את הפרופילים אל תמחק אותו

avi yefet

New member
אז ככה

היה לי וירוס לפני 3 יום בשם באק דור... הקיצר מחקתי אותו והכל עבד הוירוס גרם לי להודעת שגיאה יישום זה ביצע פעולה לא חוקית והוא יסגר אם הבעיה נמשכת פנה לספק היישום... אני לא חושב שאני צריך להתקין את הווינדוס מחדש ואני חושב שיש פיתרון לבעיה זו אשמח אם תציגו אותה בפני צחי

antidot

New member
פעם אותה שורה עשתה לי בעיות

השורה בREGISTRY חוקית לגמרי. הפקודה קוראת לפונקציה מתוך הDLL שמפעילה את POWER SAVINGS ז"א כלים לחיסכון בחשמל. תנסה לבטל את את POWER SAVINGS דרך CONTROL PANEL. מומלץ גב לבקר בKNOWLADGE BASE של מייקרוסופט. יש להם הוראות מדוייקות איך לסדר את התקלה, כמה שאני זוכר צריך להעתיק איזה DLL מהדיסק של 98 . אם היית מצרף את השגיאה שקיבלת הייתי אולי יכול להפנות אותך ללינק אבל לצערי אני לא זוכר את כל הודעות שגיאה של מייקרוסופט (יש מישהו שיכול לזכור ???) Antid0t

noam01234

New member
ראיתי שאתם ממשיכים להגיב

אז הנה קישור לדף ממיקרוסופט

antidot

New member
גילית לי משהו חדש..

עד היום הייתי בטוח שDFS לא מצריך דרייברים בצד הלקוח. אגב: W2K וNT לא צריכים דרייברים לשימוש בDFS TREE . אם כבר: אולי אתה מכיר, יש לי DFS על NT4 והשרת רשום בDNS וWINS (מיפוי סטטי) קליינטים מDOMAIN אחר (שיש לו TRUST ) ומSUBNET אחר. רואים את השורש ואת התת ספריות של העץ אך ברגע שהם נכנסים לתוך העץ, כל הספריות ריקות. מייקרוסופט טוענים שזה באג שניתן לפתור ע"י LMHOSTS אך זה לא עוזר. אשמח לקבל הצעות. Antid0t

antidot

New member
למזלי

כבר מעל שנה לא הייתי צריך לטפל בתחנות 98 (איזה מזל!) את הבאגים של NT לאומת זאת אני מכיר די לעומק :) יש לי רק דבר אחד להגיד על 98: זה ה-GUI הכי בעייתי שעשו אי פעם לDOS אגב: יש למישהו DOS 3.1 ? או 4 ? מישהו ניסה להריץ דיגר על פנטיום 4 ? Antid0t

duke4you

New member
תשובה

ככה"נ יש לך בעיה באחת התוכנות שמוגדרות לעלות עם איתחול המחשב, שגורמת להופעת השגיאה. תבטל את האפשרות של עליה אוטומטית דרך התוכנות עצמן או ע"י "התחל" "תוכניות" "הפעלה" וכן ע"י "התחל" "הפעלה" תרשום msconfig ותגש ללשונית "הפעלה" ותסיר את הוי מעל התוכנות. והערה קטנה לחברים שמעלי - בשביל להתקין windows לא חובה לפרמט את המחשב, ניתן לבצע התקנת על, כלומר התקנת windows על ה windows הקיים. כל הקבצים הישנים והפגומים מוחלפים בחדשים, שום מידע לא ימחק וכל הגדרות ישמרו.

qazqaz

New member
מכירים את SFC ???

System File Checker הוא כלי חביב, המופעל משורת הפקודה בהקשת SFC. הוא סורק את קבצי מע´ ההפעלה, ולפעמים מצליח לאתר קובץ בעייתי. נותן גם אפשרות לחלץ קובץ ספציפי מתוך הסידי של וינדוס (או מקום אחר), כדי להחליף את הפגום שאיתר קודם לכן. אז לפני שרצים לפרמט... שווה ניסיון.

למעלה