קפזיו גליסה רכות ../images/Emo4.gif
בגלל זה אני לא אוהבת לקנות במכירות כאלה. לא תמיד המנהלת שלך היא בעלת נסיון במכירת פוינט שוז (למרות שאת המנהלת שלך אני לא מכירה), ואם כבר משקיעים סכום כזה בנעליים, שווה לבדוק את כל האפשרויות, או שעלולים להיתקע עם נעליים שלא מתאימות (ואפילו כואבות). תראי, אם כבר קנית אז מילא. תעבדי עליהן עד שהן יישברו לך. יכול להיות שהן בכל זאת יותר טובות לך מהבלוך ותופתעי לטובה. את תמיד צריכה לזכור להחזיק את הקשת ולא לתת לעצמך "לשקוע" לתוך הפוינט (וזה באמת הפתרון הכי טוב והכי מחזק לאובר פוינט). אם באמת תשברי אותן מהר, אז גילית שהן לא מתאימות לך. לא נורא, לכי לחנות (ואני ממליצה דווקא על דאנסשופ - יש להם יותר מבחר של דגמים), תגידי למוכרת שיש לך בעיה שאת שוברת נעליים נורא בקלות, והיא כבר תתאים לך נעליים. אני באמת ממליצה לך על גרישקו (עדיף יותר למתחילות מאשר גיינור). יש בגרישקו את ELIT לרגליים רחבות ואת FOUETTE לצרות, כך שתוכלי למצוא לך את מה שהכי מתאים לך. תדאגי לעלות עליהן בחנות ותשימי לב שהן לא מתרככות יותר מדי כבר בפעם הראשונה שאת עולה עליהן. ואל תתביישי להתייעץ שם עם המוכרות - הן אמנם צעירות ולא בדיוק מומחיות, אבל הן בכל זאת התאימו נעליים לכמה עשרות בנות לפנייך. אל תתיאשי, לוקח זמן עד שמוצאים את מה שהכי נוח לך... בהצלחה