בעיה עם הפוינט שוז

יiלה

New member
../images/Emo45.gif

חפרתי על זה כבר אבל בקטנה
גם אני עם גרישקו כבר כמעט שנתיים ואני ממש מרוצה מהן. ולמה לא נוחות? לי הן ממש נוחות. והן גם לא כאלה יקרות בהשוואה לגיינור.

יש לי את הנעליים האלה

לי הן מעולות. מחזקות את הרגל הרבה יותר מגיינור. אף פעם לא שברתי נעלים? זה אומר שהפוינט שלי חלש?

עם גרישקו בהתחלה לא הסתדרתי

לי נוח יותר עם רכות, אבל ניסיתי גיינור וזה בלי להתאמץ בכלל. ותתעלמו מהסימן שאלה אחרי הנעליים

אל תקני גיינור אם עלית רק לפני שלוש שבועות!!!

גיינור זה נעליים לרקדניות שכבר חזקות על פוינט, עם יציבה, עם נסיון של שנה וחצי לפחות.. זה נעליים שכמעט לא עובדים איתם.. אם את רוצה לחזק את הרגל אז לא גיינור.. הכי חזקות זה גרישקו כמו שאמרו פה
בהצלחה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif גליס'ה זה הדגם הכי רך של קפזיו.

א. את ה"טרמיוף" של בלוך לא כזה קשה לשבור
ב. נעלי פוינט הן לא לתמיד. אני מחליפה כמעט כל שנה לחדשות כי הן מתרככות וכבר אי אפשר לעבוד איתן. ג. קפזיו לא כאלה יותר יקרים מבלוך. נעל פוינט של בלוך עולה 200 ושל קפזיו עולה 280-290 אז זה לא כזה הבדל ענק. אני מציעה שתעבדי בנתיים עם הגליס'ה, אל תפחדי שתשברי אותן כי יש מצב שזה יקרה, אבל אני גם חושבת שאם המנהלת אצלכם נתנה לך את הנעליים האלה ספציפיות כנראה היא יודעת על מה היא מדברת [למרות שיש כאלה שלא יודעות
] בהצלחה!

דאנס שופ לא הביאו שום דגם אחר

רק את הגליסה של קפזיו.. ויש להן כמה מידות של רכות.. אז היא נתנה לי את הכי קשה.. מקווה שיהיה בסדר... אני כבר מתכננת על ההבאות בתור.. חחחחחח נראה לי גרישקו :)...

ChapaChoo

New member
קפזיו גליסה רכות ../images/Emo4.gif

בגלל זה אני לא אוהבת לקנות במכירות כאלה. לא תמיד המנהלת שלך היא בעלת נסיון במכירת פוינט שוז (למרות שאת המנהלת שלך אני לא מכירה), ואם כבר משקיעים סכום כזה בנעליים, שווה לבדוק את כל האפשרויות, או שעלולים להיתקע עם נעליים שלא מתאימות (ואפילו כואבות). תראי, אם כבר קנית אז מילא. תעבדי עליהן עד שהן יישברו לך. יכול להיות שהן בכל זאת יותר טובות לך מהבלוך ותופתעי לטובה. את תמיד צריכה לזכור להחזיק את הקשת ולא לתת לעצמך "לשקוע" לתוך הפוינט (וזה באמת הפתרון הכי טוב והכי מחזק לאובר פוינט). אם באמת תשברי אותן מהר, אז גילית שהן לא מתאימות לך. לא נורא, לכי לחנות (ואני ממליצה דווקא על דאנסשופ - יש להם יותר מבחר של דגמים), תגידי למוכרת שיש לך בעיה שאת שוברת נעליים נורא בקלות, והיא כבר תתאים לך נעליים. אני באמת ממליצה לך על גרישקו (עדיף יותר למתחילות מאשר גיינור). יש בגרישקו את ELIT לרגליים רחבות ואת FOUETTE לצרות, כך שתוכלי למצוא לך את מה שהכי מתאים לך. תדאגי לעלות עליהן בחנות ותשימי לב שהן לא מתרככות יותר מדי כבר בפעם הראשונה שאת עולה עליהן. ואל תתביישי להתייעץ שם עם המוכרות - הן אמנם צעירות ולא בדיוק מומחיות, אבל הן בכל זאת התאימו נעליים לכמה עשרות בנות לפנייך. אל תתיאשי, לוקח זמן עד שמוצאים את מה שהכי נוח לך... בהצלחה

למעלה