בעיה עם הפוינט שוז

בעיה עם הפוינט שוז

התחלתי לעלות על פוינט לפני שלוש שבועות בערך.. הקטע הוא שהפוינט הראשונות שלי היו של בלוך (טריומף) והן נשברו לי אחרי שבוע וחצי.. יש לי פוינט נורא חזק... :) כן כן .... ועכשיו הייתה מחירה אצלינו בבת דור והביאו רק קפזיו של דאנס שופ.... הדגם של הגליסה... GLISSE... והמנהלת מדדה לי את הפוינט והכל וקניתי אבל אני לא יודעת אם הן יחזיקו הרבה זמן זה פשוט מתסכל אותי אוף.. אני מפחדת לשבור גם אותם והם הרבה הרבה הרבה יותר יקרים משל בלוך.... :( אוףףףףףף

את נורמלית את צריכה לשמוח

זה מעולה שיש לך פוינט כ"כ חזק וטוב הלוואי עליי אני עול שנה שנייה ורק לפני חודשיים שברתי אותם :)

אבל אני מפחדת פשוט מאוד לשבור גם את אלו

קפזיו טובות???? כאילו יותר מבלוך.. אני לא יודעתתת אוף :( זה גדול עלי להוציא כל שבועיים 300 שח : \.... מקווה שהן יחיזקו לפחות חצי שנה אוף

lala159

New member
לי היו קפזיו ו..

הן מתרככות מהר מאוד ואחר כך גם נשברות... אבל כשאת עולה להן זה מאוד מאוד מאוווד נוח:) לפחות לי היה ככה... אז אני מקווה שיהיה לך נוח... אני ממליצה לך על נעלי פוינט של גיינור מינדן. הן יקרות (500 ש"ח) אבל מחזיקות זמן רב ונוחות מאוד. באמת, פעם ראשונה שעליתי עליהן זו הייתה הפעם הראשונה שעליתי על פוינט ולא היו לי פצעים:p ממליצה בחום!!!

שירו17

New member
שאלה...

איזה מידה את בגיינור מינדן ? איל זה הולך אם אני נגיד 5 בגרישקו?

שירו17

New member
המשך...

הבנתי שהנעליים האלה (גייינור מינדן) הן נעליים לבנות שיש להן פוינט בעייתי.. כלומר אין להם פוינט... ואז הנעל באה מרוככת עם פפוינט... זה נכון ??. כי אנ רוצה לקנות כאלה אבל מפחדת לשבור אותם...

יiלה

New member
לא בדיוק נכון.

ממה שאני הבנתי הגיינור מומלצות לרקדנים שמתקדמים בעבודה על פוינט והרגלים שלהם חזקות מאוד. הנעליים באות מרוככת אבל הן לא נשברות. אני ממליצה לך לקנות פשוט גרישקו קשות. גם אני שברתי את הנעליים הראשונות שלי (קפזיו) אחרי 3 חודשים ואח'כ עברתי לגרישקו. עבדתי עליהם המון אבל בסוף זה השתלם! נעלים מעולות וגם לא יקרות כל כך כמו הגיינור.

יiלה

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת שלך. אנחנו בהחלט מסכימות אחת עם השנייה

lala159

New member
בנוגע למידות אין לי מושג אבל

בנוגע להודעה השנייה שלך... נכון, לבנות עם פוינט בעייתי קל לעלות על גיינור יותר מאשר עם כל חברה אחרת.. אבל כמו שאמרה זו שאחרי שבעקרון גיינור נועד לרקניות מקצועיות כבר... היתרון (המאוווווד) גדול זה שהנעליים מחזיקות המון שנים (יש לי חברה שהחזיק לה 5 שנים)... וזה מומלץ מאוד לשוברות נעלי פוינט סדרתיות:p חוץ מזה שהן נוחות בטירוף!! :)

talupa

New member
הן ממש נוחות?

איפה קונים אותן? בחנויות לריקוד כמו ללושקה ישראדנס ודנסשופ? אני מהשוברות הסדרתיות... אמא שלי כבר משתגעת מזה :) העניין הוא שיש לי פוינט ממש טוב וחזק אז אם הן כבר רכות- אני לא אשבור אותן מהר יותר? ושאלה אחרונה: כמה הן עולות?

יiלה

New member
הן לא אמורות להשבר.

הן באות רכות אבל הנעליים חזקות מאוד והן לא נשברות. אני לא שמעתי על מישהי ששברה גיינור.. את יכולה לקנות אותם בדאנסשופ והן עולות בערך 400 שח.

ChapaChoo

New member
הן לא נשברות

כי יש גם להן דרגות קושי.... בעיקרון בדאנסשופ מוכרים את ההכי רכות (שמיועדות לפוינט ממש קטן - פלטפוס) ואת הכי קשות (שמיועדות לאובר-פוינט מטורף... {אני}). מוכרים אותן שם ב480 (אבל את יודעת איך זה, תמיד יש מבצעים.. אני קניתי ב440). בישראדנס אני יודעת שאין, כי הם מוכרים רק בלוך. גיינור מיידן לא נשברות. איך זה קורה? הן בעצם עשויות מסיליקון. הסוליה שלהם שונה לחלוטין מכל פירמה אחרת. ברגע שתעלי עליהן הן יקבלו את הצורה של הקשת שלך ויתמכו בך, אבל לא יתנו לך לעבור יותר מדי. הן לא יישברו, כי הן מרוככות מראש. הסיבה היחידה בעצם להחליף אותן היא בגלל שהן מתבלות. כמו שאמרו כבר למעלה, אפשר להחזיק איתן 5 שנים ויותר. גם אני, בתור שוברת נעליים סדרתית
, החלטתי בסופו של דבר להשקיע את הסכום המטורף הזה בשביל גיינור, ואני חייבת להגיד לך שבחיים שלי לא היה לי שיעור טוב כמו השיעור הראשון עליהן. לי גם יש בעיה של רגל ממש רחבה, אז בכלל הייתה לי בעיה למצוא נעליים שנוחות עליי. לגיינור יש גם מידות שמתאימות לכל רוחב ואורך, וגם לכל סוג פוינט. אז איפה הקאצ'? הן לא מיועדות למתחילות. למה? כי בתור מתחילה, חלק מהמטרה של העבודה על פוינט שוז היא לעבוד על הקשת, על הריכוך של הנעליים, על ההדרגתיות שבעלייה ובעיקר על החיזוק של כפות הרגליים. כל אחת עם קשת בעייתית צריכה לעבור את השלב הזה של ללמוד להחזיק את כף הרגל (לאובר פוינט) או להגמיש אותה (לפלטפוס). הגיינור לא נותנות את זה. הן מיועדות רק לרקדניות מנוסות שעולות על פוינט כבר כמה שנים.

talupa

New member
מסתבר שיש לנו רגליים דיי דומות

גם אני שוברת סדרתית- יש לי אובר פוינט וגם הרגל שלי רחבה...
אבל הבעייה שזו רק השנה השנייה וקצת שלי- אז אחרי שנתיים כבר אפשר לא? כי זה כבר לא נקרא מתחילה... או שכן-אני לא יודעת...

ChapaChoo

New member
מממ... תראי

אני עכשיו עולה על פוינט שנה שלישית (על הגיינור התחלתי לעלות לפני משהו כמו שבועיים). במהלך השנתיים וקצת האלה החלפתי.. אני חושבת ש5 זוגות. זיגזגים בין בלוך (שהיו צרות מדי, רכות מדי וכואבות מדי) לגרישקו (שהיו מדהימות אבל בELIT הרחב איכשהו תמיד לא היה להן את ההכי קשות והייתי צריכה להסתפק במדיום => רך מדי). שנתיים זה כבר סביר (לא הבנתי אבל - זו השנה השנייה שלך כלומר את רוקדת שנה וקצת, או יותר משנתיים? כי שנה זה קצת מעט, אבל שנתיים פלוס זה כבר בסדר). זה נורא תלוי עד כמה את מרגישה חזקה. אם את כן מצליחה להחזיק את עצמך על הנעליים אבל שוברת אותן בקלות בגלל האובר פוינט, אז תנסי את הגיינור, כי הן בהחלט מוצלחות. רק שימי לב שהיא נותנת לך את השקית הירוקה ולא הוורודה (הירוקות הכי קשות, והוורודות הן כמו מסטיק
).

talupa

New member
עכשיו זה שנתיים וקצת...

חח אני אנסה אותן... אבל בנתיים עוד לא שברתי את החדשות שלי אז כשאני אשבור אני אראה מה לעשות... ותודה רבה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif לא קונים גיינור אחרי שנה של עלייה על

פוינט!!! הן לא נעליים לעבודה אלא לכאלה שכבר עולות שלוש-ארבע שנים,לא פחות!

מאמי.. פשוט תזהרי לא להשען על הנעליים. זה הכל

יש לי בקבוצה ילדה עם פויינט ממש חזק שבאמת יש לה את הדגם הכי קשה של קפזיו והיא גם שברה אותם בכלום זמן. קורה.. תתייחסי לזה כדבר חיובי. אבל מה שכן.. זה שתזהרי שאת לא נשענת על הנעליים ואז זה יכל לשבור אותן. ועוד טיפ: אל תשאירי אותן בשקית אטומה אחרי השיעור, כי כשהן נשארות עם כל הזיעה הן יכולות להתרכך - ואז קל להן יותר להשבר. מקווה שעזרתי!

natyly

New member
המלצה חמה../images/Emo13.gif

גמלי יש פוינט מאוד חזק (כזה שמגיעה לרצפה=]]) תקני את הנעלים מתוצרת גרשקו- תוצרת רוסית. הן חזקות מאוד, אולי לא ממש נוחות אבל ממש לא מתרכחות מהר וזה מצוין למי שיש לה פוינט גדול. הן יקרות אבל זה שווה את זה=]] אני עם הנעלים חודשיים.ץ.. והן ממש סבבה=]]

למעלה