בעיה עם הסקר

shachafz

New member
בעיה עם הסקר

הסקר לא הכיל את הבעיה שהכי מפריעה לי בADD: שעמום. באופן כללי אני משתעמם מהר כמעט בכל דבר בחיים - לשבת בהרצאה, לקרוא ספר, לראות סרט, לדבר עם חברים, לדבר בטלפון, עבודה. כתוצאה מכך אני ישן המון. כתוצאה נוספת מהשעמום אני מתחיל לריב עם האנשים הקרובים לי, כי הריב מעורר ומכניס "אקשן" לחיים. כמובן שאח"כ אני מצטער על זה. בעיה נוספת קשה שלא מופיעה בסקר ואני סובל ממנה היא מצבי רוח משתנים במהירות, ובקיצוניות. עוד מישהו סובל מבעיות אלה ומכיר דרכים להתמודדות?

spidergirl

New member
כן כן כן!

הבעיות האלה מוכרות מאוד לצערי... פתרונות אין לי, כרגע, שזו תקופה קצת קשה, אני פשוט משתדלת "להוריד פרופיל", כי הפיוז קצר והעצבנות רבה

freearth10

New member
אקשן ושינה

אנחנו ממצים את הכוח שלנו, כי כל הזמן אנחנו עושים מעקפים, מפצים על יכולת שחסרה לנו והדרך הארוכה יותר גוזלת מאיתנו יותר אנרגיה. ואז כאשר אנחנו מוטשים לגמרי פיזית ורגשית כל אחד מוצא לו את הדרך שלו לאגור שוב כוח חלק מאיתנו מוציא הכל שוב בבום אחד ואז הגלגל שוב חוזר על עצמו. לכן נמצא גם את שתי הקצוות אנשים מאוד שקטים ומופנמים לעומת אנשים שאי אפשר להתעלם מנוכחותם. למופנמים שבינינו לאחרונה מצאתי כלי מופלא - הדידג'רידו שמוציא ומשחרר המון תסכול דרך הוצאת האויר החוצה. לפעלתנים שבינינו ישיבת קוק: ישיבה עם ידיים ורגליים משולבות. נושמים עמוק ותוך כדי כך מעסים עם הלשון את רום החיך לכיוון השעון וכשנושפים משחררים את הלשון. בעיניים עצומות ובאויר הפתוח התרגיל הזה אפילו עוד יותר מרגיע. מאיה

shachafz

New member
מאיה היקרה - מה זה דידגירידו?

את מתכוונת לכלי הנגינה של הויקינגים?

freearth10

New member
ויקינגים?

עד כמה שאני יודעת המקור הוא של הבוריג'ינים באוסטרליה. זה כלי נשיפה ארוך קצת דומה לשופר אבל לא מעוקל כמוהו. מאיה

תמיול

New member
../images/Emo108.gif אני מזדהה

שחף ,אני לא כ"כ יודעת על דרכי התמודדות ,אבל אני מאוד מזדהה. לי אישית הכי כואב ,שאני לא יכולה לקרוא ספרים שמעניינים אותי ושאני לא יכולה להשקיע בלימודים כמו שהייתי רוצה. זה גורם לי לתחושת פספוס גדולה לגבי חיי.

ל11

New member
נכון נכון נכון

ושוב נכון גם אותי זה הכי מתסכל. או בעיקר. לפחות עכשיו

draush

New member
המלצה

ספרים מוקלטים. אפשר למצוא כמה ברשת סטימצקי או לברר על הרשמה לסיפריה לעבים, כך אפשר לשמוע ספר בזמן שעושים פעילות כלשהי כגון הליכה מאומצת מה שמאלץ את הקשב להתאמץ במקצת (אם הספר מעניין אותי אצלי זה עובד) עוזר גם לבעיית היעמום וגם לבעיית הקריאה.

למעלה