בעיה עם הסאונד

בעיה עם הסאונד

הדלקתי את המחשב והופיעה לי הודעה שיש new hardware ושצריך להוריד דרייוור. בחרתי באפשרות שהיה כתוב לידה (recommended) ואמרתי לו להוריד ואח"כ זה כתב שהוא סיים אז אישרתי. עכשיו אין במחשב סאונד בכלל, האייקון הקטן שאמור להופיע בsystem tray לא מופיע, והווינאמפ לא מגיב. מה אמורים לעשות? יש לי רמקולים! מה צריך להוריד? אין לי מושג מה עושים עכשיו..... |סיוע
סיוע|

בבקשה עוד פרטים על המחשב שלך

בעיקרון אתה צריך לדעת איזה כרטיס קול יש לך. יכול להיות שתראה את זה במנהל ההתקנים והוא יהיה מסומן בסימן צהוב (כאילו לא תקין) אבל לפחות הוא יכתוב שם את השם שלו. למנהל ההתקנים תגיע בלחיצה ימנית על "המחשב שלי" ועל "מאפיינים" לחילופין תסתכל בחשבונית שקיבלת כשקנית את המחשב ותראה איזה כרטיס קול. הכי טוב יהיה כמובן שתמצא את תקליטור הדרייברים שסופק לך עם קניית המחשב. צריך להיות שם דרייבר לכרטיס הקול. אם אין תקליטור ואין חשבונית ואתה לא רואה כלום במנהל ההתקנים כבה את המחשב ופתח את המארז. הברג החוצה את הבורג של כרטיס הקול (אם הוא לא כרטיס מובנה, ז"א בילד אין בלוח אם) ושלוף את הכרטיס בעדינות החוצה מהסלוט. תסתכל עליו בעיון וחפש שם של דגם או חברה. לפי זה נוכל לעזור לך למצוא דרייבר. יכול להיות גם שמשהו קרה לכרטיס הקול שלך. כרטיס קול זה דבר זול. 60 שקל בערך. נ.ב אם אין לך נסיון בהכנסת ידיים לתוך מחשב אל תעשה את זה לבד בפעם הראשונה. יכול להיות אפילו שיש הדרכה מסויימת באתר שלי להחלפת כרטיס קול.

הדברים שקשורים לסאונד ולוידאו

שמסומנים בסימן קריאה צהוב הם Sound Blaster Pro or compatible ו USB Audio Device. ד"א כרטיס הקול לא מופיע בadd/remove programs כאילו ממש הסירו אותו. ווינדוס 98SE.

CrazyHacker88

New member
יש לך את הדיסקים שהגיעו... ../images/Emo128.gif

עם המחשב שלך??? חייב להיות בהם הדרייבר שלו...

GeForce 5

New member
כמה תיקונים/עצות ../images/Emo26.gif

קודם כל כרטיס הקול לא אמור להופיע בהוספה/הסרה של תוכניות כיוון שהוא חומרה ולא תוכנה. עכשיו לך לכאן ותוריד AIDA32, סביר להניח שהיא תזהה את סוג הכרטיס, ואולי אף תתן לך לינק לאתר היצרן. לרוב החברות הטובות היום יש דרייבר סטנדרטי שמתאים לכל סדרת הכרטיסים, ככה שמספיק אפילו לזהות את היצרן. במקרה הכי גרוע, תגדיל ראש, קח מברג פתח את המארז והסתכל מה רשום על הכרטיס, גם אם הוא OnBoard ניתן לבדוק על הצ´יפ.

כתוב לי מתחת למולטימדיה

המון דסברים ואני לא יודע מה רלוונטי ומה לא? יש חמש קטגוריות: windows audio PCI/PnP audio ACM VCM MCI ובכל קטגוריה כזו יש הרבה....... בבקשה תעזרו!

למעלה