בעיה עם המסך

roeeabcd

New member
בעיה עם המסך

שלום לכולם, ברשותי מחשב lg ls50 ,כאשר הוא מחובר לחשמל המסך שלו כהה,וכאשר אני מנתק אותו ועובד על הבטריה המחשב שוב בהיר. המצב כביכול הפוך מהמצב הרצוי שבו המחשב עובד על הבטריה ומחשיך את המסך על מנת לחסוך באנרגיה. ניסיתי לשחק עם הגדרות הבהירות,אבל זו בהירות ולא "עוצמת האור" של המסך לפי הבנתי,בכל מקרה המשחק איתה אינו מוביל לתוצאה הרצויה. אשמח לכל עזרה בנושא יום טוב רועי

edok23

New member
פתרון פשוט

תלחץ קליק ימני על הסמל של הסוללה בשורת המשימות למטה תיכנס לאפשרויות צריכת החשמל, בחר את התוכנית הרצויה לך ושם בחר " שנה הגדרות תוכנית" שם יש אפשרות לשנות את בהירות הצג ועוד אלמנטים אשר המחשב מחובר לחשמל/בטריה. מקוה שעזרתי

roeeabcd

New member
לא ממש הבנתי...

שאני לוחץ קליק ימיני על הסוללה בחרתי adjust power properties ואחרי זה אני יכול לבחור כל מני תוכניות ולהחליט שבתוכנית מסוימת הצג יכבה אחרי כמה דקות ובתוכנית אחרת הוא לא יכבה לעולם. לא ברור לי איך להגיע לבהירות,אשמח לכיוון מדויק יותר. בתודה מראש רועי

edok23

New member
בוא ננסה שוב

בשורת המשימות לחץ כפתור ימני ובחר את אפשרויות צריכת החשמל (באנגלית זה יהיה משהו כמו adjust power properties) מופיעות לך בדרך כלל 3 תוכניות אפשריות : חסכון בחשמל, מאוזן וביצועים גבוהים. תבחר איזה תוכנית שאתה רוצה ומתחת לשם התוכנית תבחר את " שנה הגרת תוכנית" שם יש מקום לשינוי הבהירות של המסך

roeeabcd

New member
לא נראה לי אנחנו על אותו גל...

אולי לא בדקתי במקום הנכון אבל צירפתי תמונה של המקום אליו אני מגיע ואין שם אפשרויות לשחק עם הבהירות או עם העוצמה שאני רוצה לקבל מהמחשב.

edok23

New member
חשבית שמדובר בויסטה.... אני לא סגור לגבי XP

מצטער....

RoyBO

New member
לLG יש תוכנה שנקראת battery miser

תחפש שם את ההגדרות האלה.

roeeabcd

New member
אין מה להגיד,שיחקת אותה !!!

מצאתי את התוכנית דרך חיפוש,לחצתי עליה פעמיים וזה ישר הסתדר,אפילו לא שיניתי שם משהו. אני מניח שהיא הייתה סגורה או משהו בסגנון. שעות חיפשתי תשובה בגוגל ואף אחד אפילו לא הזכיר את התוכנה הזו. אחלה פורום. המון המון תודה רועי

למעלה